Nasıl sorabilirim :(

Demez, çünkü barıştı. Yakında hamilelik topiklerinde yakalarız.
Hayığğr 🤣
Şaka bir yana cidden üzülüyorum ben konu sahibine aile destek değil eş ailesi bildiğin yüzsüz eşi desen anlama problemi yaşıyor umarım etrafında ona destek olan aklı başında dostları vardır

Selamlar Hanımlar,

3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor :KK43:
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük

sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
:KK43:
Gitmeye niyetleri yok bellki yaza kadar dile getirsen huzursuzluk çıkacak belli daha öncede boşanmadan dönmüşünüz ama sussanda sen yorulup üzüleceksin kesin bi çözüm için her şeyi göze alıp konuşman yoksa her yıl gelirler ve gitmezler kalınacaksa da diğer çocuklarla eşit şekilde kalınsa kimse bunalmaz

Biz de asla ders almayip her defasinda kendimizi paraliyoruz sonra bööyle arkalarindan bakiyoruz
Yok ya ne ettik ki, iki çift laf ettik, kapattık kendi koşturmamıza baktık, o herif ve ailesi ile 4 duvarı bekleyen Esen. Bize ne.

Selamlar Hanımlar,

3 senelik evliyim
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar

sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Madem siz eşinizle konuşuyorsunuz olmuyor onun ailesi bu kadar içinizde ozaman sizin aileniz müdahale etsin. Anneniz kv denizi arayıp bunlar genç başbaşa kalmaları lazım diye kibar bir dille .

Bizim sülalede erkek tarafının gelip kışın kalma durumları oluyor. Eşinizin de geleneklerinde öyleyse ailesine gidin diyemez. Onları sizde kalmasını anormal asla karşılamaz. Eğer eş tarafıyla anlaşabiliyorsam çok rahatsız olmazdım ama kaynanadan da ev işine yardım etmesini beklerdim. Rahatsızlıkları olsa bir şey diyemem, mecruben hizmet ederim ama eşimden de destek isterim. Hem ev işi hem işe gitmek hem de evde misafirinin olması insanı yoruyor.

Kaynananın siz yokmuşsunuz gibi davranma durumları olmasaydı onlara evinize gidin demenizi ayıplardım belki ama bu kadın özellikle gönderilmeyi hak ediyor. Hafta sonu arkadaş, akrabalarınızı vs davet edin. Kendi aranızda eğlenin. Evde yer varsa çocuklu aileleri yatıya kalmaları için davet edin. Kesin çocuk sesine dayanamazlar. İstenmediklerini anlayıp belki daha erkenden giderler. Ayrıca şöyle bir durum da var. Memleketlerinde kışı geçirecek yakacakları, yiyecekleri hazır değilse geri dönemeyebilirler.

Annenizin evi işinize yakınsa bir süre oraya da gidebilirsiniz. Belki kocanızın burnu sürter. Hiç huzurunun bozulmadığını görürseniz de bilemiyorum artık. Yine malum konuşmayı yapmanız gerekebilir.

Ayrıca 43 sayfa olmuş konu. Mesele çözülünce keşke ilk gönderiyi düzenleseniz. Ben de gidip cevap yazdım :silah:

Selamlar Hanımlar,

3 senelik evliyim

Sorarsan adın kötü geline çıkar demezler şu zamana kadar bize hizmet etti diye. Sanki tek oğullarının evi gibi davranıyorlar.

Back
X