Nasıl sorabilirim :(

biliyorum ki konuşursam tekrar boşanmaya gideceğiz çünkü eşim anlamıyor.
varsın bir kaç ay rahat etmeyelim anne baba razı olsun düşüncesinde.

haklısınız rollerimiz tam tersi olsaydı belki o hiç düşünmeden ilerleyecekti.
beni endişelendiren ailemin arkamda olmayışı..
sadece eşimi değil ailemi de kaybedeceğim.

Bu herifi boşarsanız inanın bir şey kaybetmezsiniz NATO kafo NATO mermer.. Bu konu yüzünden boşanmanın eşiğine geldik, adam yine de akıllanmadı diyorsunuz 😡

Alın karşınıza konuşun neye hala akıllanmamış sorun

Son düzenleme:
Eşimin beni sevmediğini düşünmüyorum
anne ve babasını herkes gibi çok seviyor ancak aradaki dengeyi kuramıyor.
Şöyle düşünün babanız aramadı ve evinize geldi, ne zaman gideceğini söylemiyor
bunu sorarken herkes çekinir ama sorulmalı

anne babanın zaten bunu biliyor düşünüyor olması gerekiyor ama düşünmüyorsa da sorarsın
Eşin seni sevmiyor malesef kaybetmekten de korkmuyor Wing Wing o kadar haklı ki her söylediğine imzamı atarım bu ilişki de asıl suçlu kim biliyor musun senin annen seni öyle ezmis ki çocukken hala devam ediyor bizde çektik sende çekeceksin ne demek bu nasıl bir bakış açısı dovulsen yine mi aynısını söyleyecek malesef sevgi anlayisiniz aileniz yuzunden bozulmuş umarım kendinizi bu çukurdan bir an önce kurtarirsiniz yüzsüz bir aile belli ki siz istediğinizi yapin gitmeyecekler tek çözüm eşinizle birlikte kapı önüne koymak

Eşiniz neden bakıma yardım etmiyor, madem ikiniz de çalışıyorsunuz, ikiniz de eve yorgun geliyorsunuz? Erkek cinsel organına sahip olmak ev işlerinden onu alıkoyan bir şey mi de bir de bu görevi ustlendiniz???
Ben yerinde olsam hastalanır yatarım bir cumadan, ah,uh ederim. Hem bana baksın eş kişisi hem ana babasına. Hoş, işleri sen yaparken 70lik olan anne oglusu ev işi yapmasın diye bir anda kırk kaplan gücünde ev hanimi kesilir,yine erkek yapmaz işleri...
Aaaa yengenc,sen ne diyorsun,o yukte hafif pahada agir aza neler sagliyor sahibine bilmiyormusun :skandal:
Analar o üç gram fazlaliga sahip oglan anasi olmak icin doguruyor da doguruyor,kizlar kosturuyor oglan seviliyor,yaslanma garantisi aslanimm deniyor,yaslaninca da is kiz cocuga kitleniyor,az sey mi ha sorarim sana,3 gram eksigiz diye kiskanmayalim litfen :P is mi yapacaklar bir de bu ustunlukleriyle,hic yakistiramadim sana 😐

anne babanın zaten bunu biliyor düşünüyor olması gerekiyor ama düşünmüyorsa da sorarsın
O zaman eşiniz ailesi ile göbek bağını kesmemiş ayrı bir birey olmamış birisi mi ? İnanın yargılamak için sormuyorum ama baba nasıl olur da aramadan eve gelir. Bunun için evli olmak şart değil , çok ekstrem bir durum olmadığı müddetçe habersiz gelmek benim anlayabileceğim bi şey değil malesef ki. Ola ki buna benzer bir durum olsa ben zaten olay hiç bu kadar uzamadan eşimin dile getirmesine kalmadan uygun bi şekilde hallederdim. Daha önce boşanmanın eşiğine geldiğinizi yazmışsınız ona rağmen eşiniz içinizde bulunduğunuz duruma müsade etmiş, bunu anlayamadım mesela. Neyse herkesin sevgi anlayışı da bir olmak zorunda değil tabii ki. Umarım bir an önce rahata erersiniz 🌺🤗

Çok zor bir durum. Işten gelince surat asmayin ama yorgunum halsizim.yemek yapacak halim yok kusura bakmayin deyin gecin odaniza. Çok rahatsiz edici

annem idare et biz çok idare ettik düşüncesinde

bunun sonu boşanma olursa kendi ailem ile yaşayamam.
Pardon da çalışan bir kadın olarak neden kendi ailenizin yanında yaşamaktan bahsediyorsunuz. İlla ki başınızda insan mı lazım, yetişkin, çalışan bir kadınsınız, yalnız yaşamanızı hiçkimse engelleyemez. Ha siz kendinize güvenmiyorsanız eşinizin ailesiyle yaşayın kuzu kuzu

Böyle düşünmek size kendinizi iyi hissettiriyorsa devam edin. Ama eşiniz sizi gerçekten sevseydi yükünüzü paylaşırdı. Siz salatayı yaparken o çorbayı karıştırırdı, siz bulaşıkları yıkarken o evi süpürürdü.

Pardon da çalışan bir kadın olarak neden kendi ailenizin yanında yaşamaktan bahsediyorsunuz. İlla ki başınızda insan mı lazım, yetişkin, çalışan bir kadınsınız, yalnız yaşamanızı hiçkimse engelleyemez. Ha siz kendinize güvenmiyorsanız eşinizin ailesiyle yaşayın kuzu kuzu

ailem beni siler, onlarla yaşasam bin beter ederler söylemleriyle
onlarla yaşamasam beni silerler

merhaba esenmıne

uzun sure kaldıklarında rahatsız oldugunuza daır hıslerınızı kayınvalıdenıze bellı etmezsenız bu mesele cozulmez
cunku esınızde iş yok.
hoş sımdı dusundumde kayınvalıdenız esenmıneyı artık rahatsız etmeyelım oglum eve donelım dese esınız yok yok kalın dıyecektır

belkı kendısınıze dısarda oyalanacagınız bırsey bulsanız daha ıyı olacak seramık yapım kursu mu olur dıl kursumu ne olursa ısten sonra kursa gıdersınız eve gec gelırsınız yemeklerını yemıs olurlar en azından. sızde atıstırır uyursunuz yapacak bırsey yok

dedıgım gıbı esınızde iş yok.

Çalışan, kendi parasını kazanan, belirli bir yaşı geride bırakmış bir kadınsınız. Varoluşunuz ailenize bağlı değil. Siz hayatınızı kurarsınız. Onlar da isterlerse saygı duyup bu hayatın bir parçası olurlar, istemezlerse keyifleri bilir.

O zaman havalar da sogudu bikac kedi alin getirin eve. Kedi seviyolar mi bi sorun yada kopek.bol tuy doken kedi kopek super olur 😂 yemek yaparken sacinizi da baglamayin. Oh mis her yemekten rapunzelin orgusu gibi sac kil tuy ne ararsan olur 😂 dahada dururlarsa bisey bilmiyorum

yanlıs hatırlamıyorsam ayrılmıstınız nısanlıyken ? hatta esyalara kadar alınmıstı bu adamdan bı cacık olmaz kendı kıymetını bıl demıstım hatta
o degıl mı kocanız ?

O zaman havalar da sogudu bikac kedi alin getirin eve. Kedi seviyolar mi bi sorun yada kopek.bol tuy doken kedi kopek super olur 😂 yemek yaparken sacinizi da baglamayin. Oh mis her yemekten rapunzelin orgusu gibi sac kil tuy ne ararsan olur 😂 dahada dururlarsa bisey bilmiyorum

kv kedilerden nefret edermiş
evimde 2 kedi var ve kedileri ayaklarıyla seviyor

diğerlerine benim midem dayanmaz :) kadın ben evde yokken de bir şey yemiyor sanırım dolaptan asla bir şey eksilmiyor :)

Silmeleri size ne kaybettirir, sizi silmesinler diye bu eziyeti çekmek ne kadar mantıklı. Silmesinden korktuğunuz insanların gözünde hiç değeriniz yok ki zaten. Onlar sizi sileceğine arkanızda durmadıkları için siz onları silmelisiniz.

Dürüst olalım siz pasif direniş gösteriyorsunuz. Anne odanıza tv koydum dizinizi orada izleyin demiyorsun. Odalarını salona taşı git onlara ayırdığın odada sen yaşa, anne madem kışı beraber geçireceğiz artık yemek ve çamaşır sende diyeceksin. Dokunmayacaksın. Eşine de yemek sonrası "kal sofrayı beraber toplayacağız" diyeceksin. Toplamana yardım etmezse olduğu gibi bırakacaksın, kahvaltınetmeden çıkacaksın, ertesi gün geldiğinde hala aynıysa yemeden yatacaksın kim yiyecekse o toplasın. Eşine iki mık mık etmekle olmaz bu iş, pasif direniş sana hiçbir şey kazandırmaz. Harekete geç

merhaba esenmıne

uzun sure kaldıklarında rahatsız oldugunuza daır hıslerınızı kayınvalıdenıze bellı etmezsenız bu mesele cozulmez
cunku esınızde iş yok.
hoş sımdı dusundumde kayınvalıdenız esenmıneyı artık rahatsız etmeyelım oglum eve donelım dese esınız yok yok kalın dıyecektır

belkı kendısınıze dısarda oyalanacagınız bırsey bulsanız daha ıyı olacak seramık yapım kursu mu olur dıl kursumu ne olursa ısten sonra kursa gıdersınız eve gec gelırsınız yemeklerını yemıs olurlar en azından. sızde atıstırır uyursunuz yapacak bırsey yok

dedıgım gıbı esınızde iş yok.

evet eşimde iş yok
bugün kv ile konuşursam gider biliyorum
istemese de gider, ama seneye ne olacak? yine mi aynı olacak

ben her kış kv gelecek ne kadar kalacak diye mi düşüneceğim
gelsin gelmesin demiyorum ama gelirsin en fazla 1 ay kalırsın ve gidersin.
ben ne kadar kalacağını dahi bilmiyorum.

evet eşimde iş yok
bugün kv ile konuşursam gider biliyorum
istemese de gider, ama seneye ne olacak? yine mi aynı olacak

ben her kış kv gelecek ne kadar kalacak diye mi düşüneceğim
gelsin gelmesin demiyorum ama gelirsin en fazla 1 ay kalırsın ve gidersin.
ben ne kadar kalacağını dahi bilmiyorum.
2 3 sene üst üste yaparsan 4.Sene gidecekleri zaman belli olur. Bıkmayacaksın ya gerektiği sürece hep yapacaksın. İnsan olana laf bir kere söylenir lafı tarih oldu. İstediğini almak için ne gerekiyorsa yapacaksın

Bu sebeple boşanmadan döndünüz ama adam suan ne kadar isterlerse kalirlar mi diyor?

Ya yok benim asla gelemeyecegim bir muamele.

Benim kayinvalidem de yanimda suan. Ben kendim cagirdim cunku esi yok, evi yok, dönüsümlü cocuklarinda kaliyor. En müsait bizim ev diye cagirdim. Beni rahatsiz eden bir sey degil gitmesini de istemiyorum. Cunku ordan oraya kadina uzuluyorum...

Ama esinizin size yaptigi muameleyi kaldiramazdim.

Kayinvalideyi arayın bir gün isten.
Anne bende cok kırgınlık var corba yapar misin gelir gelmez bi sicak corba icip uyumaya ihtiyacim var diyin.

Yemek yapamayacaginizi anlar ve onu da yapar. 2 3 yaptirsaniz kalkar gider sanirim.

Silmeleri size ne kaybettirir, sizi silmesinler diye bu eziyeti çekmek ne kadar mantıklı. Silmesinden korktuğunuz insanların gözünde hiç değeriniz yok ki zaten. Onlar sizi sileceğine arkanızda durmadıkları için siz onları silmelisiniz.

Dürüst olalım siz pasif direniş gösteriyorsunuz. Anne odanıza tv koydum dizinizi orada izleyin demiyorsun. Odalarını salona taşı git onlara ayırdığın odada sen yaşa, anne madem kışı beraber geçireceğiz artık yemek ve çamaşır sende diyeceksin. Dokunmayacaksın. Eşine de yemek sonrası "kal sofrayı beraber toplayacağız" diyeceksin. Toplamana yardım etmezse olduğu gibi bırakacaksın, kahvaltınetmeden çıkacaksın, ertesi gün geldiğinde hala aynıysa yemeden yatacaksın kim yiyecekse o toplasın. Eşine iki mık mık etmekle olmaz bu iş, pasif direniş sana hiçbir şey kazandırmaz. Harekete geç

Haklısınız deneyeceğim

Back
X