- 30 Ocak 2011
- 1.530
- 448
- 323
Acaba herkes yaşıyor bunları ben mi takıyorum .....Ya da benden dolayı mı bu davranışlarla karşılasiyorum diyip yiyip bitiriyorum kendimiAslinda bende boyleyim cogu zaman. bu durumda hep mutsuz olmamiza neden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba herkes yaşıyor bunları ben mi takıyorum .....Ya da benden dolayı mı bu davranışlarla karşılasiyorum diyip yiyip bitiriyorum kendimiAslinda bende boyleyim cogu zaman. bu durumda hep mutsuz olmamiza neden![]()
biz bir ara yani en azından ben öyle sanıyordum 3 kişiydik....zamanla o ikisi her yere birlikte gitmeye başladılar,birlikte özel ders,facebooka sadece ikisinin olduğu fotoğrafları koymalar....bende tıpkı sizin gibi üzülüp takmaya başladım...sonra madem öyle dedim koptum onlardan..zaten birisi hiç değmeyecek biriydi...sonra lise bitince duydum ki satmışlar birbirini...zararın neresinden dönersen kar diye düşündüm...tek oturdum,tek yemek yedim,tek gezdim..mis gibi...kavga çıkardı mesela o canciğer arkadaşların arasında..sen bana bunu demişsin sem bana şunu demişsin şu duymuş şu görmüş davası....ben oturup ööyle seyrederdim...Mesala başkası daha önemsenince neden bana da yapmadılar ben yanlış mı yaptım gibi düşünüyorum. Mesala bir ortamda gel çay içelim derler hani sanki başkasına söyledi bana niye söylemedi diye bozulurum
Hem de nasıl. .... Bir de o kadar önemseyip değer verip sıcaklık sevgi hissetsem. ... Belli zaman sonra o kişi umursamanaya başlıyor. ..... Hep derdim iki çift tatlı söz hoş sohbet. ..malesef verdikçe unursanmiyorsun. ..Kimileri karşılıklı cikar iliskusi oluyor. ... Ama peki bu karşılıksız uzun süreli guvenebilecegin bağ nasıl oluyor ? Böyle dostlarım arkadaşlarım var ama küçük yer meslektaş ve sık görüştüğüm böyle ortamda nasıl olur
seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam 1bucuk senedır aılemden uzaktayım 2bucuk aydır evlıyım ama ne ısyerınden nede cevremden tanıdıgım kımse var arkadasım olsun dıye bu kulube bıde gelınolmak.coma uye olmustum gelınolmaktakıler benı dısladı hep burunlrı yuksekteydı burdakıler cok ıyı aldılar benı aralarına gel zaman gıt zaman ısyerıne ıkı kız geldı arkadas olmak ıstedım benden kucuk olsalarda memnun olsunlar dıye bır suru sey yapmaya calıstım ama olmadı asagı araya ınerlerdı betıl sende gelırmısın demek yok dıger erkek ıs arkadaslarımıda aralarına aldılar sımdı herkes soyutlandı benden o kadar yalnızım kı polonyada okudum cemaatte polonyadakı arkadasların cogu dugunun olsun gelcez etcez dedıler cagırdım tek bıtanesı bıle gelmedı ama baskalarınınkıne hep gıtmısler sustum sımdı ısı bırakmayı dusunuyorum cunku ne ısımde mutluyum ne de ıstanbulda evde oturup esıme yemek yapıp evımı temızleyıp ALES e gırmeyı dusunuyorum ama esım askere gıdecegı ıcın ısı bırakamıyorum ınsanları cok fazla takıyorumMerhaba hanımlar Bu konuda olması gereken ne bilemiyorum çok mu ince düşünüyorum. Çünkü ilk defa evimden uzakta is dolayısıyla tek başına yaşamaya başladım. Her türlü tek kalinmiyor. İnsan bir çay icebilecek kişi arıyor. İlk sene Başı kocaman bir gruptuk. Birbirimize toplanır her şeyi birlikte yapardık .Birbirimizden başka kimse yok çoğumuz gurbetten gelmiş. Eskilere de kaynaştık . Ama bu yüzden o grup üyeleri gruptan diğer arkadaslarla grup oldular. Sevgili yapanlar oldu. Yani yazın 3 kişi tatile gitmiş .Çoğunun haberi yok tabi. BÖYLE şeyler çok GUCUME gidiyor. Hepimiz döneceğiz o küçük yere ben o sıcak ortamı bulamacagim için çok endişeliyim. Grup dışında güvendiğim sevdiğim arkadaşım da vardı her şeyi dertlesuedik ama onun da laf taşıdığına şahit oldum .beni çok zor durumlarda bıraktı ama üstüne sünger çekip olmamış gibi davranıyorum. Ama eski güvenim yok . Keşke böyle hissetmeseydim. Bir de görev yaptığım yerde çoğu aynı yörede en uzak şehirden gelenim bazen kendimi çok uzak hissediyorum. İyi kızlar ama mesala bir yere cagirmadilar mi üzülüyorum. Tabiki birlik de gezdigimizde oluyor. Böyle anlarda ne yapmalıyım ? Hep bir kaynaşma sıcaklık istiyorum . Bazen öyle laf ediyorlar ki....kırılıyor ama ses etmiyorum. Acaba ben mi yanlis yaptim demekten kafa yoruyor moralim düşüyor. Konuşurken kimseyi kırmam Herşeye uyarım. Duygusal yanım çok. ..Hassasin derler. .... Bazen öyle boyuta geliyor ki facebook yakın arkadaşım niye beğenmedi bir şey mi yaptım. .. Birseyi takmamak istiyorum. Oralarda kimse yok ...Bunları hissederek hepten insanlardan soğuma istemiyorum. O bunu dedi .Niye dedi. Yanlış bir şey mi dedim diye sorgulamaktan o kadar yoruluyorum ki.... Sonradan aslında öyle olmadığını öğreniyorum.
Acaba herkes yaşıyor bunları ben mi takıyorum .....Ya da benden dolayı mı bu davranışlarla karşılasiyorum diyip yiyip bitiriyorum kendimi
Belki bazı insanlar gibi şanslı değiliz. Hayatım da cok güzel insanlarda var ama evlendi gittiler. İşte şimdi küçük bir yerde sadece iş arkadaşların olduğu bir yerde görev icabı bulunmaktayım. İnan o kadar taviz veriyorum ki... insanların ikiyuzluluklrine katlanıyorum. Belki hiç olmaması daha iyi ..seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam 1bucuk senedır aılemden uzaktayım 2bucuk aydır evlıyım ama ne ısyerınden nede cevremden tanıdıgım kımse var arkadasım olsun dıye bu kulube bıde gelınolmak.coma uye olmustum gelınolmaktakıler benı dısladı hep burunlrı yuksekteydı burdakıler cok ıyı aldılar benı aralarına gel zaman gıt zaman ısyerıne ıkı kız geldı arkadas olmak ıstedım benden kucuk olsalarda memnun olsunlar dıye bır suru sey yapmaya calıstım ama olmadı asagı araya ınerlerdı betıl sende gelırmısın demek yok dıger erkek ıs arkadaslarımıda aralarına aldılar sımdı herkes soyutlandı benden o kadar yalnızım kı polonyada okudum cemaatte polonyadakı arkadasların cogu dugunun olsun gelcez etcez dedıler cagırdım tek bıtanesı bıle gelmedı ama baskalarınınkıne hep gıtmısler sustum sımdı ısı bırakmayı dusunuyorum cunku ne ısımde mutluyum ne de ıstanbulda evde oturup esıme yemek yapıp evımı temızleyıp ALES e gırmeyı dusunuyorum ama esım askere gıdecegı ıcın ısı bırakamıyorum ınsanları cok fazla takıyorum![]()
evet bazen öyle ki bende öyle diyorum bazen hıc olmaması daha ıyı dıyorum ama ınsan dayanamıyor bazen patlıcakmıs gıbı oluyo işten eve evden işe yanı bı sosyal hayatımda yok suan ıcın eskıden sosyal olan ben ısten eve hergun yanı o yuzden ınsan bazen ıhtıyac duyuyo tabı mesla dun esımın bı akrabasının dugunune gıttık ıcım acıdı hıcbır arkadasım yoktu benım dugunumde ama akrabasıının dugunu full arkadaslarıydı cok uzuldum ınsan ıster ıstemez ıstıyo yanıBelki bazı insanlar gibi şanslı değiliz. Hayatım da cok güzel insanlarda var ama evlendi gittiler. İşte şimdi küçük bir yerde sadece iş arkadaşların olduğu bir yerde görev icabı bulunmaktayım. İnan o kadar taviz veriyorum ki... insanların ikiyuzluluklrine katlanıyorum. Belki hiç olmaması daha iyi ..