Nasıl sorabilirim :(

Kaynanalarda mantık bu ki oglumun evi.
Gelini takan kim?
Az yol yordam görmesi lazım haysiyetli olacak görgülü olacak.
Baksanıza kadın eve gelmiyor hala kaynana bunlarda.
Şimdi benim esim ailem gelince evi terketse benim ailem semtime uğramaz.
Ben kaynanam geldi diye odadan cikmasam bile kaynanam takmaz ki.
Zaten benimki üst derece arsız da bir çoğu da öyle bence.

Aslında konu sahibi dediğim gibi boşanmak istemiyor çünkü o da basit bir eylem değil herkes icin.
Çok marjinal kadınlar bile kolay kolay bosanamiyor bir çok ortalama geleneksel ailede yetişen kadınlar için illa büyük olay olması lazım dayak aldatma kumar gibi.
Ailesine dese ki ben kaynanam geldi diye evi terkettim ailesi geri dön der yüzde 90.
Siz de burada sürekli noldu noldu diyorsunuz da birşey olacağı yok.
Yıllarca sürer bu cekisme ama şuan tolere edecekler yüzde yüz eminim.
Son patlamaya yıllar var
Çevremde gördüğüm bu.

Aslında konu sahibi dediğim gibi boşanmak istemiyor çünkü o da basit bir eylem değil herkes icin.
Çok marjinal kadınlar bile kolay kolay bosanamiyor bir çok ortalama geleneksel ailede yetişen kadınlar için illa büyük olay olması lazım dayak aldatma kumar gibi.
Ailesine dese ki ben kaynanam geldi diye evi terkettim ailesi geri dön der yüzde 90.
Siz de burada sürekli noldu noldu diyorsunuz da birşey olacağı yok.
Yıllarca sürer bu cekisme ama şuan tolere edecekler yüzde yüz eminim.
Son patlamaya yıllar var
Çevremde gördüğüm bu.
Zaten ailem destek degil dedi ,yazdı.Kendisi bosanmak istemiyor ,zaten bosanacak olsa o kadar sağlam dursa ne o koca ne de ailesi işi buraya getiremezdi.Bak eltisine neden gidemiyorlar?Burda kimse arkadaşa kızmıyor, dalga geçmiyor, diger konularin aksine .Herkes konuyu çok içselleştirdi ve kurtarmak istiyor ancak konu sahibi doğru düzgün cevap bile vermiyor.Ama bir insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz.Ben eski konularını bilmiyorum ama bilen arkadaşlar bu balığın baştan koktuğunu söylüyorlar.Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.

Zaten ailem destek degil dedi ,yazdı.Kendisi bosanmak istemiyor ,zaten bosanacak olsa o kadar sağlam dursa ne o koca ne de ailesi işi buraya getiremezdi.Bak eltisine neden gidemiyorlar?Burda kimse arkadaşa kızmıyor, dalga geçmiyor, diger konularin aksine .Herkes konuyu çok içselleştirdi ve kurtarmak istiyor ancak konu sahibi doğru düzgün cevap bile vermiyor.Ama bir insanın kendine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz.Ben eski konularını bilmiyorum ama bilen arkadaşlar bu balığın baştan koktuğunu söylüyorlar.Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.
aslını ıstersenız nısanlıyken sıkıntı yasadıgında
ne guzel herseyın tamam herseyını aldın sununla evlenme gec otur ıste kendı hayatını yasa kımseye mecbur ve muhtac degılsın gencecıksın yasın kucuk daha , bu adam senın aklını, ona katacaklarını , kendı gelecegını dusundugu ıcın evlenmek ıstıyor ama kıymetını de bılmıyor dedım zamanında esenmıneye

kendısı nısanlıyken kendı hayatını kurabılecek noktadaydı

hala oyle

sadece alıskanlık suan zorlandıgı sey . esenmıne cok baglıydı cok sevıyor . ondan hep

Olay su iste.
Konu sahibi naif öyle bunları evden defolun diyemeyecegine göre bunlar da gitmez yuzsuzz.
Yani boşanmayı ciddi rest olarak herkes çekemez o zamanda eşi kaale almıyor işte.
Olay bu.

ne guzel herseyın tamam herseyını aldın sununla evlenme gec otur ıste kendı hayatını yasa kımseye mecbur ve muhtac degılsın gencecıksın yasın kucuk daha , bu adam senın aklını, ona katacaklarını , kendı gelecegını dusundugu ıcın evlenmek ıstıyor ama kıymetını de bılmıyor dedım zamanında esenmıneye

hala oyle

sadece alıskanlık suan zorlandıgı sey . esenmıne cok baglıydı cok sevıyor . ondan hep
Nişanlıyken bırakmayan şimdi bırakır mı?
Nisan atmak çok basit eylem boşanmanın yanında.

hala oyle

Bağımlı demekki ,yazık, cok var boyle tanıdığım, boşa gitmiş hayatlar.Adamlara bak ya yattıkları yerden ne kıymetliler.Gariban kocamın şansı da benim gibi bir cadıya düşmüş :mad:

Nişanlıyken bırakmayan şimdi bırakır mı?
Nisan atmak çok basit eylem boşanmanın yanında.
maalesef oyle

kendısınde guc bulması lazım, kımseye muhtac degıl cogu kısıden de sanslı durumda ama ınsan olayın ıcınde olunca goremıyor sanırım, bırde yıprandı bence tukendı yıllardır... esı tam manıpule ustası baksanıza... hala adam ne derse oyle ılerlıyor olay :(

keske bu noktaya gelmese degısır duzelır sanmasalar en bastan noktayı koysalar :(

Olay su iste.
Konu sahibi naif öyle bunları evden defolun diyemeyecegine göre bunlar da gitmez yuzsuzz.
Yani boşanmayı ciddi rest olarak herkes çekemez o zamanda eşi kaale almıyor işte.
Olay bu.
Naiflikte degil bence ,bilemedim tam tanimlayamadim

Bağımlı demekki ,yazık, cok var boyle tanıdığım, boşa gitmiş hayatlar.Adamlara bak ya yattıkları yerden ne kıymetliler.Gariban kocamın şansı da benim gibi bir cadıya düşmüş :mad:
estagfurullah
akıllı adam karısına deger verır evde kadın mutsuzsa o evlılıkten kımse hayır beklemesın

estagfurullah
akıllı adam karısına deger verır evde kadın mutsuzsa o evlılıkten kımse hayır beklemesın
Valla konu sahibi gibi olsak hicbir erkek kendini yormaz bence.Baksana bekarken piyasada yoklarmıs bile çok yazık

Naiflikte degil bence ,bilemedim tam tanimlayamadim
Cacaron olmadığı kesin.
Açıkçası ben de öyle cirkeflesemem.
Ben soğuk savaş yaparim.
Benim kaynanam da beni yönetmeye çalıştı esim durdurmaya çalıştı ama anlamıyor kadin.
Bende bayram harici gitmiyorum.
Aramiyorum sormuyorum.
Esim de tek gidiyor.
Çünkü yanına gitsem yine baslar.
Gerek yok.
Evime o günden sonra gelmedi.
Gelirse de hoşgeldin der muhatap olmam pek.
Çünkü laf arsizi ile baş edilmez.

Cacaron olmadığı kesin.
Açıkçası ben de öyle cirkeflesemem.
Ben soğuk savaş yaparim.
Benim kaynanam da beni yönetmeye çalıştı esim durdurmaya çalıştı ama anlamıyor kadin.
Bende bayram harici gitmiyorum.
Aramiyorum sormuyorum.
Esim de tek gidiyor.
Çünkü yanına gitsem yine baslar.
Gerek yok.
Evime o günden sonra gelmedi.
Gelirse de hoşgeldin der muhatap olmam pek.
Çünkü laf arsizi ile baş edilmez.
Ben de asla cingenelik etmem ,bir kere tarzım belli.Ama tek bir hareketimle herkesin sınırını çizerim.Misal evlendiğimde sevgi pıtırcığıydım,severim sevilirim hesabı.Sonra aydınlandım ve yabancı maddeleri ayikladim

Ben de asla cingenelik etmem ,bir kere tarzım belli.Ama tek bir hareketimle herkesin sınırını çizerim.Misal evlendiğimde sevgi pıtırcığıydım,severim sevilirim hesabı.Sonra aydınlandım ve yabancı maddeleri ayikladim
yenı evlıyken sanırım bırcogumuz yapıyoruz o hatayı

buyuk aıle ,bırlık beraberlık olsun ıstıyor bırcok gelın once ama bu nıyetı suıstımal eden kayınvalıde gorunce ısık hızıyla uzaklasıyoruz bende oyleydım

gel ne olursan ol gel dıyen ben, sonra da mevlana degılım adam ol oyle gel demeye basladım
bunu dedırtıyorlar ınsana

Geçen sene bir emrivaki yaptilar bize misal,10 saatlik mesafede oturuyoruz.Galiba biletlerini bile almışlardı. Ve kesinlikle böyle bir duruma hazir değilim çünkü ilişkimiz cok resmi,elimde olmayan sebeplerden küçük bir cinnet geçirdim, ev eşyalarına karşı 😀 esime dedimki gelmeyecekler ,ne diyeceğim gelmeyecekler dedi.O senin sorunun dedim ve gerisini sormadım bile ,gelmediler.Ha tabi bu aşamaya birden gelmedim öncesi kac bdv konusu olur ama gerek yok🤣 burda tek ihtiyac net ve dik olmak ,es bunu bilirse gerisi sıkar biraz

Kaynanalarda mantık bu ki oglumun evi.
Gelini takan kim?
Az yol yordam görmesi lazım haysiyetli olacak görgülü olacak.
Baksanıza kadın eve gelmiyor hala kaynana bunlarda.
Şimdi benim esim ailem gelince evi terketse benim ailem semtime uğramaz.
Ben kaynanam geldi diye odadan cikmasam bile kaynanam takmaz ki.
Zaten benimki üst derece arsız da bir çoğu da öyle bence.
Bende de şöyle bir vaka var kaynanam bize geldiğinde eşimle şiddetli bir kavga ettik, eşim hiç alakası olmamasına rağmen annem gitsin diye böyle yapıyorsun dedi kayananam kalktı eşyalarını toplamaya başladı bana da diyor bu böyle olmaz siz boşanın, ortalığı sakinleştireceğine daha da alevlendirdi, bende odama çekildim bir gün çıkmadım, baktım ertesi gün eşyalarını toplamış gidiyor, bir de bana sesleniyor hadi X hanım ben gidiyorum ve ben boşanmadım konu sahibinin dik duruşuna hayran kaldım

Bende de şöyle bir vaka var kaynanam bize geldiğinde eşimle şiddetli bir kavga ettik, eşim hiç alakası olmamasına rağmen annem gitsin diye böyle yapıyorsun dedi kayananam kalktı eşyalarını toplamaya başladı bana da diyor bu böyle olmaz siz boşanın, ortalığı sakinleştireceğine daha da alevlendirdi, bende odama çekildim bir gün çıkmadım, baktım ertesi gün eşyalarını toplamış gidiyor, bir de bana sesleniyor hadi X hanım ben gidiyorum ve ben boşanmadım konu sahibinin dik duruşuna hayran kaldım
Konu sahibi mi dik duruyor,hepsini okudunuz mu?

Yazmış işte gerisi bir batak biz de çıkamıyoruz ,hayırlısı
İnşallah hayırlısı olur hakkında ama bu kadar adım attıysa ve hala istediği sonuç alınmıyorsa blöfün de boşuna olduğunu en doğrusunun yol ayrımı olduğunun o da farkındadır

Back
X