• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl öldürüldüler?

Tebrik ederim kardesim hamd olsun ki uyukudan uyanan kardeslerim var demekki...

siz burda tutturmusunuz alevi alevi diye evet cocuk alevi, fakat biz alevi oldugu icin birsey demiyoruz fakat hükümeti düsürmek isteyen aleviligi öne sürüyor alevi vatandaslari sokaga dagitmak istiyor nasil ki gezide güya agaclar icin sokaga döktüyse buda aynisi! yeterki kaos ciksin ve ülke karissin, ukraynaya bakiniz!!!
Nezaman uyanicaksiniz herseferinde sandikta yenemeyecegini düsünerek kirli oyunlarla hükümeti düsürmeye calisiyorlar...
halkin önüne sunduklari tepsiye afiyetle yiyorsunuz, ama icinde ne var bakmiyorsunuz bile!!!
berkin icin soka cikiyorlar peki berkin ile ayni yasta olan Serap Eser icin nedeeenn bukadar göz yasi dökmediniz???????
dogru ya o kiz cünki geziye katilmamisti, sözde ekmek almaya gitmiyordu, otobusun icinde eve gidiyordu ama göstericinin attigi molotof
minik kizimizi yakarak öldürdü!!! burda vicdadan mi bahsediyorsunuz???
nerede o gösterici nerede onun katili niye bagirmadiniz????????????????
evet berkin elvana ciddi ciddi yazik olmus ama ben burda hükümeti suclu degil anne babayi suclu bulurum ki bir insan coluk cocuguna sahip cikmali!!!
kimlerle beraber kimlerle arkadaslik yapiyor anne baba olmak sadece dünyaya getirmek degildir dogruyu yanlisi anlatmak ögretmek cocugunu takip etmek
arkadas cevresine dikkat etmektir!!!!!
ve diger cocuklar gibi bu cocugunda aklini celmisler ve dogru DHKP-C üyesidir daha 13 yasinda cenkmeydaninda ne isi vardi???
kim celdi bu gencligin aklini??????????

Eki Görüntüle 1019221

bu videoya bakin ve dikkat edin grupdan gruba kosan talimat veren baci da kim acaba???
kimler kiskirtti bu gencligi??????????
ve bu video rahmet menderesin sesinden, taa ozamanda ayni oyunlar oynandi uyanin artik yaa

[video=youtube;aFpCSFwIu0k]http://www.youtube.com/watch?v=aFpCSFwIu0k[/video]

birde su komiklige bakin zaman gazetesinin yazari yeterki provokotörlük ciksin diye neler yapiyorlar daha cocugun cinsiyetini bile bilmiyor!!!

Eki Görüntüle 1019227

daha yettimi yetmedi bu cocuklarla bir zamanlar geziye katilanlar bakinda nasil yavrulariyla mutlular simdi!!!

Eki Görüntüle 1019228

simdi son olarakta neden bu cocuk ikiyüz küsür gün makinaya bakli kaldida secimlere az kala fisi cekildi????

Eki Görüntüle 1019236

bizler berkin icin üzüldügüne birsey demiyoruz herkez üzülüyor bu vicdansizlarin oyununa alet ediliyorlar yavrular fakat bu üzüntüye bu
minik yavrumuz serap icinde gösterseydiniz yaa!!!
yoksa aradaki fark su mu????
berkin polis tarafindan vuruldu serapda ise gösterici tarafindan öldürüldü diye mi kimse cikipda bulun o KATILIIII diye ayaklanip sokaklara dökülmüyor
yoksa amac sadece hükümete saldirmak mi?????????????
lütfen biraz vicdan berkin ana kzusuda digerleri degil mi???

Eki Görüntüle 1019257

Serap Eser 2009 yılında (bir terör saldırısı olabilir) otobüse atılan molotof sonucu yaralanarak öldürülmüştür.
Sorumlular yakalanmış ve cezalandırılmıştır. http://www.radikal.com.tr/turkiye/serap_eserin_katillerinin_muebbet_cezasi_onandi-1134671
Dolayısıyla bu olay kimse tarafından unutulmamış ve gerekenler yapılmıştır.
Berkin ile Serap'ı aynı karede haber yapmanız pek uygun olmamış.
Gezi olaylarında ölen herkesin ardında basında teröristti, örgüt üyesiydi gibi haberler yapıldı şimdi Berk'in içinde aynı haberler yapılıyor. Ki zaten sizler tarafından gezi eylemlerine katılan herkes ülkesine zarar vermek isteyen yıkan, yakan insanlar.
Hal böyle olunca başka bir pencereden bakmanızın bir anlam ifade etmediğini biliyorum.
Ben sadece iki farklı zamandaki olaydaki yanlışlığı ortaya çıkartmak istedim hoşçakalın.

yüzler değişiyor beyinleri aynı çalışıyor ortalığı karıştırmak

$1975143_644497685604831_383883019_n.jpg

Dünden beri çok üzüntülüyüm ve klavyemin ayarını tutturamayacağımdan bu konuyla ilgili topiklere yazmamak için kendimi tuttum ama sabrımı taşırdınız artık.

Malum yolsuzluk iddiaları için "montaj,şantaj,gözümle görmeden inanmam,hatta görsem de inanmam" diyenler,nasıl da inandınız hemen Berkin'in terör örgütü üyesi olduğuna?Berkin'in dhkp-c üyesi olduğuna dair en ufak bir kanıtınız var mı?Ama yüzü bile görünmeyen saçma sapan fotolarla gelmeyin bana!!Gerçek,elle tutulur bir kanıtınız var mı?
Yoksa 15 yaşında ölmüş bir çocuğa ve ailesine nasıl bu iftirayı atabiliyorsunuz?!Elinizi vicdanınıza koyun diyeceğim ama bu ülkede vicdan algısının kişinin cinsiyetine,milliyetine,dinine,siyasi görüşüne göre şekillendiğini iyi biliyorum.Bu yüzden düşünün diyorum,sadece biraz mantıklı düşünün,işinize gelmeyen iddialar şantaj-montaj olurken,işinize gelenler nasıl gerçek oluyor bunu bi düşünün.

Dünden beri çok üzüntülüyüm ve klavyemin ayarını tutturamayacağımdan bu konuyla ilgili topiklere yazmamak için kendimi tuttum ama sabrımı taşırdınız artık.

Malum yolsuzluk iddiaları için "montaj,şantaj,gözümle görmeden inanmam,hatta görsem de inanmam" diyenler,nasıl da inandınız hemen Berkin'in terör örgütü üyesi olduğuna?Berkin'in dhkp-c üyesi olduğuna dair en ufak bir kanıtınız var mı?Ama yüzü bile görünmeyen saçma sapan fotolarla gelmeyin bana!!Gerçek,elle tutulur bir kanıtınız var mı?
Yoksa 15 yaşında ölmüş bir çocuğa ve ailesine nasıl bu iftirayı atabiliyorsunuz?!Elinizi vicdanınıza koyun diyeceğim ama bu ülkede vicdan algısının kişinin cinsiyetine,milliyetine,dinine,siyasi görüşüne göre şekillendiğini iyi biliyorum.Bu yüzden düşünün diyorum,sadece biraz mantıklı düşünün,işinize gelmeyen iddialar şantaj-montaj olurken,işinize gelenler nasıl gerçek oluyor bunu bi düşünün.

dogru diyorsunuz hükümeti her tarihde ki gibi iftiralarla yikmak isteyenler bugünde ayni oyunlar, gecmisi coook iyi arastirin ekledigim videolarada bir bakin ozaman rahmetli menderes anlatiyordu ve gezinin aynisi...
cogun üzerindeki siyah yelege dikkat edin lütfen yüzü kapali oldugu resme bakin ve arkadaslariylada vs. cekilen resimlere bakin hep ayni siyah yelek!!!

yüzler değişiyor beyinleri aynı çalışıyor ortalığı karıştırmak

Eki Görüntüle 1019310

Olaya CHP diye bakmanız zaten ne kadar sığ düşündüğünüzü, ezbere konuştuğunuzu gösteriyor zaten. Bu kalabalığı görüyor musunuz Orada alevisi de var, sünnisi de var, ateisti de, sağcısı da, solcusu da var. Kısaca BİZ varız... Rica ediyorum tartışmak istediğiniz birşey varsa yeni konu açın.
Eki Görüntüle 1019326
$BihjvDdCMAEEVEt.jpg

Serap Eser 2009 yılında (bir terör saldırısı olabilir) otobüse atılan molotof sonucu yaralanarak öldürülmüştür.
Sorumlular yakalanmış ve cezalandırılmıştır. http://www.radikal.com.tr/turkiye/serap_eserin_katillerinin_muebbet_cezasi_onandi-1134671
Dolayısıyla bu olay kimse tarafından unutulmamış ve gerekenler yapılmıştır.
Berkin ile Serap'ı aynı karede haber yapmanız pek uygun olmamış.
Gezi olaylarında ölen herkesin ardında basında teröristti, örgüt üyesiydi gibi haberler yapıldı şimdi Berk'in içinde aynı haberler yapılıyor. Ki zaten sizler tarafından gezi eylemlerine katılan herkes ülkesine zarar vermek isteyen yıkan, yakan insanlar.
Hal böyle olunca başka bir pencereden bakmanızın bir anlam ifade etmediğini biliyorum.
Ben sadece iki farklı zamandaki olaydaki yanlışlığı ortaya çıkartmak istedim hoşçakalın.

o yorumumdan sadece serapi mi algiladiniz????
video yu da izlediniz mi???
grupdan gruba kosan beyaz akletli kadin kim????
kim görevlendirmis onu????
neden talimat verip kiskirtiyor????

2005 paris ayaklanmasında 8700 araç yakılmış ve 300 kamu binası tarumar edilmiş ve kimse öldürülmemişti. polisin öldürme hakkı yok bu kadar basit..

arkasından konusuyorsunuz hala el ınsaf el vıcdan...15 yasındakı korpecık cocuk gıttı bu kadar mı vıcdansız oldunuz?

[h=4]KILIÇDAROĞLU'NUN YAZILI AÇIKLAMASININ TAMAMI[/h]"Buna dair son derece kuvvetli duyumlarımı kamuoyunun dikkatine sunmayı, ülkeme ve halkıma karşı olan sorumluluğumun bir gereği olarak görüyorum. Gerçek bir ülke ve insan sevgisinden nasiplenmediği anlaşılan bu kişinin Türkiye'nin büyük bir kargaşa ve kaos ortamına sürüklenmesini, kendisi için yegane kurtuluş yolu olarak gördüğü açıktır. Halkımızın yüksek duyarlılığı, dayanışma ruhu ve haksızlık karşısında direnme erdemi, kişisel ve siyasi çıkarları için provoke edilerek istismara çalışılmaktadır. Kaos, kargaşa ve sosyal kamplaşmadan beslenerek kendi otoriter anlayışını kalıcı bir rejime dönüştürmeyi planlayan bu iktidarın provokasyonları konusunda, halkımızın azami dikkat ve duyarlılıkla hareket etmesi son derece önemlidir. Bu provokatörlerin ve kaos projesi mimarlarının oyununa gelmeme konusunda halkımın yüksek irfanına olan güvenim tamdır. "

O değil de normalde polisi her zaman savunanlar daha dün başbakanı koruma yolunda ölen polis için '' tabi ki ölecek başbakan bu boru mu'' dyebiliyor:53:
artık nasıl savunacağını bilemediler..

Allahın aldığı can üzerinden misilleme yapıyorlar bizim de gezide polisimiz öldü diye .çelişki üstüne çelişki... artık ben bunları söyleyenlerin çocuk yaşta olduğunu düşünüyorum. ellerinden gelse Berkini mezarda hesaba tutacaklar.
ben böyle keskin konuşamam neticede hepimizin ailesi var. büyük konuşmaktan korkmuyorlar Allahı dilinden düşürmeyenler :50:

Son düzenleme:
o yorumumdan sadece serapi mi algiladiniz????
video yu da izlediniz mi???
grupdan gruba kosan beyaz akletli kadin kim????
kim görevlendirmis onu????
neden talimat verip kiskirtiyor????

Sadece Serabı algılamadım o kısmı doğru bulmadığı mı belirtmek istedim.
Gezi olaylarında insanları kışkırtan, ortalığı karıştıran insanların varlığından zaten haberdarım.
Onların var olması Berkin'i örgüt üyesi ilan edilmesini gerektirmiyor.(Berki'i karalamaktan başka bir şey değil bu)
Gezi olaylarında hükümet biraz hoşgörülü olabilseydi işler hiç bu boyuta gelmezdi oysaki.

Lütfen sağduyu, sanatçıların hele hele de yavrularıyla olan fotoğrafları paylaşmak ve chpli olduğu belli bile olmayan bir grubun fotoğraflarını paylaşıp bunlar chpli, bunlar gezide sizleri kışkırtan diyerek insanları hedef yapmak tehlikelidir.
Gün gelir birileri o sanatçıların yavrularını bizimkiler öldü sizinkilerinde canı yansın diyerek hedef alırsa vebalini üstlenebilecek misiniz?
Sağ görüşle sol görüş yine eskisi gibi birbirine öldüresiye düşman olursa hiç mi içiniz cız etmeyecek?
Hepsi vatan evladı.

Eminim herkes konu çocuklar olunca yeterince hassastır, her çocuğa üzüldük, üzülüyoruz, sonuçta onlar çocuk.
Burda hepsi dillendirilmiyorsa unutulduklarından, umursanmadıklarından değil, konu o çocuklar olmadığından.
Açın bakın bölümdeki çocuk tecavüzü, cinayeti konularına herkes üzüntüsünü paylaşmış.

Bir topikte daha belirtmiştim, ülkede yıllardır herkes bir bedel ödedi, bunun tarafı olmaz, tarafsız bakın hepiniz, hep tek tarafın mı canı yandı, yoksa farklı farklı düşüncedeki herkesin mi?

Bakın bir sağdan bir soldan derken 18 sol görüşlü, 9 sağ görüşlü genç asıldı bu ülkede. Biraz düşünün, hep tek taraf mağdur oldu düşüncesiyle, bizim canımız yandı onlarında canı yansın mantığıyla devam ederseniz bu ülkede daha çok insan yitirilir.

Hepimize günah, hepimize yazık...

Ve lütfen artık polemiklere son verin.

İnsanları kışkırtan tek bir insan vardı o da Başbakandı sizde bunu anlayın artık... Konuyu sabote etmezseniz sevinirim istiyorsanız gidin ayrı bir konu açın orda tartışın..

Olaya CHP diye bakmanız zaten ne kadar sığ düşündüğünüzü, ezbere konuştuğunuzu gösteriyor zaten. Bu kalabalığı görüyor musunuz Orada alevisi de var, sünnisi de var, ateisti de, sağcısı da, solcusu da var. Kısaca BİZ varız... Rica ediyorum tartışmak istediğiniz birşey varsa yeni konu açın.
Eki Görüntüle 1019326
Eki Görüntüle 1019339

sig düsünmek mi??? yoksa gercekler mi???

$1240503_845528448797393_635782161_n.jpg

kiskirtan basbakan tabi canim gezicilerde ve bu spikerde mahsum :)

$10009834_845529055463999_170801070_n.jpg

akplılerın amacı ne pekı ?
ayakkabı kutularından cıkan paralar ıcın ne dusunuyorsunuz?
yada sandıklarla malezyaya kacırılan paralar hakkında ?

peki sorarim size????
telefon görüsmesinde bilal söylemedi mi paralari tasicaz diye???
hemde adresde verdi kimlere paylastiracagini o halde neden suc üstü yakalanmadi???
iste ozaman aninda hükümet düsmezmiydi???? hepimizde rahat ederdik!!!
Mit in tirlarini aninda yoldan ceviri verdiler ama onca para evden güya tasinirken yakalayamadilar hic de dikkat cekmedi dimi bak bak bak :)

Merak etmeyin gezideki olaylarda ölen ana baba evladı üniversiteli gençlerimize iyi olmuş diyenler gibi vicdansız değiliz biz oradali insanlara da buradakiler kadar üzüldük. Hani chp siyaset yapıyor diyorsunuz bunlar üzerinden akp nin yaptığı neydi o zaman rabia işareti yapıp gözyaşı akıtanlar, polisin zulmüne, orantısız gücüne sesini çıkarmadı bir de ödüllendirdi. Dağdaki teröriste bir plaket verilmediği kaldı. Teröristmiş gezicller polisin yıktığını yine o geziciler düzeltti, yaralananlara yine onlar yardım etti ama bu ülkede o çocuklara seyyar yardım eden ilk yardım bile bertaraf edildi. Gazdan otele sığınanlara otelin içine kadar girip gaz sıkıldı bu ne kin ne nefret Allah aşkına. Ve o otel sahipleri vatan haini ilan edildi ülkenin gencine sahip çıkıp koruduğu ölmekten kurtardığı için. Açın bakın polisin görevi neymiş, görevi nelerle sınırlıymış, neyi yapıp neyi yapamazmış o formayı giydi diye önüne gelene gaz fişeği sallayıp öldürme yetkisi yok polisin bir de prim verdiler. İyi sizin çocuğunuzda sizden habersiz çıkıp karışışa kalabalığa ve kim vurdu ya giderse bir gaz fişeğiyle Esma daha değerli banane orada olmasaydı haketti kendi çocuğumda olsa dersiniz olur mu..

yahu yazımı iyi okkuyun ben iktidarı polisi falan mı savunmuşum yoksa aksine hepsi aynı halt mı demişim asıl siz dönun kendinize bakın tek suçlu polis mi yoksa bu ölümü bile kullananlar mı

Lütfen artık bu kavgaya son verin, hala Berkin'in fotoğrafları paylaşılıyor, diyelim ki doğru, diyelim ki bu çocuk bir yerlere üyeydi, tüm Dünya'daki yasalar ve Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre 15 yaşın altındaki çocuklar suç işleyen fail değil, suça yönlendirilen mağdur sıfatıyla tanımlanıyor, açınız 5237 sayılı TCK 6/b maddesini okuyunuz.

"Belli yaş sınırları, ceza kanununda çocuklar için önem taşımaktadır. Suç sayılan bir fiili işlediği zaman 12 yaşını doldurmuş olup da 15 yaşını doldurmamış olanların işlediği fiilin hukuki anlam ve sonuçlarını algılayamaması veya davranışların yönlendirme yeteneğinin gelişmemiş olması durumunda ceza sorumluluğu yoktur. Bu çocuklar hakkında da güvenlik tedbirlerine hükmolunur. "

14 yasinda cocuk aleviylis dhkpcye uyeymis Allah gozundeki perdeleri kaldirsin insallah ne diyim kinadiklarini yasamadan olmezsin !

Back