- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
Biz de onu söylüyoruz ama inşallahİnşallah hayırlısı olur hakkında ama bu kadar adım attıysa ve hala istediği sonuç alınmıyorsa blöfün de boşuna olduğunu en doğrusunun yol ayrımı olduğunun o da farkındadır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de onu söylüyoruz ama inşallahİnşallah hayırlısı olur hakkında ama bu kadar adım attıysa ve hala istediği sonuç alınmıyorsa blöfün de boşuna olduğunu en doğrusunun yol ayrımı olduğunun o da farkındadır
Utandıklarından değil, yüz bulamadıklarından gitmiyorlar. Yüzsüz ve arsızlar işte, oğulları da kabiliyetsiz, yetersiz, cisimsiz, tüy gibi bir adam.Diğer oğullarına bak yapamıyorlar işte bunu. Kime yapabileceklerini gayet iyi biliyorlar. Bu rahatlığı veren maalesef oğulları.
Ya konu sahibinin kaynanasının oğlunun evi mi varmış?Kaynanalarda mantık bu ki oglumun evi.
Gelini takan kim?
Az yol yordam görmesi lazım haysiyetli olacak görgülü olacak.
Baksanıza kadın eve gelmiyor hala kaynana bunlarda.
Şimdi benim esim ailem gelince evi terketse benim ailem semtime uğramaz.
Ben kaynanam geldi diye odadan cikmasam bile kaynanam takmaz ki.
Zaten benimki üst derece arsız da bir çoğu da öyle bence.
Bi Gökçen vardı o da boşanıyordu, kocası kendi evinde aldatmıştı, aylar sonra bi baktık bebe yapmış.Yazmış işte gerisi bir batak biz de çıkamıyoruz ,hayırlısı
Ayyyyyy onu da görmemişim iyi kiBi Gökçen vardı o da boşanıyordu, kocası kendi evinde aldatmıştı, aylar sonra bi baktık bebe yapmış.![]()
Bi de aslında 3 yıllık olayı o an yaşıyor gibi konu açmış, biz de saf gibi yardımcı olmaya çalıştık ilk başta.Ayyyyyy onu da görmemişim iyi ki
Bunlar hep saflıkBi de aslında 3 yıllık olayı o an yaşıyor gibi konu açmış, biz de saf gibi yardımcı olmaya çalıştık ilk başta.
Bi de aslında 3 yıllık olayı o an yaşıyor gibi konu açmış, biz de saf gibi yardımcı olmaya çalıştık ilk başta.
Çok zor bir durum kardeşim Allah kolaylık versin sana işin zor.Bosanmaktan döndük dediğinizde nasıl bir tartışma konuşma oldu bilmiyorum ama lütfen bunu misafirler evine döndükten sonra tekrar gündeme alın usulünce sakin bir şekilde belirtin bir ay iki ay çok uzun bir süre yaşlı ve hasta olsalar amenna onlar bizim anne babalarımız ama gençken biktirmamak lazım her kesin özel alanına saygı duyması lazım anne baba evlat da dahil.Selamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük
sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
![]()
Bu sorunun cevabını ben de düşündüm bulamadim sanırım cevabı erkeklik organı. O organ iş yaptırmıyor bunlaraEşiniz neden bakıma yardım etmiyor, madem ikiniz de çalışıyorsunuz, ikiniz de eve yorgun geliyorsunuz? Erkek cinsel organına sahip olmak ev işlerinden onu alıkoyan bir şey mi de bir de bu görevi ustlendiniz???
Ben yerinde olsam hastalanır yatarım bir cumadan, ah,uh ederim. Hem bana baksın eş kişisi hem ana babasına. Hoş, işleri sen yaparken 70lik olan anne oglusu ev işi yapmasın diye bir anda kırk kaplan gücünde ev hanimi kesilir,yine erkek yapmaz işleri...
Kessek?Bu sorunun cevabını ben de düşündüm bulamadim sanırım cevabı erkeklik organı. O organ iş yaptırmıyor bunlara![]()
Ayniyiz yemin ederim aynı aile yapısı da eş kafası da aynı. Ah ah ne vardı rahat bıraksalar da gençliğimizi evliliği doya doya yaşasak. Esimizle gerçekten hayatı paylaşmak ortaklaşa yapmak, çocuklarımın buna şahit olması en büyük hayalim.eşim en fazla robot süpürgeye başlama komutunu verir
ev işlerine yardım etmiyor bu ayrı bir kavgamız
ben yatsam da eve Selam vermeden de girsem kv asla umursamaz ve istifini bozmadan dizileriniz izlemeye devam eder
![]()
Kessen de aynı kafa yapısı öyle işlenmiş yüzyıllardır olan bir şey değişmez kolay kolay onlar kendisi istemedikçe.Kessek?
Yine de bi deneyelim, ne kaybederiz?Kessen de aynı kafa yapısı öyle işlenmiş yüzyıllardır olan bir şey değişmez kolay kolay onlar kendisi istemedikçe.
Ben şok o konuyu okumuştum ve çok üzülmüştümBi Gökçen vardı o da boşanıyordu, kocası kendi evinde aldatmıştı, aylar sonra bi baktık bebe yapmış.![]()
Asıl hesabı ile aylar sonra konu açtı, anladık o olduğunu, ilkinde meğer 3 yıllık olayı o an gibi yazmış.Ben şok o konuyu okumuştum ve çok üzülmüştüm
Yani insanlar o kadar akıl vermişti şöyle yap böyle yap die hepsi yalan dolanmış vay be ne gerek varmış yani bu kadar oyunaAsıl hesabı ile aylar sonra konu açtı, anladık o olduğunu, ilkinde meğer 3 yıllık olayı o an gibi yazmış.
Yine de bi deneyelim, ne kaybederiz?![]()
Çünkü sizi manipüle ediyor. Düşmeyin ağına laf oyunu hepsi vicdan yapma. Sen kendini biliyorsun şu an sizde kalmaları çok gereksiz. Gelini bize baksın evine gidip aylarca kurulalım diye mi almışlar oh ne âlâ çok akıllılar. Sizi de bulmuş kullanıyorlar.Malesef biz kendimiZ olmadıkça etraftaki insanlar bizi kullanmaya devam ediyor. Cizginizi koyun gerçi zor olacak eşinizin yapısını tahmin ediyorum az çok.Ama imkansız değil.kesinlikle razı değilim ancak eşim öyle bir konuşuyor ki düşüncemden dolayı kendimi suçlu hissediyorum.