Nasıl sorabilirim :(

Ayrıntı istiyoruz 🙄
Pişman oldu Esen, paşa kocası iki surat yaptı uzaklaştı diye. Adam hiç gık demeden anasını babasını aldı gitti, ne bir özür ne bir çiçek, ne bir arkada durma, ne bir sahiplenme. Konuşacak halde değil Esen, en kolay ve ilk vazgeçilen olmak, yangında ilk kurtarılacak listesine girememek, sevilmediği gerçeği ile yüzleşmek, bunlar çok ağır şeyler.

Peki eşin ne durumda, sen nasılsın, konuştunuz mu onlar gittikten sonra

Eve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Anne ve babasının onun için kutsal olduğunu aynı durumun benim için de geçerli olduğunu ailesi benimle ilgili bir şey söylerse cevabının bu yönde olacağını söyledi
Gelecekleri zaman onlara bu kadar kalın gibi bir cümle kuramayacağınj bundan çekindiğini söyledi
Senin rahatsızlığını doğrudan dile getiremem ama bende onlara dolaylı yoldan esenmine rahatına düşkün, uzun süreli misafir sevmez vb cümleler kuruyorum
Şurada yaşayacakları on sene var yok belki de onların Rızasını almak istiyorum falan dedi
Bunun için boşanmak istemene çok kırıldım eski evimiz küçüktü ama bu evimiz değil evet haklısın 5 ay fazla bir süre ama en azından sen konuşabilirsin annemle dedi

Bende ailesi ile konuşması gereken kişinin o olduğunu , ailesinin rızasını kalma sürelerini belirleyerek kaybetmeyeceğini söyledim
boşanmak için yeterli bir sebep , durumun boşanmaya gelmesindeki rolün tamamen onun tutumlarına dayalı olduğunu dile getirdim

Annesinin çok üzgün olduğunu söyledi , eğer istersem tekrardan düzelteceğini falan söyledi
Bende inanmadığımı ve istemediğimi söyledim

Gideceğini söyledi ve gitti

Ay umarım birdaha gelmezler gelirlerse de layığıyla 1 haftada gitmesini bilirler inşallah. Boşanırsınız boşanmazsınız bilmem ama boşanmazsanız da bir aile terapistine gitseniz eşinizin tavrı da hiç normal değildi sizi anlamalıydı bu süreçte. Boşanma korkusundan değil gerçekten mutlu bir yuva kurup sizi kaybetmemek icin bir şeyleri anlamalı ve düzeltmeli Eğer buna istekliyse

Ya cidden üzüldüm ben konusuna baştan beri takip ediyorum ve hiç kötü birşey de demedim birçok kişi kendini onun yerine koydu ne yapabilir diye niye böyle davranır ki insan

bir kaç sayfa önce biraz linçlendim ona biraz bozuldum açıkcası . Özür dilerim sizden destekleriniz bilgileriniz ilginiz için çok teşekkür ederim

Eve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Anne ve babasının onun için kutsal olduğunu aynı durumun benim için de geçerli olduğunu ailesi benimle ilgili bir şey söylerse cevabının bu yönde olacağını söyledi
Gelecekleri zaman onlara bu kadar kalın gibi bir cümle kuramayacağınj bundan çekindiğini söyledi
Senin rahatsızlığını doğrudan dile getiremem ama bende onlara dolaylı yoldan esenmine rahatına düşkün, uzun süreli misafir sevmez vb cümleler kuruyorum
Şurada yaşayacakları on sene var yok belki de onların Rızasını almak istiyorum falan dedi
Bunun için boşanmak istemene çok kırıldım eski evimiz küçüktü ama bu evimiz değil evet haklısın 5 ay fazla bir süre ama en azından sen konuşabilirsin annemle dedi

Bende ailesi ile konuşması gereken kişinin o olduğunu , ailesinin rızasını kalma sürelerini belirleyerek kaybetmeyeceğini söyledim
boşanmak için yeterli bir sebep , durumun boşanmaya gelmesindeki rolün tamamen onun tutumlarına dayalı olduğunu dile getirdim

Annesinin çok üzgün olduğunu söyledi , eğer istersem tekrardan düzelteceğini falan söyledi
Bende inanmadığımı ve istemediğimi söyledim

Gideceğini söyledi ve gitti
10 sene olur 15 sene olur artik ömürleri yettiğince birlikte yasariz demeye geliyo bu. Bekarken yapismayan ana baba niye simdi yapisiyo. Adam zaten acik acik soylemis onlar benim için kutsal diye, bu onlar ne derse o olur demek. Istersen neyi düzeltecek onu anlamadim. Kutsalliktan mi cikaricak anasini?

Kocan Allah' tan taahhüt mü almış? Ölmek yaş sırası ile değil, yarın aynı arabada kaza yapıp onlardan önce ölebilirsiniz, boğazına yemek kaçmasına bakar, yolda yürürken kafana kocaman saksı düşer, açık belediye çukuruna düşersin, bu kadar kolay ölmek. Ölüm üzerinden duyar kasmak komik.

Evin ebatları ile alakalı değil, sen hem evde çalışıp, hem işte çalışıyorsun, kocan işe gelince önündeki o torbayı yaya yaya yatıyor, anasını babasını da attı başına hayırlı evlat oldu onlara yüz vermeyen abisine inat.

10 sene olur 15 sene olur artik ömürleri yettiğince birlikte yasariz demeye geliyo bu. Bekarken yapismayan ana baba niye simdi yapisiyo. Adam zaten acik acik soylemis onlar benim için kutsal diye, bu onlar ne derse o olur demek. Istersen neyi düzeltecek onu anlamadim. Kutsalliktan mi cikaricak anasini?
Hep evlenip sırtını hanıma dayayınca kutsal olur ana babaları, bekarken varlıklarını unutuyorlar.

Pişman oldu Esen, paşa kocası iki surat yaptı uzaklaştı diye. Adam hiç gık demeden anasını babasını aldı gitti, ne bir özür ne bir çiçek, ne bir arkada durma, ne bir sahiplenme. Konuşacak halde değil Esen, en kolay ve ilk vazgeçilen olmak, yangında ilk kurtarılacak listesine girememek, sevilmediği gerçeği ile yüzleşmek, bunlar çok ağır şeyler.

Pişmanlık değil de üzülüyorum
4 yıldır hayatımda olan sevdiğim bir adam var ve ayrılıyorum..
bir tercih sunmadığım halde oyun dışı bırakıldım gibi bir durum. Değişik bir his

bir kaç sayfa önce biraz linçlendim ona biraz bozuldum açıkcası . Özür dilerim sizden destekleriniz bilgileriniz ilginiz için çok teşekkür ederim
Hala kocam onu yapmaz bunu demez diyosun, biz de diyoruz ki is ayrilma noktasina geldi mi kimseye guven olmaz, anasi enayi misin, ev senin hakkin dese oglu karsi mi gelecek anasina, anasi ne derse o çünkü,anasina seni ezdirmeyecek adam seni bu noktaya getirmez bi kere. Adamin önceliği degilsin. Bunlari yazmasi kolay duymasii zor ama ailen de arkanda degil, gözünü ac istiyoruz.

Back
X