- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Lütfen sağduyu, sanatçıların hele hele de yavrularıyla olan fotoğrafları paylaşmak ve chpli olduğu belli bile olmayan bir grubun fotoğraflarını paylaşıp bunlar chpli, bunlar gezide sizleri kışkırtan diyerek insanları hedef yapmak tehlikelidir.
Gün gelir birileri o sanatçıların yavrularını bizimkiler öldü sizinkilerinde canı yansın diyerek hedef alırsa vebalini üstlenebilecek misiniz?
Sağ görüşle sol görüş yine eskisi gibi birbirine öldüresiye düşman olursa hiç mi içiniz cız etmeyecek?
Hepsi vatan evladı.
Eminim herkes konu çocuklar olunca yeterince hassastır, her çocuğa üzüldük, üzülüyoruz, sonuçta onlar çocuk.
Burda hepsi dillendirilmiyorsa unutulduklarından, umursanmadıklarından değil, konu o çocuklar olmadığından.
Açın bakın bölümdeki çocuk tecavüzü, cinayeti konularına herkes üzüntüsünü paylaşmış.
Bir topikte daha belirtmiştim, ülkede yıllardır herkes bir bedel ödedi, bunun tarafı olmaz, tarafsız bakın hepiniz, hep tek tarafın mı canı yandı, yoksa farklı farklı düşüncedeki herkesin mi?
Bakın bir sağdan bir soldan derken 18 sol görüşlü, 9 sağ görüşlü genç asıldı bu ülkede. Biraz düşünün, hep tek taraf mağdur oldu düşüncesiyle, bizim canımız yandı onlarında canı yansın mantığıyla devam ederseniz bu ülkede daha çok insan yitirilir.
Hepimize günah, hepimize yazık...
Ve lütfen artık polemiklere son verin.
Hiçbir fotoda yüzü net olarak görünmüyor.Bütün fotolardaki aynı kişi olsa bile nerden onun bildiniz Berkin olduğunu?Yarın öbür gün ben de sokaklarda öldürülsem,hiçbir siyasi gruba-bırakın siyasi grubu üniversitenin tiyatro grubuna bile-üye olmamama rağmen,sünni kökenli yedi göbekten Türk kızı Türk olmama rağmen,"terörsitti zaten,şöyleydi,böyleydi" diye iftiralar atılır.Ve buna inanmaya hazır bir topluluk mutlaka çıkar.İşte toplumların vicdan algısı böyle yönlendiriliyor siz de bunu görün artık.dogru diyorsunuz hükümeti her tarihde ki gibi iftiralarla yikmak isteyenler bugünde ayni oyunlar, gecmisi coook iyi arastirin ekledigim videolarada bir bakin ozaman rahmetli menderes anlatiyordu ve gezinin aynisi...
cogun üzerindeki siyah yelege dikkat edin lütfen yüzü kapali oldugu resme bakin ve arkadaslariylada vs. cekilen resimlere bakin hep ayni siyah yelek!!!
sig düsünmek mi??? yoksa gercekler mi???
Eki Görüntüle 1019369
kiskirtan basbakan tabi canim gezicilerde ve bu spikerde mahsum :)
Eki Görüntüle 1019371
peki sorarim size????
telefon görüsmesinde bilal söylemedi mi paralari tasicaz diye???
hemde adresde verdi kimlere paylastiracagini o halde neden suc üstü yakalanmadi???
iste ozaman aninda hükümet düsmezmiydi???? hepimizde rahat ederdik!!!
Mit in tirlarini aninda yoldan ceviri verdiler ama onca para evden güya tasinirken yakalayamadilar hic de dikkat cekmedi dimi bak bak bak :)
Tebrik ederim kardesim hamd olsun ki uyukudan uyanan kardeslerim var demekki...
siz burda tutturmusunuz alevi alevi diye evet cocuk alevi, fakat biz alevi oldugu icin birsey demiyoruz fakat hükümeti düsürmek isteyen aleviligi öne sürüyor alevi vatandaslari sokaga dagitmak istiyor nasil ki gezide güya agaclar icin sokaga döktüyse buda aynisi! yeterki kaos ciksin ve ülke karissin, ukraynaya bakiniz!!!
Nezaman uyanicaksiniz herseferinde sandikta yenemeyecegini düsünerek kirli oyunlarla hükümeti düsürmeye calisiyorlar...
halkin önüne sunduklari tepsiye afiyetle yiyorsunuz, ama icinde ne var bakmiyorsunuz bile!!!
berkin icin soka cikiyorlar peki berkin ile ayni yasta olan Serap Eser icin nedeeenn bukadar göz yasi dökmediniz???????
dogru ya o kiz cünki geziye katilmamisti, sözde ekmek almaya gitmiyordu, otobusun icinde eve gidiyordu ama göstericinin attigi molotof
minik kizimizi yakarak öldürdü!!! burda vicdadan mi bahsediyorsunuz???
nerede o gösterici nerede onun katili niye bagirmadiniz????????????????
evet berkin elvana ciddi ciddi yazik olmus ama ben burda hükümeti suclu degil anne babayi suclu bulurum ki bir insan coluk cocuguna sahip cikmali!!!
kimlerle beraber kimlerle arkadaslik yapiyor anne baba olmak sadece dünyaya getirmek degildir dogruyu yanlisi anlatmak ögretmek cocugunu takip etmek
arkadas cevresine dikkat etmektir!!!!!
ve diger cocuklar gibi bu cocugunda aklini celmisler ve dogru DHKP-C üyesidir daha 13 yasinda cenkmeydaninda ne isi vardi???
kim celdi bu gencligin aklini??????????
Eki Görüntüle 1019221
bu videoya bakin ve dikkat edin grupdan gruba kosan talimat veren baci da kim acaba???
kimler kiskirtti bu gencligi??????????
ve bu video rahmet menderesin sesinden, taa ozamanda ayni oyunlar oynandi uyanin artik yaa
[video=youtube;aFpCSFwIu0k]http://www.youtube.com/watch?v=aFpCSFwIu0k[/video]
birde su komiklige bakin zaman gazetesinin yazari yeterki provokotörlük ciksin diye neler yapiyorlar daha cocugun cinsiyetini bile bilmiyor!!!
Eki Görüntüle 1019227
daha yettimi yetmedi bu cocuklarla bir zamanlar geziye katilanlar bakinda nasil yavrulariyla mutlular simdi!!!
Eki Görüntüle 1019228
simdi son olarakta neden bu cocuk ikiyüz küsür gün makinaya bakli kaldida secimlere az kala fisi cekildi????
Eki Görüntüle 1019236
bizler berkin icin üzüldügüne birsey demiyoruz herkez üzülüyor bu vicdansizlarin oyununa alet ediliyorlar yavrular fakat bu üzüntüye bu
minik yavrumuz serap icinde gösterseydiniz yaa!!!
yoksa aradaki fark su mu????
berkin polis tarafindan vuruldu serapda ise gösterici tarafindan öldürüldü diye mi kimse cikipda bulun o KATILIIII diye ayaklanip sokaklara dökülmüyor
yoksa amac sadece hükümete saldirmak mi?????????????
lütfen biraz vicdan berkin ana kzusuda digerleri degil mi???
Eki Görüntüle 1019257
Amaç insan olsaydı zaten çoktan sorunlar ülkemizde de çözüme kavuşurdu. Polemikler bitmeyecek bence. Hangi taraf olursa olsun içindeki kin ve korku, vicdandan önce geldikçe söylediğiniz laflar maalesef arabeskten öteye geçemiyor. Anlamak için önce karşındakini anlamayı istemek gerek, ama kimin istediği bu?
A
Öte tarafta bakıyorsunuz eylemde ölen bir gence üzülenler Rabiacılar nerde, birde onların yorumunu alalım, ülkemiz evladına üzülmüyorlar diyorlar.
Hepimiz hepsine üzülmeliyiz, hepsini düşünmeliyiz, insan dediğin vicdan ve merhametle yoğrulmamış mıdır? Benden olana yanarım, olmayana kulak tıkarım denilmesin.
Aslında herkes satır aralarında yazılanları biraz okusa, okuduğunu taraflı değil objektif olarak değerlendirse hiçbirinin diğerinden farkı yok, herkes mağdur oldu, herkes birbiri kadar değerli lakin öyle bir hale gelmişler ki bir tarafta bir çocuk öldüğünde şehit polise neden ağlamıyorsunuz diyenler, başka bir topikte şehit olan bir polis için eeee başbakanı koruyacak boru mu gibi çok afedersiniz kaba bir tabirle polise Allah rahmet eylesin demekten imtina ediyor, sebep haberi yapan gazete karşı görüşlü, halbuki burda algılanması gereken polisimizin şehit olması.
Öte tarafta bakıyorsunuz eylemde ölen bir gence üzülen Rabiacılar nerde, birde onların yorumunu alalım, ülkemiz evladına üzülmüyorlar diyenler.
Hepimiz hepsine üzülmeliyiz, hepsini düşünmeliyiz, insan dediğin vicdan ve merhametle yoğrulmamış mıdır? Benden olana yanarım, olmayana kulak tıkarım denilmesin.
ben de bunu anlamıyorum mune
ayrıştırmayı iki taraf ta yapıyo bana göre
biri diğerine söylüyo diğeri ötekine birbirlerinden hiç bi farkları kalmıyo
insan olan aynı ayda hepsine üzülebilir halbuki
bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek
Objektif olarak değerlendirmeye çalışmak şart ama taraflardan hepsi objektif olan benim! diye düşünüyorsa ne yapacağız? Objektif olmadıklarını kabul ettirebilmek konusunda ben tıkandım kaldım. Aslında kimse objektif değil, ama herkes ben her şeyi görüyorum, her şeyi biliyorum mantığında. Kimsenin bir şey bildiği yok, bunu anlayabilsek
en büyük sorun bu zaten
herkes olaya kendi tarafından bakıp en iyi bilenin kendisi olduğunu iddia ediyo
bu forumda objektif değerlendirme yapabilenlerin sayısı bi elin parmaklarını geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?