Nasıl sorabilirim :(

Boşanmaya karar verdiğini söyleyen konu sahibini linçlemek yeni moda mı oldu. Evi satacaklar, kendine ev aradığını söylüyor. Çıngar çıkarmadan boşanmak istiyor. Az sakin olun boşanırsa da kendine boşanmazsa da, süreci izlemek varken neden lf söylemedin onu bunu yapmadın demek çok gereksiz

Selamlar Hanımlar,

3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor :KK43:
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük

sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
:KK43:
Kendi annenleri çağır haber vermeden geldiler dersin eşine nasıl git diyeyim istedikleri kadar kalırlar istediklerinde giderler dersin aynı onun gibi.

fikirleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim
dün yarın bundan sonra akşamları yemeyeceğimi söyledim ve eve geldiğimde kv mutfağımda sefasını sürüyordu
ondan mutlusu yoktu
oğluyla mutlu mesut yediler
bir arkadaş odalarını salona taşımaktan bahsetmişti onu dile getirdim sabah eşime aldığım tepki aynen şu şekilde ;
1-2 ay daha kalacak insanları rahatsız etmeye bayılıyorsun dedi
şimdi kocası salonda kendisi de diğer odada miss gibi keyif sürüyorlar ama ben rahatsız eden oluyorum.

git demeden gideceklerini düşünmüyorum ama biliyorum ki kocam olacak adam da annesinin yarım ağızlı bize bilet al gideceğiz lafına gitmeyin neden gidiyorsunuz olarak yanıt dönecek

bilmiyorum , çok bunaldım.
eee sen kocana topu atarsan cokkk beklersin ev kiralık mı esinin mi eger kavga edersen belki kocanda gider biraz sende sıkı dur karsısında bunu her sene cekmeye degermi allah askına esin sana ailesinin yanında hizmet etmiyo bile anlıyorum kendi ailende berbat biri ama eger calısıyormussun gelirin ne kadar ev esinin mi kiramı rulet oynıcaksın yapıcak birsey yok

esin de suyunı almayan acızlerden senin bosanma korkunu anladı belkide bosansam arkadas ekibi varmı kafası o konularda nasıll

Görüş bildiren %90 kişi bu şekilde bir tavır sergileyeceğini iletmiş.
Ancak gelin görün ki keza size söylemiyorum sizde şahitsinizdir dışarıda etrafımızda çevremizde o kadar bunun zıttı hareket eden insan var ki
tabiki bu ; mevcut durumu doğru kılmaz ancak insan böylesini görünce de bende mi sorun var acaba diyor
valla bunun zıttını hareket edin cogu kadn kendi ailesinde gördügü yanlısı bile isteye uygulayan tıpler

aynı olay basıma geldi ki bizim kaynana da cadı versıyonda 2 kızı var de iye gelinde neymis canımmmmmmmmmmmm diyen tıptendi kızlarda kaldı 1 ay eee kızların arkası gelmis istemem eve kimse gelmesn gezmeye gidicekler gitmeyin benle kalın oooo kızlar pes etti bana geldi ben zaten beni bu gune kadar karsılayama kadına 6 saat yol gidiyorum 1 kap yemek hazırlaym kadına ve buna isteyerek göz yuman kocasın a ben kimseye bakamam benden medet umayın dedim

esim yemekleri hazırladı ben aldım cayımı gittim odama
deger vermeyene deger vermiceksin

nettt kimse kötü gelin olarak evlenmiyor hele benim gibi aman kaynanam görümcemlerim olsun tatiller turlara gidelim kafasındaydım bunlar kendilerindne baska kimseyi istemeyen tiplerdi

o yuzden kadınlarımız kendini düsünsün kocalarını degil o dogalgazı sonuna kadar yak o alıcagın elbiseyi al
kocaya acınmaz nokta.com :)

Gurur duymuyorum açık açık konuşmuştum Zaten ama anlamıyorlar
Pasif takıldığımı da düşünmüyorum rahatsızlığımı her anlamda dile getirdim ve anlamıyorlar
Bugün tekrar konuştum eşim ve annesi İle ramazandan sonra gideceklerini ilettiler ve Boşanıyorum
cüssss ne ramazanı manyak bunlar heralde valla suan eger sırf anası 6 ay kalmadı diye koca seni bosıcam diyosa zaten dünyada sanslısj demektir bi sahsiyetten insallah cocuk yoktur

bir astrolog olarak jupiter balıka gecti bence karma senden yana anlamıs bunla olmıcanı bosana uzatmadan sistemsel bu olayları cıkarıyoki karsına bitsin diye

Bugün evde değilim arkadaşımda kalıyorum
Yarın da avukat İle görüşeceğim
avukata ailesi ile kalmak süreklı kalmak istedigni aile birligini bu konularda koruyamadını falan ilet bu yuzde yuz kusurlu hareket bunu da yeni ögrendim bu feyza avukat var ünlü habertürke falanda cıkıyodu simdi cıkarıyolar da instagramda var

O konuda özür diledi
Boşanma isteğimi doğru bulmadığını ama sürecin benim için nasıl kolay olacaksa o şekilde ilerlemesi için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi
Dünün hödügü bugün Versay sarayından bildiren Kasımpaşa dükü, ay nasil hala adami yuceltiyosun icinde

Son düzenleme:
Bunlar şimdi oğullarını aramışlardır oğulları da şu an olmaz demiştir. Biz elimizden geleni yaptık burada kalmaya devam demişlerdir.
İnsan yine de bi rahatsız olur ya, bizden ötürü oldu diye bi eksiklenir, ne yüz varmış bunlarda.

Oğulları o rahatlığı veriyor. Siz rahatınıza bakın bu ev sizlerin, kimse sizlerden daha değerli değil diyordur.
Konu komşu bile soruyormuş ne zaman gidecek bunlar diye. Aklı olan durur bi düşünür, benim deli oğlan yuvasını yıkacak ihale bize kalacak diye, utanma yok ki.

Konu komşu bile soruyormuş ne zaman gidecek bunlar diye. Aklı olan durur bi düşünür, benim deli oğlan yuvasını yıkacak ihale bize kalacak diye, utanma yok ki.
Diğer oğullarına bak yapamıyorlar işte bunu. Kime yapabileceklerini gayet iyi biliyorlar. Bu rahatlığı veren maalesef oğulları.

destek almanı tavsıye ederım dememe kırıldı
kendısını elestırdıgımızı ve ustune gıttımızı sanıyor
2 sene sonra bu konuyu okudugunda ben ne yapmısım ne kadar haklılarmıs ben olsam bende aynı seylerı onerırdım dıyecek halbukı :KK68: su surecı en az zararla atlatsın derdındeyız hepımız

destek almanı tavsıye ederım dememe kırıldı
kendısını elestırdıgımızı ve ustune gıttımızı sanıyor
2 sene sonra bu konuyu okudugunda ben ne yapmısım ne kadar haklılarmıs ben olsam bende aynı seylerı onerırdım dıyecek halbukı :KK68: su surecı en az zararla atlatsın derdındeyız hepımız
Bu konu ile ilgili travmaları olan bir arkadaşım vardı, destek olayını hemen farklı algılıyordu. Konu sahibinin aklından neler geçiyor, nasıl bir yol izleyecek ilerde bilemeyiz.
Dediğin gibi hepimiz onun iyiliğini ve bu süreci en hafif şekilde atlatmasını istiyoruz.

Back
X