nasıl olur? çok şaşkınım

RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.

bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN

AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/
Namazı Allaha olan borcu ama sana karşı da kul hakkı yemiş bence beddua etmek yerine hayırlısını dile Allahtan. Açıkçası ben kimseye namazında niyazında diye güvenmem sadece vicdanını sorgularım. Eğer bir parça vicdanı olsaydı ailesine dek tanıştığı bir kızı bir çırpıda saha dışına almazdı. Hiç üzülme ..

o haksız beddua benim bildiğim yoksa beddua etmesek daha iyi ama dayanamıyorum ya anlatamıyorum galiba

dil susar ruh konusur..madem hayir icin konusmuyorsunuz,susun dua edin.
siz beddua ederek kendi icinizi karartiyorsunuz..
ben 4 yil beraber oldugum insandan ayrildim zamaninda..beddua da ettim ama beddua ettikce kendim daha beter bunalima girdim..ne zamanki ona beddua etmeyi biraktim,yolu acik olsun dedim,iste o zaman benim islerim yasamim herseyim duzeldi.
simdi binlerce kere sukrediyorum iyi ki de bitmis,iyi ki de gitmis hayatimdan.
o hayatimda olsaydi kocami tanimaz,gozumun nuru yavrumu kucagima alamazdim belkide..

RABBİM HUZUR VERMESİN, MUTLULUK VERMESİN, İNİM İNİM İNLESİN. bir insanı yarı yolda bırakmak neymiş anlasın, içi parçalansın. yansın,kahrolsun. daha 20 gün mü ne oldu benim ciğerim yandı. benim içim yüreğim başkasını çekmezken o ne yaptı dersiniz. yeni bir ilişkiye başlamış facesinde yayınlamış. biz daha 20 gün önce evlenme hayalleri kuruyorduk beraber. nasıl olur, nasıl... aklım almıyor.

bi de söz konusu insan dindar namazlı niyazlı. bu bi insana yapılır mı söyleyin. BEDDUAM KABUL OLUR MU SÖYLEYİN

AYRILMA HİKAYEM BU http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iliskinin-bittigine-hala-inanamiyorum.792292/

kabul olur tabii,şöyle ki; bedduaya nereye gidiyorsun demişler çıktığım yere demiş.

Siz ayrılmışsınız sonuçta ha 20 gün sonra ha 20 yıl sonra biriyle birlikte olur.
Tapulu malınız mı bu adam? Biraz mantıklı olun ya...
O da bir ana baba kuzusu ne biçim beddualar bunlar. Sanki babanızı öldürmüş.
Olmamış bitmiş adam da yoluna bakmış sadece....
Tövbe edin ya...

seven insan 20 günde gidip başkasını bulamaz.. bulduysa bunun 2 açıklaması var
ya seni hiç sevmedi zaten
yada sana nispet olsun diye yapıyor
her iki ihtimalde senin yapacağın şey artık bi şekilde yoluna devam etmen..
beddua konusunda insanın canı acıyınca yapıyor ama sen yinede yapmamaya çalış Allaha havale et.. bi haksızlık varsa ortada zaten karşılığını bulur..
son olarak 20 günde ne sebeple olursa olsun hemen başkasını bulan adamdan hayır gelmez..

seven insan 20 günde gidip başkasını bulamaz.. bulduysa bunun 2 açıklaması var
ya seni hiç sevmedi zaten
yada sana nispet olsun diye yapıyor
her iki ihtimalde senin yapacağın şey artık bi şekilde yoluna devam etmen..
beddua konusunda insanın canı acıyınca yapıyor ama sen yinede yapmamaya çalış Allaha havale et.. bi haksızlık varsa ortada zaten karşılığını bulur..
son olarak 20 günde ne sebeple olursa olsun hemen başkasını bulan adamdan hayır gelmez..

20 günde değil aslında ayrıldıktan 1 hafta sonra başladı diyebilirim. bana nispet niye yapıyor ki ben onu geri kazanmak için adım atmıştım o kabul etmedi. beni hic sevmediğine de inanamıyorum ya bi insan niye rol yapar ki o zaman. ama o kadar mı gercekci olur

:KK68:Müslüman böyle beddua etmez.
Peygamber başına leş atanlara bile beddua etmemiş. Şu söyledikleriniz o kadar itici ki. İnsanı dinden dinciden soğutacak cinsten... Ne diyim allah size hidayet versin . inşallah sizde gerçek islamdan feyz alırsınız.

Ya kızın canı acıyor
Üzgün kızgın tabiki beddua edecek küfür edecek ilk şok Aniyla

Ben kmsye bddua etmdm :s demenin sırası Mi bir de siz üstüne geliyorsumuz

Doğrucu davul olmuş herkes ,ssürekli öğütler bilgelikler

Ayyy çok sinir bozucusunuz

:KK68:Müslüman böyle beddua etmez.
Peygamber başına leş atanlara bile beddua etmemiş. Şu söyledikleriniz o kadar itici ki. İnsanı dinden dinciden soğutacak cinsten... Ne diyim allah size hidayet versin . inşallah sizde gerçek islamdan feyz alırsınız.

bedduayı biraz abartmış olabilirim ama yaşadığım hayal kırıklığı... ben tövbemi edip Allaha havale edeceğim merak etmeyin siz ama içim cok yandı Allah biliyor ya siz bilmeseniz de olur

20 günde değil aslında ayrıldıktan 1 hafta sonra başladı diyebilirim. bana nispet niye yapıyor ki ben onu geri kazanmak için adım atmıştım o kabul etmedi. beni hic sevmediğine de inanamıyorum ya bi insan niye rol yapar ki o zaman. ama o kadar mı gercekci olur

demekki gururuna yediremedi geri dönmeyi...şimdide bak sen istemedin ben hemen yeni birini buldum demeye çalışıyor.. bence hiiç oralı olma.. sakın atarlı giderli beddualı yazılar paylaşma.. hiçbişey yapma belkide tepkini ölçüyor..
bu adamı aklından kalbinden çıkarmaya bak.. bende yaşadım aynı durumu..üstelik benim 6 sene sürmüştü.. ah saf kafam o zamanlar döktüğüm gözyaşlarıma acıyorum şimdi.. o yüzden tecrübelerime dayanak söyleyebilirim ki bu adamdan hayır gelmez..

Ya kızın canı acıyor

cok teşekkür ederim evet konu açtığıma pişman oldum cunku bu kez kendimi sucluyorum ben ne yaptım diye. kendimi cok kötü biriymiş gibi hissettim

Ne kadar yandı canınız 4 aylık ilişkiniz için acaba? Benim eniştem teyzemi 18 yıllık evlilikten sonra 2 çocukla genç bir kadın için bırakıp gitti. Ve teyzem gözünün içine bakardı kocasının çok aşıktı. Ağzından Allah bildiği gibi yapsın dışında bir şey çıkmadı. Bu sizinki nasıl bir acı ki bu kadar ağır beddualar ettiriyor? Sakin olun bence biraz. Bu kadar üzülmenin zararı yine size.

cok teşekkür ederim evet konu açtığıma pişman oldum cunku bu kez kendimi sucluyorum ben ne yaptım diye. kendimi cok kötü biriymiş gibi hissettim
Kötü filan değilsin
saygı diye bir şey var bu dünyada
karsidakinin acisina saygı duyacaksin
hemen atlı kovaliyor gibi birini bulmayacaksin

Bırak cevap bile verme sana ders vermeye calisanlara ya

Sorununa gelince iyi olmuş ayrılıkta en önemli sorunlardan biri eski sevgilinin birini bulma korkusudur

Sen en zor kısmı atlattin hadi geçmiş olsun
bundan sonrası iyileşme süresi

Kötü filan değilsin
saygı diye bir şey var bu dünyada
karsidakinin acisina saygı duyacaksin
hemen atlı kovaliyor gibi birini bulmayacaksin

Bırak cevap bile verme sana ders vermeye calisanlara ya

Sorununa gelince iyi olmuş ayrılıkta en önemli sorunlardan biri eski sevgilinin birini bulma korkusudur

Sen en zor kısmı atlattin hadi geçmiş olsun
bundan sonrası iyileşme süresi

doğru diyorsun. bi de benim acı cektiğimi biliyor yazmıştım ona. buna rağmen gözüme niye sokuyosun ki beraberliğini. neden bunu yapıyorsun. inşALLAH yarın daha iyi olacağım teşekkürler

Ya kızın canı acıyor

Yani şöyle ki, ben o iç acıma evresini çoktan geçtim , o yüzden olaya gayet duygusuz nötr bir şekilde yazabildim.

Aynı olay benim başıma geldiğinde kendimi öldürmeyi düşündüğüm bile oldu, inanılmaz acı çektim, hayatımın aşkıydı çünkü.

Ama ne oldu derseniz kabullendim işte, insan seve seve değilse de öpe öpe kabulleniyor bir şekilde.

Ağzıma iyice s.çılmanın yarattığı nirvanaya ulaşmışlıkla yazdıklarımı yazdım, yanlış anlaşılmasın yoksa ben konu sahibesinden çok çok daha beterdim. 6 ay boyunca her gece ağladım.

Konu sahibesi ben o adamın da tüm adamların da ağzına tüküreyim , hayvan herifler. üzülme dicem ama boş. İnşallah ahın tutar , en azından için soğur.

Yani şöyle ki, ben o iç acıma evresini çoktan geçtim , o yüzden olaya gayet duygusuz nötr bir şekilde yazabildim.

Aynı olay benim başıma geldiğinde kendimi öldürmeyi düşündüğüm bile oldu, inanılmaz acı çektim, hayatımın aşkıydı çünkü.

Ama ne oldu derseniz kabullendim işte, insan seve seve değilse de öpe öpe kabulleniyor bir şekilde.

Ağzıma iyice s.çılmanın yarattığı nirvanaya ulaşmışlıkla yazdıklarımı yazdım, yanlış anlaşılmasın yoksa ben konu sahibesinden çok çok daha beterdim. 6 ay boyunca her gece ağladım.

Konu sahibesi ben o adamın da tüm adamların da ağzına tüküreyim , hayvan herifler. üzülme dicem ama boş. İnşallah ahın tutar , en azından için soğur.
Hayır hayır sizin yorumunuzu okudum

Tamamen iyi niyetle yazmissiniz

Ama bazı yorumlar resmen kızın inadına yapılmış

4 aylık bir şey için üzülme bence hayırlısı olmuş 4 ayda birini tanıyıp evlenmek mumkun değil evlenince ayrılmak var sevgiliyken ayrılmak var iyi olmuş her şerde bir hayır vardır

allah aşkına siz neyin derdindesiniz siz bitrmişsinz konu kapandı gtti demek ki sizi sevmiyrmuş biini bulmuş bu kadar basit yluna bak yalancı adamla işin olmasın cnm namazlı niyalı demişssin Allah aşkına kıldığı namazı ne ortaya koyursnz bn hiç birşey anlamadm siz olgun davranmamışsnz yalanı gördğünz an bitecekti zaten

annemin bir lafı var babanla kırk yıldır evliyim hala onu bazen anlamam der siz 4 ay çıktıgnz bir erkegin nasıl evilik tekifini kabul ettiniz anlamadım

Eski konuyu da okudum. Hatanın hemen hemen hpsi sizdeyken neden o huzur bulmasın?

4 aylık ilişkide evlenmeye karar vermişsiniz, hatanın en büyüğü.
Kendinizin bile gereksiz gördüğü bir olaydan surat asmışsınız. Bunu sürdürmüşsünüz. Adamın özürlerini umursamamışsınız, kendini dinlemesine dahi izin vermemişsiniz. Ve sonuçta ayrılan siz olmuşsunuz. Bu adamın suçu ne? Neden ona beddua ediyorsunuz? Unutmayın ki beddua döner dolaşır sahibine musallat olur.

Ömür boyu ondan ayrılan bir kadını mı beklemeliydi? Aylarca onu affetmeniz için size yalvarmalı mıydı?

X