- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi simmer down
Bende Mardin'in Nusaybin ilçesinde yazıyorum Kızıltepe fazla güzel bir şehir değil köy gibi küçük bide yolları falan güzel değil Kızıltepe ve Mardin'in arasında bi alışveriş merkezi var kızıltepenin içinde mağazalar var ama fazla büyük değil Kızıltepe ve Mardin'in arasında Kurdis diye bir yer var yine küçük bi şelalesi var su akıyor restoranları var yine Mardin yolunda dara diye bir yer var tarihi zindanları var. Nusaybin de kızıltepeden yarım saat uzaklıkta Nusaybin ve Midyat arasında subaşı diye bir yer var yazın gelsen beğenirsin çok güzel ama bu aralar olaylar var Mardin'de gezilecek çok güzel tarihi yerler var. Güzel restoranlar var Mardin çarşısı çok güzeldir Mardin ve kızıltepeden ya 10 yada 15 dakika mesafededir. Nusaybine yolun düşerse evime beklerim istersen adresimide veririm.Herkese merhaba arkadaşlar konumu kısaca özetlersem tayinım mardin kiziltepeye cikti. Tabi tercih aşamasında anne ve babama bişey söylemedim açıkçası çok çıkma ihtimalinide düşünmedim şimdi ise bişey diyemedim açıkçası birazda pişman oldum gibi. Hem aileme nasıl söyleyeceğim hemde nasıl bir yer olduğu hakkında bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler simdiden