- 19 Mayıs 2020
- 47.240
- 212.164
- 548
Barıştı diyorum.o kadar ustune gidilirse gelmez tabi buraya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Barıştı diyorum.o kadar ustune gidilirse gelmez tabi buraya..
Burada kimse onun kötülüğü için bir şey söylemedi kimse de üstüne gitmedi.o kadar ustune gidilirse gelmez tabi buraya..
40 sayfayı okuyamadım çok fazla. Neler oldu katip?Demez, çünkü barıştı. Yakında hamilelik topiklerinde yakalarız.
En son kocası anasını babasını da alıp gittiydi. Filtrele bak Esen'in mesajlarına.40 sayfayı okuyamadım çok fazla. Neler oldu katip?
Aaa baktım evet boşanıyorlarmış. Aile gitmeyip olay falan çıkardı heralde. Ne tuhaf aileler varEn son kocası anasını babasını da alıp gittiydi. Filtrele bak Esen'in mesajlarına.
HayığğrDemez, çünkü barıştı. Yakında hamilelik topiklerinde yakalarız.
Gitmeye niyetleri yok bellki yaza kadar dile getirsen huzursuzluk çıkacak belli daha öncede boşanmadan dönmüşünüz ama sussanda sen yorulup üzüleceksin kesin bi çözüm için her şeyi göze alıp konuşman yoksa her yıl gelirler ve gitmezler kalınacaksa da diğer çocuklarla eşit şekilde kalınsa kimse bunalmazSelamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük
sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
![]()
Konu sahibi aktif fakat olayın akibeti ile ilgili asla yazmıyor
Kocası ile barışan önce konuyu sonra kk yı terkediyor.Barıştı çünkü
Kocası ile barışan önce konuyu sonra kk yı terkediyor.![]()
Yok ya ne ettik ki, iki çift laf ettik, kapattık kendi koşturmamıza baktık, o herif ve ailesi ile 4 duvarı bekleyen Esen. Bize ne.Biz de asla ders almayip her defasinda kendimizi paraliyoruz sonra bööyle arkalarindan bakiyoruz
Gerçekten miBarıştı çünkü
Madem siz eşinizle konuşuyorsunuz olmuyor onun ailesi bu kadar içinizde ozaman sizin aileniz müdahale etsin. Anneniz kv denizi arayıp bunlar genç başbaşa kalmaları lazım diye kibar bir dille .Selamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
![]()
Sorarsan adın kötü geline çıkar demezler şu zamana kadar bize hizmet etti diye. Sanki tek oğullarının evi gibi davranıyorlar.Selamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
![]()