Peki eşin ne durumda, sen nasılsın, konuştunuz mu onlar gittikten sonra
Eve dönmeyecek
Konuştuk ailesi gitmeden .. annesi ile birlikte konuşmak istedi ancak ben sadece onunla konuştum .
Anne ve babasının onun için kutsal olduğunu aynı durumun benim için de geçerli olduğunu ailesi benimle ilgili bir şey söylerse cevabının bu yönde olacağını söyledi
Gelecekleri zaman onlara bu kadar kalın gibi bir cümle kuramayacağınj bundan çekindiğini söyledi
Senin rahatsızlığını doğrudan dile getiremem ama bende onlara dolaylı yoldan esenmine rahatına düşkün, uzun süreli misafir sevmez vb cümleler kuruyorum
Şurada yaşayacakları on sene var yok belki de onların Rızasını almak istiyorum falan dedi
Bunun için boşanmak istemene çok kırıldım eski evimiz küçüktü ama bu evimiz değil evet haklısın 5 ay fazla bir süre ama en azından sen konuşabilirsin annemle dedi
Bende ailesi ile konuşması gereken kişinin o olduğunu , ailesinin rızasını kalma sürelerini belirleyerek kaybetmeyeceğini söyledim
boşanmak için yeterli bir sebep , durumun boşanmaya gelmesindeki rolün tamamen onun tutumlarına dayalı olduğunu dile getirdim
Annesinin çok üzgün olduğunu söyledi , eğer istersem tekrardan düzelteceğini falan söyledi
Bende inanmadığımı ve istemediğimi söyledim
Gideceğini söyledi ve gitti