Nasıl sorabilirim :(

Valla ben şimdiye kadar hiçbir hanzonun terapiyle insana donustugune ne burda ne hayatımda hiç şahit olmadım ...en fazla mış gibi yapıp köprüyü geçene kadar idare ediyorlar, çocuktan sonra hepsi daha beter oluyor.
Olur da istemekle alâkali. Uyuşturucu bağımlısı bile iyileşiyor yeni bir hayata başlıyor. Konu sahibi eşim beni seviyor diyor ama hareketlerde eksiklik var neden çünkü yanlış kodlamalar yapılarak yetişmiş anne babası bu evliliğin katili. Adına da anne baba saygısı hürmeti diyorlar işte ne koyarsa adını.

Hallederim dediği nisana bilet almak :-) ben bu adamın yerinde olsam çok manipülatif olup takdir ve ilgi görmeye bile ihtiyaç duymayan konu sahibinin gözünü boyamak için anamla babamı hemen yollar, çocuğu karnına koyduktan ve malı mülkü sağlama aldıktan sonra (takribi 1 yıl sonra) anamla babamı ebediyen eve yerleştirip ömür boyu konu sahibinin sefasını surerdim. Nasılsa çocukla gidecek başka yeri de yok. Ooooh missss.... Keşşşke benim de olsa bir Esen im :KK36:
Erkek olacam. Ben de ikna oldum. Ç.k ne önemli, bak adam bi ç.kü ile geldi rahatı beyde yok. 😂 Biraz da akıl olaydı şimdi evinde çayını içiyordu sıcak sıcak, akıl yok ki abi.

Ha bir de şöyle bir durum var at sahibine göre kişniyor. Bu adam aynı adam başka dişli bir kadınla evlense böyle yapmayabiliyor. Yani konu sahibinin yumuşaklıgi iyiliği suistimal edilmiş. İlk evlilikteki karisini mahvedip, ikinci evlilikte hanımina el pençe divan bekleyen adamlara dönüşüyor bu hanzolar. Yani işine gelmiyor değişmeyeceğinden değil işine gelse öyle de bir değişir ki!

Bekliyor kadın gelsin yalvarsın diye

Post sahibine tavsıyem; asla eşinize adım atmayın. Cunku bu konuda boşanan erkek nadirdir. Kabullenme aşaması bu
İnsanlar önce itiraz eder
Sonra kabullenir .

Bana kalsa boşan derım de
Post sahıbının boşanmak istediğini sanmadıgım icin yazıyorum

Sabret ! Zamanla her şey yoluna girer
Ama asla özür falan dilemeye kalkma
Yoksa sadece kişi degil, bundan sonra tamamen her mevsimi birlikte geçirirsiniz
Baktı rahatı elden gidiyor anayı babayı da satacak, görmediğim şey değil. Bana kalsa koynuma almam bu herifi, o ne mıymıy kedi gibi, erkek olarak bile bakamam, yanlışlıkla kanki derim. Ama bazı kadınlar köşe minderi seviyor yapacak bir şey yok.

Baktı rahatı elden gidiyor anayı babayı da satacak, görmediğim şey değil. Bana kalsa koynuma almam bu herifi, o ne mıymıy kedi gibi, erkek olarak bile bakamam, yanlışlıkla kanki derim. Ama bazı kadınlar köşe minderi seviyor yapacak bir şey yok.
Bazı kadınlar öyle maalesef

Olur da istemekle alâkali. Uyuşturucu bağımlısı bile iyileşiyor yeni bir hayata başlıyor. Konu sahibi eşim beni seviyor diyor ama hareketlerde eksiklik var neden çünkü yanlış kodlamalar yapılarak yetişmiş anne babası bu evliliğin katili. Adına da anne baba saygısı hürmeti diyorlar işte ne koyarsa adını.
Hicbir uyuşturucu bağımlısı oyle terapi ile falan düzelmez,konu sahibi seviyor diyor sorun bu zaten bu sevmek değil.Sevmek bu değildir. Hic oyle derine inmeye gerek yok ha ama yazdim boyle görüp kabul edip devam etmek istiyorsa edebilir. Gercekten seven bir erkek tanımış bir kadin asla bunu sevgi olarak kabul etmez

Hicbir uyuşturucu bağımlısı oyle terapi ile falan düzelmez,konu sahibi seviyor diyor sorun bu zaten bu sevmek değil.Sevmek bu değildir. Hic oyle derine inmeye gerek yok ha ama yazdim boyle görüp kabul edip devam etmek istiyorsa edebilir. Gercekten seven bir erkek tanımış bir kadin asla bunu sevgi olarak kabul etmez
Bence bu konudaki adam için bile konu sahibine terapiyi dene, belki düzelir , bence hemen boşanma tavsiyesi veren kadınların tümünün sevgi ve ilişki algıları sıkıntılı... sosyal deney gibi konu yemin ederim. Çıkamıyorum konudan

Bence bu konudaki adam için bile konu sahibine terapiyi dene, belki düzelir , bence hemen boşanma tavsiyesi veren kadınların tümünün sevgi ve ilişki algıları sıkıntılı... sosyal deney gibi konu yemin ederim. Çıkamıyorum konudan
Ayni şeyi düşündüm ,akli basinda sevilmek ne demek bilen bir kadin bu yorumu yapmaz

Erkek olacam. Ben de ikna oldum. Ç.k ne önemli, bak adam bi ç.kü ile geldi rahatı beyde yok. 😂 Biraz da akıl olaydı şimdi evinde çayını içiyordu sıcak sıcak, akıl yok ki abi.
Kız bunun ç.kü bile tam çalışmıyormus ki :-) Boyunu işlevini bilemem hiç anlatmiyor (haza hanım efendi bir kadın esen, anlatmasin da zaten ) ama baksana 3 yıldır çocuk olmuyor, eşim tedavi olacak diyor bir yorumunda konu sahibi. Yani takma ç.k bile yeter bu memlekette el üstünde tutulmaya. Yeter ki sallansin, sonra yan gel yat, gelsin para , gelsin tüm sülaleye sınırsız hizmet...

Son düzenleme:
Eve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Anne ve babasının onun için kutsal olduğunu aynı durumun benim için de geçerli olduğunu ailesi benimle ilgili bir şey söylerse cevabının bu yönde olacağını söyledi
Gelecekleri zaman onlara bu kadar kalın gibi bir cümle kuramayacağınj bundan çekindiğini söyledi
Senin rahatsızlığını doğrudan dile getiremem ama bende onlara dolaylı yoldan esenmine rahatına düşkün, uzun süreli misafir sevmez vb cümleler kuruyorum
Şurada yaşayacakları on sene var yok belki de onların Rızasını almak istiyorum falan dedi
Bunun için boşanmak istemene çok kırıldım eski evimiz küçüktü ama bu evimiz değil evet haklısın 5 ay fazla bir süre ama en azından sen konuşabilirsin annemle dedi

Bende ailesi ile konuşması gereken kişinin o olduğunu , ailesinin rızasını kalma sürelerini belirleyerek kaybetmeyeceğini söyledim
boşanmak için yeterli bir sebep , durumun boşanmaya gelmesindeki rolün tamamen onun tutumlarına dayalı olduğunu dile getirdim

Annesinin çok üzgün olduğunu söyledi , eğer istersem tekrardan düzelteceğini falan söyledi
Bende inanmadığımı ve istemediğimi söyledim

Gideceğini söyledi ve gitti
Çok doğru bir konuşma yapmışsın, tebrikler sana. Sakın haksız ya da suçlu olduğunu düşünme. Elden ayaktan düşseler bakarsın ama sağlam insanlara keyifleri için bakmanın hayır dua ya da helallik almakla hiç ilgisi yok. Bu kadar kıymetliydiler madem bekarken tutsaydı yanında ailesini, senin rızan ve iznin dışında ikinizin evine gelen kişiye senin hakkın geçiyor, bakalım sen helal edexek misin hakkını. Dik dur. Barışacaksan bile kesinlikle bu konuda taviz vermeyeceğini, gelenin ancak 15 gün misafir edilebileceğini karara bağla. Yarın anne olduğunda da kimsenin torun bakmaya gelmeyeceğini, bakıcı tutup sonra kreşe vereceğini söyle. Elden ataktan düşmemiş kimseyi 15 günden fazla evinde tutmayacağını anlasın. Ya ailesi ya sen. Bu, bu kadar. Çocuk sahibi olduğunda başına üşüşmemelerini de garantiye almadan barışma.

Olacaksa böyle olmalı, olmayacaksa güle güle. Bu arada bundan sonraki süreçte eğer boşanmaktan vazgeçersen kayın aile bir hafta kaldığında "dönüşü ne zamana planlıyorsunuz, biletlerinizi şu tarihe alalım mı?" diyip kapıyı göster. Daha ileri bir tarih söyler ya da belirsiz derlerse, "benim durumum o kadarına müsait değil şu tarihe biletinizi aldırıyorum" demeyi öğren. Sen sustukça onlar yüzsüzleşiyor. Senin sessiz tepkilerin onlar gibi yüzsüz insanlara sökmez, dişini ve kararlılığını göstermek zorundasın.

Bu adamdan baoşansan bile gelecekte başına yeniden böyle bir şey geldiğinde yapacaklarını bilnelisin.

Konu sahibinin eski konularına bakarsanız ilk evliliğini 18 civarında akrabası olan bir uyuşturucu bağımlısıyla ailesinin zoruyla yaptığını, hiçbir şekilde tedavide başarılı olmadığını, bu yüzden 19 yaşlarında boşandığını ve sonrasında eski kocanın madde etkisindeyken kaza yapıp ölmüş olduğunu göreceksiniz. Bu başka bir konu tabi

Konu sahibi bu genç yaşında 2. evliliğini yapmış, ailesi arkasında değil, en kötüsünü yaşadıktan sonra düzelme ihtimali olduğunu ümit ettiği bir evlilikten şak diye vazgeçmekte zorlansa da haklıdır. Hayatının hiçbir döneminde desteklenmediği halde ayakta ve bu kadar naif kalmış olması da mucize. İnşallah dişini de göstermeyi öğrenir. Boşansın veya boşanmasın inşallah dik durabilir. Bence en önemlisi o

Eve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Anne ve babasının onun için kutsal olduğunu aynı durumun benim için de geçerli olduğunu ailesi benimle ilgili bir şey söylerse cevabının bu yönde olacağını söyledi
Gelecekleri zaman onlara bu kadar kalın gibi bir cümle kuramayacağınj bundan çekindiğini söyledi
Senin rahatsızlığını doğrudan dile getiremem ama bende onlara dolaylı yoldan esenmine rahatına düşkün, uzun süreli misafir sevmez vb cümleler kuruyorum
Şurada yaşayacakları on sene var yok belki de onların Rızasını almak istiyorum falan dedi
Bunun için boşanmak istemene çok kırıldım eski evimiz küçüktü ama bu evimiz değil evet haklısın 5 ay fazla bir süre ama en azından sen konuşabilirsin annemle dedi

Bende ailesi ile konuşması gereken kişinin o olduğunu , ailesinin rızasını kalma sürelerini belirleyerek kaybetmeyeceğini söyledim
boşanmak için yeterli bir sebep , durumun boşanmaya gelmesindeki rolün tamamen onun tutumlarına dayalı olduğunu dile getirdim

Annesinin çok üzgün olduğunu söyledi , eğer istersem tekrardan düzelteceğini falan söyledi

ohh ohhh sükürler olsun kendim kurtulmus kadar sevindim :))))) missss misss özgür ve hür kadınlar klubu

Konu sahibinin eski konularına bakarsanız ilk evliliğini 18 civarında akrabası olan bir uyuşturucu bağımlısıyla ailesinin zoruyla yaptığını, hiçbir şekilde tedavide başarılı olmadığını, bu yüzden 19 yaşlarında boşandığını ve sonrasında eski kocanın madde etkisindeyken kaza yapıp ölmüş olduğunu göreceksiniz. Bu başka bir konu tabi

Konu sahibi bu genç yaşında 2. evliliğini yapmış, ailesi arkasında değil, en kötüsünü yaşadıktan sonra düzelme ihtimali olduğunu ümit ettiği bir evlilikten şak diye vazgeçmekte zorlansa da haklıdır. Hayatının hiçbir döneminde desteklenmediği halde ayakta ve bu kadar naif kalmış olması da mucize. İnşallah dişini de göstermeyi öğrenir. Boşansın veya boşanmasın inşallah dik durabilir. Bence en önemlisi o
Bu kadarını bilmiyordummmm😬 ben şok ben bitik.O yuzden bu kadar korkuyor bitirmekten

Bu kadarını bilmiyordummmm😬 ben şok ben bitik.O yuzden bu kadar korkuyor bitirmekten
Muhtemelen ailesi bu yüzden arkasında değil.İlk eşi akraba olduğu için sürekli yüz yüze geliniyordur. İkincide de ayrıldın geldin tarzı baskı yapıyorlar yüksek ihtimal. İlki de akraba olunca şimdi onun günahını da kıza yükleyeceklerdir. Bundan da ayrıldın demek sıkıntı sende tarzı.

Eşi başlarda ailesine esenin evlenip ayrıldığını söylememiş sonraki durumu nedir bilmiyorum. Belki adam bunla bile baskı yaptı öncesinde kıza..

Muhtemelen ailesi bu yüzden arkasında değil.İlk eşi akraba olduğu için sürekli yüz yüze geliniyordur. İkincide de ayrıldın geldin tarzı baskı yapıyorlar yüksek ihtimal. İlki de akraba olunca şimdi onun günahını da kıza yükleyeceklerdir. Bundan da ayrıldın demek sıkıntı sende tarzı.

Eşi başlarda ailesine esenin evlenip ayrıldığını söylememiş sonraki durumu nedir bilmiyorum. Belki adam bunla bile baskı yaptı öncesinde kıza..
Eski konulara baktım göremedim, isim falan mi değiştirdi acaba?Simdi daha cok üzüldüm, bir arkadaş yazmıştı, anan babandan hayır yok,doğru düzgün bir kardes,kuzen ,arkadaşta mi yok diye

Eski konulara baktım göremedim, isim falan mi değiştirdi acaba?Simdi daha cok üzüldüm, bir arkadaş yazmıştı, anan babandan hayır yok,doğru düzgün bir kardes,kuzen ,arkadaşta mi yok diye
İsim aynı bdvye girip filtreden bakın

Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his

eşin tam bir aptal
böyle ağız dolusu firdevs yöreoğlu tonlamalı aptal hem de.
bilmem kaç yıl daha yaşayacaklar ee o zaman her senenin yarısında bizde kalsınlar
ya insanın doğası gereği herkes kendi ailesini kurar zincirleme böyle gider bu adamlar niye sürekli ters halkada kalmaya çalışıyor
allah uzun ömür versin herkese ama ailesini gittikten sonra hayat arkadaşı kalacaktı yanına bir gün bunu hatırlayıp pişman olacaktır iş işten geçince
siz kendinizi üzmeyin kendinize değer verdiniz ve doğru karar buydu

Eve dönmeyecek

Yani kafayı duvarlara vurmalik bir konuşma.
Arkadaşım bu adam zerre empati yapamayan , vicdansız , düşüncesiz biri farkında mısın ? Ne demek esenmine rahatına düşkün ? Çalışan kadınsın , eve gelip hizmet ediyorsun sürekli ve beyefendi bunu rahatına düşkünlük olarak değerlendiriyor yani bu kadar mal , gözünuzu seviyim hiç uzulmeyin bu adamla bir ömür tuketilmez

ailesinin derdini siz çektiğiniz için o size bu tip cümleler kurabiliyor. Yoksa maximum 15 gün sonra kuracağı cümle direkt: "ne zaman yolculuk" olurdu. Hizmeti siz ederseniz annesine neden böyle cümle kursun ki? gerek yok onun için, gözünde kötü kişisiniz. Kırmak istemem ama siz her konuda ilk harcanan, uçurumdan atılacak ilk kişi olacaksınız; bu çok belli. Ayrılıp daha sağlam bir hayat kurmak en mantıklısı. Bir de sizi ailesi önüne atmak istemiş, utanmadan bunu size söylemiş (size de laf çakıyor bir yandan:) ) Erkek değil annesinin minik bebeği o. Siz onu eş sanıyordunuz sadece.

bir kaç sayfa önce biraz linçlendim ona biraz bozuldum açıkcası .
bu lafını yasadıgın uzuntuden dolayı alıngan ve hassas olmana verıyorum

burada 1 tane bıle senın kotulugune yorum yok ,herkes senın ıyılıgın ıcın yazdı ve hıcbırımız lınc etmedık.

yuzune soylenmesınden korktugun seyı bızzat yasadın esenmınecım ,bız konusmayınca yasanılmamıs sen o sıkıntıları cekmemıssın gıbı olmuyor ,bız soyleyıp hatırlatıp boyle olmustu bak saglıklı dusunemıyorsun deyınce lınc etmıs olmuyoruz senı kendıne getırmıs oluyoruz.

gerceklerden de kacma burada bana sert konustular deyıp gerı durman sana zarar. eger aılenle ılıskılerın cok ıyı olsaydı yanında bır ablan olsaydı onlarda boyle konusacaktı. sana yol gosterılmesıne akıl verılmesıne acık ol konusulanlar bu yuzden senı kırmasın

Back
X