Nasıl sevgili buluyorsunuz

bir defa ülkemizde erkekler çok bakımsız, ayrıca akıllandınta tabi şöyle kaliteli birine denk gelmek çok zor. bakıyorsun maddi durumu harika iş kariyer süper ama tip hitabet bitik
Bakımsızlık kriteriniz nedir? Saç sakal mı kesmiyorlar? Diş mi fırçalamıyorlar? Kilo problemleri mi var? Nedir tam olarak söyler misiniz?
Beni tipten ziyade zeki ve özgüvenli erkekler etkiliyor. Onlarda zaten zengin oluyor. Bir şeyleri kendi yapmış erkekler özgüvenlidir. Baba parası yemeyen, tuttuğunu koparan. Çok gezmiş, görmüş.
hitabet kısmını da anlamadım. Ben erkeğin az konuşanını severim. Herkesin kriteri başka işte.

defolu bile bulamayan ben

Sen ne diyon Allah aşkına.

az konuşsun ağır başlı olsun ama diksiyon konuşma şekli önemli. kilo, dişler berbat bir de 35 yaşındaki bir kadınlar aynı yaştaki adam hiç bir değil erkekler çökük oluyor. boy takıntım var uzun olmalı, dediğiniz gibi tuttuğunu koparmalı gibi gibi

Sizin hedef kitle epey dar bol şans diliyorum

Koskoca başlıkta Leopar Taytlı Burhan'ın ( ) ve YenGEnC'in verdikleri dışında yararlı bir tavsiye bulamadım.

Bazıları sosyal medyadan bul demiş. Allah aşkına lütfen yapmayın. Dışarıda kanlı canlı insanlar varken sosyal medya ??
Ne olduğu belirsiz insanlara umut bağlanır mı ? Hele ki 25 yaşında gencecik bir kız için verilecek tavsiye değil. Kısmetse gelir Çin'den yemenden, kısmet değilse ne gelir elden.

Dışardada ortam yok çevremde bekar erkek yok

Benim bir arkadaşım süpermarket kasa kuyruğunda bulmuştu,bir tanesi arabasını yıkatmaya gittiğinde oraya gelen müşterilerden bulmuştu,bir taneside bir doktorun muayenehanesindeki apartmanda ofisi olan bir adamdı. Bende bekarım bu arada,erkek arkadaşım yok süpermarket kasakuyruğunda tanışan arkadaşım 2 senedir evli ve adam süper düzgün çıktı

Bu kadar mutlu ve olumlu olmayı nasıl başarıyorsun şaşkınlıklar içerisindeyim.hiç mi kötü bir günü olmaz insanın.havayi fişek atıyorlar resmen kadının içinde.
Vasfiye teyze diyor ya; herkesin hayatı berbattır yeterki doğru yerden bakmasını bil
Benim de hayatıma o gözle baksam bir sürü sevmediğim şey çıkar. En basiti dogru düzgün bir işim olmadı, girdim girdim çıktım. 5 aydır güzel kazandığım bir işim var o da proje, devam eder mi etmez mi belli değil . 32 yaşındayım, bekarım. Hala aile evinde yaşıyorum. Birikimim var ama araba almak istesem alamam, çok dost kazığı yedim vs vs.
Bunlara uzulsem dertler derya olmuş, ben de bir sandal modunda gezerdim. Ama hayata daha güzel bir pencereden bakmaya çalışıyorum. Çünkü reenkarnasyona inanmıyorum, bir kere geldim bu dünyaya, bir daha gelmeyeceğim. Tadını çıkarmaya, olumsuzluklardan da keyif almaya çabalıyorum

Koskoca başlıkta Leopar Taytlı Burhan'ın ( ) ve YenGEnC'in verdikleri dışında yararlı bir tavsiye bulamadım.
Aşk olsun Aria. Tavsiye istedin de vermedik mi?
ama bu nasip kısmet işi. Nerden geleceği belli olmaz Ki.
Ben bir sevgilimi de Çin’de buldum. Guangzhou’ya fuara gitmiştim. Akşam şehri geziyordum. Sokak sokak dolaşıyordum. Bir adamla göz göze geldim. Ben istemsiz gülümsedim ama kafamı eğdim. Bu hemen yanıma geldi. “What’s your name“ dedi. Ben de dedim “Türk müsün sen” o da “sen de Mi Türksün. Ne işin var” Bende dedim “senin ne işin varsa benim de o işim var” Beni otelime bıraktı. Telefonlarımızı aldık. Çin’de Türk kebapcısına gittik. Sonra ben onun peşine Almanya’ya gittim filan. Ama birbirimizi tanıdıkça adapte olamadık. Kısa sürdü. Ama o da güzel bir anıydı.

nasipliymiş

Evet senin gişelerde kapışma ve bu hikaye çok tatlı ve sıradışı ama ben bunu nasıl uygulayayım şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…