- 16 Kasım 2023
- 423
- 107
Kalite derkenInstagram'dan bulabilirsin ama attığın fotoğrafların ve hikâyelerin kaliteli olması lazım ben şu anki ilişkimi arkadaşımın sayesinde buldum ama dediğim gibi Instagram'ı doğru kullanırsan bulursun.
Yani fotoğraflarda güneş ışığını doğru ayarla, gece ise karanlık aydınlık dengesi iyi olsun. Tarihi mekânlarda falan fotoğraf çekil. 3-4 tane doğa içinde, 1-2 tane nehir veya deniz kıyısında fotoğrafın olsun. Ama farklı kıyafetler olmasına dikkat et. Arkadaş gruplarıyla fotoğrafların olsun. Hobilerinle ilgili fotoğrafların olsun. Başka tavsiyeler de verebilirim ama giyim kuşam tarzını bilmiyorum. Onun haricinde hikayelerde konser tiyatro falan paylaş.Kalite derken
Tâbi o da var fotoğraf kalitesinin düşmemesi lazım.FullHD
Şahsen Boşandıktan sonra kısmetim daha bi açıldı. Çevremdeki seçenekleri irdeleyince aklıma fikrime yatan 1 tane adam yok. Kısacası sevgili bulmak zor değil. Hayatına alabilecek özellikte adam bulmak zorBaşlıkta da olduğu gibi sorum bu konuda başarılı kızlara yaşım 25 yalnız olmaktan çok sıkıldım
aynı durumdayım ama içime sinen kimseyi bulamıyorumŞahsen Boşandıktan sonra kısmetim daha bi açıldı. Çevremdeki seçenekleri irdeleyince aklıma fikrime yatan 1 tane adam yok. Kısacası sevgili bulmak zor değil. Hayatına alabilecek özellikte adam bulmak zor
Yaşadıklarımızdan mı bi filtre belirledik yoksa yaş ilerleyince pembe gözlükleri mi çıkardık bilmiyorumaynı durumdayım ama içime sinen kimseyi bulamıyorum
En azından atanmıssın aynı yastayız ben daha kpss ye tekrar hazırlanıyorum nişan attım 6 ay oldu güvenilir bi erkek cok zor her seyi kacırmıs gibi hissediyorum
Evet bosverin işiniz var ben suan atanmıs olsam dünya umrumda olmazdı umarım bu sene basarabilirim.Benim ex nişanlıyı cok iyi sanıyordum anneci cıktı narsist cıktı benim artık hiç umudum yok ama Allah nasip ederse olur napalımiyiler kapılmış canım
Eskiden kötü olsa da sırf macera olsun diye bile abuk sabuk şeyler yapıyorduk ama şimdi yapamıyoruz.fark bu bence.yoksa erkekler her dönemde çer çöptü.Yaşadıklarımızdan mı bi filtre belirledik yoksa yaş ilerleyince pembe gözlükleri mi çıkardık bilmiyorum
bir defa ülkemizde erkekler çok bakımsız, ayrıca akıllandınta tabi şöyle kaliteli birine denk gelmek çok zor. bakıyorsun maddi durumu harika iş kariyer süper ama tip hitabet bitikYaşadıklarımızdan mı bi filtre belirledik yoksa yaş ilerleyince pembe gözlükleri mi çıkardık bilmiyorum
iyi dedikleriniz iyi değil.bence iyi erkek var mı ondan bile şüpheliyim.defolu mallardan en az defolusunu seçmeye çalışıyoruz bence.gıcır gıcır ürünlerin satıldığı bir mağazada değiliz.sepetin içine defolu ürünleri koymuşlar araya taraya kullanılabilecek seviyedekini arıyoruz.çünkü türkiyedeyiz.model seçmek bize lüks.sadece kullanılacak seviyede olsun yeter.iyiler kapılmış canım
Yakışıklıda da iş güç yok.hem yakişıkli hem iş güç olsa cimri çıkar bu sefer de koklatmazbir defa ülkemizde erkekler çok bakımsız, ayrıca akıllandınta tabi şöyle kaliteli birine denk gelmek çok zor. bakıyorsun maddi durumu harika iş kariyer süper ama tip hitabet bitik
iyi dedikleriniz iyi değil.bence iyi erkek var mı ondan bile şüpheliyim.defolu mallardan en az defolusunu seçmeye çalışıyoruz bence.gıcır gıcır ürünlerin satıldığı bir mağazada değiliz.sepetin içine defolu ürünleri koymuşlar araya taraya kullanılabilecek seviyedekini arıyoruz.çünkü türkiyedeyiz.model seçmek bize lüks.sadece kullanılacak seviyede olsun yeter.
çok katılıyorumiyi dedikleriniz iyi değil.bence iyi erkek var mı ondan bile şüpheliyim.defolu mallardan en az defolusunu seçmeye çalışıyoruz bence.gıcır gıcır ürünlerin satıldığı bir mağazada değiliz.sepetin içine defolu ürünleri koymuşlar araya taraya kullanılabilecek seviyedekini arıyoruz.çünkü türkiyedeyiz.model seçmek bize lüks.sadece kullanılacak seviyede olsun yeter.
Eee seksi ne yapacağız.2 günde ne hâle geliyorum.Amaan birakin sevgiliyi mevgiliyi en iyisi kendinizi çok sevin hatda kendinize aşik olun derdim de dedim hatda ama yinede sizi seven size deger veren zirt pirt arayip duran biri olsun isterdiniz dimi :)
Kısmet olunca hiç beklemediğin bir anda karşına çıkıyor inan kiOlmayınca olmuyor. Oralara gidince de olmuyor