Nasıl sorabilirim :(

Selamlar herkese
Kusura bakmayın bakamadım bir çoğunuzun yazdığı gibi biraz kötüydüm.
Bugün imzalar atıldı anlaşmalı olarak boşanmak için

Söylemek ile hayata geçirmek farklı , her ne kadar olması yapılması gereken bir hareket de olsa insan üzülüyor .
Destekleriniz için çok teşekkür ederim

Hayırlısı olsun inşallah

Selamlar herkese

Söylemek ile hayata geçirmek farklı , her ne kadar olması yapılması gereken bir hareket de olsa insan üzülüyor .
Esen, şu herifin eli ayağı evden bi çekilsin, kan can gelecek yüzüne gözüne, gençleşeceksin. Gören tanıyamayacak seni. Sonra kendine sövme aşaması var, ben napmışım kendime diye.

Selamlar herkese

Büyük bir cesaret örneği gösterdin, alışkanlığın konforundan çıkmak çok zordur. Bunu başarman mükemmel ötesi. Hele bu kadar acı çekmiş bir insanken. Sakın ailenin yanına falan dönme, kendi başına dimdik kal, hayat sana hakettiğini verecek mutlaka. Ben huzur bulacağına inanıyorum

Büyük bir cesaret örneği gösterdin, alışkanlığın konforundan çıkmak çok zordur. Bunu başarman mükemmel ötesi. Hele bu kadar acı çekmiş bir insanken. Sakın ailenin yanına falan dönme, kendi başına dimdik kal, hayat sana hakettiğini verecek mutlaka. Ben huzur bulacağına inanıyorum

Ailem konuşmuyor benimle :(
Tek kızım 2 abim var onlar da yurtdışında yaşıyor
Kötü hissediyorum 🤧 yapılması gerekendi evet ama hiç iyi değilim 🙁

Selamlar Hanımlar,

3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor :KK43:
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük

sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
:KK43:
Bence sormayın bu sizi ilerde çok pişman olacağınız ve hep başınıza kakılacağız bir konu olarak kalır ki en çok da vicdanınız rahat etmez sonuç olarak ailesi sizinkiler de aynı şekilde davranabilirlerdi onlara da git diyecek yahut sorup gidin demeye getirecek durumunuz olmazdı eşinizin yerine kendinizi koyun napabilir ki size haklısın gitsinler dese daha mı iyi bence sıkın dişinizi zaten sürekli beraber değilsiniz planlar yapıp dışarı da olmaya da çalışın kibarca izin isteyip kırılmadan onlar çıkın arkadaşlarınıza misafirliğe gidin çağırın

Ailem konuşmuyor benimle :KK43:
Konuşmasınlar, sanki çok işine yarıyorlar. İki gün sonra kıyın kıyın yanaşırlar.

Selamlar Hanımlar,

3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor :KK43:
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük

sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
:KK43:
Kız gitmedi mi daha onlar ben yazmıştım buraya onu bile bulamadım :D

Ailem konuşmuyor benimle :(
O aile sana çok değer verseydi ilk evliliğinde yaşadıklarını yaşamazdın. Hayat senin, sen sülalecek yaşamak istemiyorsun buna kimse müdahil olamaz. Çalışan ayakları üzerinde duran bir insansın, hiç mi destek olacak arkadaşın yok sana haklısın diyebilecek. Biz kocaman söylüyoruz bak buradan HAKLISIN istediğin gibi yaşamana kimse engel olmamalı. Seni 18inde evlendiren ailenin zihniyetinden farklı bir davranış beklenemez zaten. Seni kimsenin desteklemesini bekleme. Neler aşmış meslek sahibi bile olmuşsun, dağ gibi bir kadınsın. Kimsenin gönlünü eğlemek zorunda değilsin. Hayatındaki en kıymetli insan sensin, kimsenin ona zarar vermesine izin verme. Sen mutlu değilsen kimse senin üzerinden mutlu olamaz. Beğenmeyen az ötede oynasın. Üzülme, seni boşanmak zorunda bırakanlar üzülsün. Maddi haklarının bir kuruşunu da allah aşkına kimseye bırakma

Sözleşmede neler var Esenmine Esenmine ? Evi arabayı bırakma , yarı hak filan değil tamamını al mümkünse, onlar zaten senin birikiminle alınmış. 3 yıl sana hizmetçilik yaptırdı, yok saydı, annelik hakkını elinden aldı , yedi içti, şimdi nafaka bile vermeden yarı ev yarı araba alıp gidecek engel olmazsan... Hiç bişeyi yanına kâr bırakma bu kalasın nolur...

Son düzenleme:
esenmınecım hakkında hayırlısı olsun ben bu adama omrunu vermedıgın ıcın senın adına sevınıyorum
sımdı uzgunsun ama zamana bırak ...
en azından daha rahat bır hayat senı bekleyecek.
boyle olmasını sen ıstemedın kı , sen sabrettın ıcın rahat olsun bu evlılıkte olması gerekenden fazla ustune dusenı yaptın

Ya barıştı, ya da eşi onu terketti diye bize trip atıyor. Aslında terkeden esenmine olacakti ama olayi oyle bir hale getirdi ki terkedilen pozisyonuna kendini düşürdü

Back
X