• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl öldürüldüler?

Bugun Berkin Elvani kaybettik neden ? Gezi olaylari yuzunden ! Gezi olaylari neydi 3-5 agac icin cikarilmis asil amaci ulkeyi bolmek ic karisiklik cikarmak olan disguclerin olayi ! Peki suclu kim Polis mi ? Yoksa elinde sapanla o karisiklikta elinde sapanla disari salan ailesi mi ? Yada asil suclu klavye basinda yalan dolan bilgilerle halki sokaga dokenler mi ? Berkin Elvan oldu evet 15 yasinda bir cocuk ortaligi karistiranlar yuzunden oldu ! Peki herkesin unutugu bir gercek var ama biz Unutmadik !!! Neden kimse gezi olaylari sirasinda olen Polisimizi hatirlamiyor ? Ya o zaman 6 aylik hamile esini ? Yada simdi babasiz dunyaya gelmis o bebegi HATIRLAMIYOR ! Kim sordu o bebek ne oldu ? Kimse neden sehit Polisimizin esi ve bebegi icin sokaga dokulmuyor ?
Arkadaslar tekrar olaylari alevdendirmek isteyenler var ! Amaclari ayni ulke karisssin kan dokulsun ! Arkadaslar lutfen provakasyona gelmeyin lutfen buna firsat vermeyin daha fazla ne kan dokulsun neden ulke huzursuz olsun
!

okuyorum okuyorum da hicbir şey anlamıyorum .

neden aleviydi diye 10 kez yazıp ben alevi sünni ayırmıyorum demek nasıl bir şey ya :44:

benim ilgimi çekmişti belki biri doğru düzgün bişey yazar diye yazdım yoksa kesinlikle ayrım yapmam eşim alevi ben sunniyim . ırkçı değilim olsaydım sanırım evlenmezdim zaten

[sıze=3]bugun berkin elvani kaybettik neden ? Gezi olaylari yuzunden ! Gezi olaylari neydi 3-5 agac icin cikarilmis asil amaci ulkeyi bolmek ic karisiklik cikarmak olan disguclerin olayi ! Peki suclu kim polis mi ? Yoksa elinde sapanla o karisiklikta elinde sapanla disari salan ailesi mi ? Yada asil suclu klavye basinda yalan dolan bilgilerle halki sokaga dokenler mi ? Berkin elvan oldu evet 15 yasinda bir cocuk ortaligi karistiranlar yuzunden oldu ! Peki herkesin unutugu bir gercek var ama biz unutmadik !!! Neden kimse gezi olaylari sirasinda olen polisimizi hatirlamiyor ? Ya o zaman 6 aylik hamile esini ? Yada simdi babasiz dunyaya gelmis o bebegi hatırlamıyor ! Kim sordu o bebek ne oldu ? Kimse neden sehit polisimizin esi ve bebegi icin sokaga dokulmuyor ?
Arkadaslar tekrar olaylari alevdendirmek isteyenler var ! Amaclari ayni ulke karisssin kan dokulsun ! Arkadaslar lutfen provakasyona gelmeyin lutfen buna firsat vermeyin daha fazla ne kan dokulsun neden ulke huzursuz olsun [/sıze]!

ağzına sağlık arkadaşımmm

benim ilgimi çekmişti belki biri doğru düzgün bişey yazar diye yazdım yoksa kesinlikle ayrım yapmam eşim alevi ben sunniyim . ırkçı değilim olsaydım sanırım evlenmezdim zaten

alevi olmak neden ilgi çeksin ki?
ben sizden duyuyorum zaten bunu da. duydugumda da hiç umursamadım. Allah'ın ayırmadığı insana kul nasıl sıfat ekler alevi sünni diye. aleviymiş demek zaten farklı oldugunu göstermeye çalışmaktır. bunun aksi yok .

alevi sunni türk kürt ayrımı yapmıyorum arkadaşım ben. o çocuğun orda ne işi var siz onu söyleyin bana

biz ekmek almaya çıktığını biliyoruz çarşaf çarşaf heryerde yazıyor :ssz: peki sen neden orda olduğunu sanıyorsun sen onu söyle bakalım :ssz:

okuyorum okuyorum da hicbir şey anlamıyorum .

neden aleviydi diye 10 kez yazıp ben alevi sünni ayırmıyorum demek nasıl bir şey ya :44:

Alevi olmasimi ilgini cekti bak en yakin esin varmis niye alevilermis diye sorsaydin ??.. Ne hakkinda dogru duzgun bisey yazilmasini bekliyordun ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AVRUPA Parlamentosu (AP) Genel Kurulu’nda vekiller 2009-2014 döneminin son Türkiye raporunu görüştü. Oturuma Gezi olaylarının son kıurbanı 15 yaşındaki Berkin Elvan damgasını vurdu.

Avrupa Komisyonu’nun genişlemeden sorumlu üyesi Stefan Füle, “Berkin için çok üzgünüm. Türk halkının demokrasi talebini görüyorum. Bu talep benim çalışmalarımda hep rehberim olacak” dedi. Akşam yapılan görüşmelerde Stefan Füle ve AP Türkiye raportörü Hollandalı vekil Ria Oomen-Ruijten başta olmak üzere rapor üzerinde söz alan çok sayıda milletvekili Berkin’in ailesine başsağlığı diledi.

Füle, “Bugüne kadar hep Türkiye için iyi niyetli konuşmalar hazırladım ama bunları okuma fırsatım olmadı. Ama bugün size kişisel olarak görüşümü söylemek istiyorum. Bugüne kadar üyelikler ancak bütün kriterlerin yerine getirilmesiyle oldu. Bunun kısa yolu yok. Türkiye de üye olmak istiyorsa bunu yapacak. Ama biz de fasılları açmadan daha fazla talepkar olursak, bizim işimizi zorlaştırırsınız. Burada sorulması gereken soru, AB Türkiye için model olmalı mı? Bunun yanıtını vermeniz önemli. Bugün ölen genç çocuk Berkin Elvan olayını gündeme getirdiniz. Çok üzgünüm. Türk halkı daha fazla demokrasi talep ediyor. Ben Türk halkının bu çağrısını duyuyorum. Ve çalışmamda hep bu çağrı bana rehberlik edecek” diye konuştu.

YARGI BAĞIMSIZLIĞI VURGUSU

Dönem başkanı Yunanistan’ın AB’den sorumlu bakanı Dimitris Kurkulas, “Türkiye insan hakları alanında daha fazla reform yapmalı. Türkiye, Kopenhag kriterlerinden uzaklaşıyor. AB, yargı bağımsızlığı konusunda endişelidir. Bunu son ziyaretinde Brüksel’de Başbakan Erdoğan’a da ilettik. Bundan sonra ilerleme olup olmayacağı Türkiye’nin atacağı adımlara bağlı” dedi.

Avrupa Komisyonu adına söz alan Stefan Füle ise, hükümetin yolsuzluk iddialarına karşı takındığı tavrı eleştirdi ve “Temel özgürlükler, kuvvetler ayrılığı ve hukuk devleti, üyelik kriterlerinin olmazsa olmaz koşuludur. Bunları yerine getirmeyen ülkeler üye olamaz. Ama eğer Türkiye’nin bunları yerine getirmesini istiyorsak müzakerelerde biz de adım atmalıyız ve yeni başlıklar açmalıyız” diye konuştu. Türkiye raportörü Hollandalı Ria Oomen-Ruijten de Türkiye’ye aynı konularda sert eleştiriler getirdi.

AKP’nin de üyesi olduğu Avrupa Muhafazakar ve Reformcular Grubu adına söz alan İngiliz milletvekili Geoffrey van Orden, “Türkiye’nin tam üyelik yerine, karşılıklı işbirliği üzerine kurulu çok çemberli yeni bir Avrupa yapısı içerisinde yer alabileceği” önerisini getirdi. Liberal ve Yeşiller Grubu adına söz alan milletvekilleri de “Türkiye hukuk devleti ilkesine saygı duyana kadar katılım müzakerelerinin askıya alınmasını” önerdi. Aşırı sağ milletvekilleri ise “son yıllarda birbiri ardında yaşanan medya ve hukuk üzerindeki baskı, yolsuzluk iddiaları nedeniyle Türkiye’nin asla AB’li olamayacağı” görüşünü dile getirdiler.

Türkiye raporu tasarısı ve rapor üzerinde verilen 25 değişiklik önergesi bugün Genel Kurul’da oylanacak.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/25988584.asp

Bu ülkenin hatırlamadığı onca şey var. Misal gezi parkı eylemcileri vatan haini, devletin malına zarar verdi denirken asıl vatan haininin nerede olduğunu unutanlar var. Ne yapıyor o bebek katili? Kaç tane şehidimizin sorumlusu, kaç canımızın vebali üzerinde...Geziciler vatan haini, terörist başı sayın oluyor...Bir çocuğun can vermesine neredeyse oh olsun diyebilecek kadar kendini kaybetmişler, asıl ölümü hakedenlere neden hesap sormuyor?

Kimse hiç bir şehidi unutmaz merak etmeyin. Camide içki içilmesi olayının gerçekliğine inanıp sürekli hatırlatanların unuttuğu İncirlik'te Kur'an yakılma olayını da unutmayız biz. Birileri inatla unutturmaya çalışsa da hala milli bayramlarımızı büyük coşkuyla kutlayanlar, andımızı söyletenler var.
Ne mutlu Türküm diyene! Bu bir ırkçılık söylemi değil, millet sevgisidir. Tapınma yahut insanları putlaştırma, körü körüne inanma değil. Birileri geçip gidecek, arkasında yaptıkları iyi-kötü işler kalacak(tıpkı diğerleri gibi) ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bu ülkenin hatırlamadığı onca şey var. Misal gezi parkı eylemcileri vatan haini, devletin malına zarar verdi denirken asıl vatan haininin nerede olduğunu unutanlar var. Ne yapıyor o bebek katili? Kaç tane şehidimizin sorumlusu, kaç canımızın vebali üzerinde...Geziciler vatan haini, terörist başı sayın oluyor...Bir çocuğun can vermesine neredeyse oh olsun diyebilecek kadar kendini kaybetmişler, asıl ölümü hakedenlere neden hesap sormuyor?

Kimse hiç bir şehidi unutmaz merak etmeyin. Camide içki içilmesi olayının gerçekliğine inanıp sürekli hatırlatanların unuttuğu İncirlik'te Kur'an yakılma olayını da unutmayız biz. Birileri inatla unutturmaya çalışsa da hala milli bayramlarımızı büyük coşkuyla kutlayanlar, andımızı söyletenler var.
Ne mutlu Türküm diyene! Bu bir ırkçılık söylemi değil, millet sevgisidir. Tapınma yahut insanları putlaştırma, körü körüne inanma değil. Birileri geçip gidecek, arkasında yaptıkları iyi-kötü işler kalacak(tıpkı diğerleri gibi) ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Eline sağlık Koalin...

15 yaşında ÇOCUK... O yaşta hepimiz atomu parçalıyorduk zaar.:51::51:

Amaaan Apo da kim...:ssz:

İzmir de yaklaşık 15bin kişi sokaktaymış bu da Talat paşa bulvarından bir kare...
$Bievn1lCUAAf453.jpg

Allah herkese biraz vicdan azicikta merhamet versin .
Orada bir çocuk öldü.
Çocuk..
İsterse eyleme gitsin .
O bir çocuk..
Aleviyse uzulmeyeyim diyen biri ne kadar da müslüman ne kadar dindar değil mi ?:31:
Hı hı evet...

Uygun konuya mı yazıyorum bilmiyorum....
Sadece yazmak istiyorum...

Bugün bu ülke 14 yaşında bir çocuğun ölümünü konuşuyor...
Berkin Elvan...
14 yaşında...henüz fidan bile değil...
Ekmek almaya yada eyleme...nereye gittiğinin ne önemi var...artık yok...

Bir anne olarak içim yandı Berkin'e...
Gözünün önünde aylarca yatsın evladın...uyanacak diye beklerken...uyansın diye dua ederken...
Allah kimseye yaşatmasın...

Gidişiyle insanların gözünü açıyor ama Berkin...
Gözümle görüyorum...Kulağımla duyuyorum....
Tanıdığım/akrabam/arkadaşım tam 5 kişi var benim çevremde böyle...
Bugün gördüğüm, duyduğum ve duyduğuma inanamadığım...
5 Akp fanatiği...Başbakanıma laf söyletmem diyen başkada birşey demeyen 5 kişi...
Diyorlar ki ''bir çocuğun ölümü üzerinden siyaset yapmamalılar''...
Diyorlar ki ''ama o daha çocuk, eylemciyse bile onun eyleminden ne olacak''....
Diyorlar ki ''biz onu Müslüman diye sevdik, bir Müslüman o çocuğun ailesine başsağlığı dilemez mi''...
Ve diyorlar ki ''Allah başımıza hayırlı hükumetler getirsin''...

Daha çok şey diyorlar aslında...Kendi evladına bir şey olacak endişesi sardı çünkü insanları...
Başbakanlarının -her ne kadar paralel yapı olsa da- yangına körükle gitmesi yüzünden...
Provokatör dediklerine karşı provokasyonla cevap vermesi yüzünden...
Evindeki küçücük çocuğuna ''bir şey'' olacak endişesi sardı....

Belkide 18 yaşını geçmediğinden...Belkide hala ''çocuk'' olduğundan...
''Ya oradaki benim çocuğum olsaydı'' dedirtti insanlara....
Hiçbir icraatın, yolsuzluğun, hırsızlığın dokunamadığı bir yere dokundu bugün Berkin...
İnancın ve ideolojinin dışında bir yerlere dokundu...
Vicdanlara dokundu...

Dokunamadıkları da yok mu...elbette var...ama Berkin dokunamadığı için değil...onlarda vicdan olmadığı için...

Nur içinde uyu Berkin...
Ve Gülsüm Hanım...Hangi söz yeter ki bu acıyı hafifletmeye....
Allah sabır versin....

yazıklar olsun böyle millete böyle iktidara böyle muhalefete.
bugun bu çocuktan sorumlu Tayyip mi sadece, ne dersiniz?
zerre umurlarında değil insanların boy boy fotoğraf faylaşanların sözde acısını dile getirenlerin sadece iktidara zehrini akıtmanın kin kusmanın bir başka fırsatı bu çocuğun bu acı sonu bir çokları için fırsat evet fırsat!!!
bunu istiyor bunu bekliyorlardı ve de bu çocuğu kışkırtanlara da yazıklar olsun ki aklına girmişler ve acı son.
ha iktidara diyecek lafım yok çocuk katili varklıara vicdan hesabı soramam zaten.
ve kesinlikle o çocugun ekmek almaya falan giderken böyle bişey yaşadığnı sanmıyorum işte o yuzden onu kışkırtanlara da yazıklar olsun

Son düzenleme:
mısırda ki esmanın sokakta ne işi varsa onunda işi vardı git yat şimdi

yahu msırdaki esmaya darbe yapılmış halk katlediliyor
burdaki millet şımarıklık yapıp ortalığı karıştırıyor
birinin dini elinden gidiyor diğeri içki belli saatlerde yasaklandı diye alkolume dokunma sloganları ile sokağa çıkıyor halkın seçtiği adamı indirmeye çalışıyor.
ayrıca bu karşılaştırma neyin tribi ayar vermeler falan
ayrıca acaba esmaya iyi olmuş vs vs diyenlere de aynı tepkiyi vermiş gibi olaylar aynı diyorsun

bu çocuklar en fazla ne mi yaptı ??? bırakın Allah aşkına ya neler yapmadı ki o çocuklar !..
asla haketti demiyorum ama şunu da iyi biliyorum ki muhalefet bu çocuğun kanı üzerinden yine siyaset yapmaya başladı yine ortalığa döktü milleti sadee muhalefet değil zihiniyeti yapıyor bunu Ekmeği dhkp-c bürosuna almaya gidiyordu herhalde. Bu çocuğu DARBE ZEMİNİ için eyleme götüren ALÇAKLAR, bu eylemde onun ölümüne neden olan NAMUSSUZLAR, ve bu ölümden medet umup sokak eylemleri başlatan AŞŞALIK zihNiyet KATİLDİR. Suriye'de binlerce çocuk katleden, Esed ile CHP yan yana... Mısır'da binlerce çocuk öldüren SİSİ ile CHP yan yana iken.... Şimdi bu çocuğun ölümüne Zerre kadar üzüldüklerini bana kimse anlatmasın bu çocuğun ölümü üzerinden şimdi halkı sokağa dökme planları yapıyorlardır bu çocuğun gerçek katilleri onu sokağa sürenlerdir..... Benim şehidim ne ermeni ne ağaç nede Elvan kadar değeri olmadı....

Şu anda kendinizle çelişiyorsunuz. Suriye ile chp hiçbir zaman ortak olmamıştır. Keşke Rabia işareti yapıp oradaki zulümde hayatını kaybeden çocuklara ağlayan hükümet kendi ülkesinin çocuklarına da üzülebilseydi adını bile anmadı. Söyler misiniz bu çocuk yüzünden kim öldü? polis mi öldü.. Gezideki gençler kimi öldürdü. Ellerinde taşlar, sopalar polisin elindeki tomalardan, gazlardan, fişeklerden, mermilerden daha mı öldürücüydü. Bu ülkede kaldırım taşı, cam, çerçeve insan hayatından daha mı değerli herşey geçtim dağda yüzlerce şehidimizin katili elini kolunu sallayarak geziyor 20 yaşında fidanlarımızı yok edenler affedildi bu ülkede çözüm süreci denerek, Apo ile görüşmedik dendi, sonra görüşmüş olabiliriz sonra da alenen görüştük oldu. Onlar kadar mı suçluydu bu çocuklar. Yerde sessizce otarana da, ayakta durana da, hiçbirşey yapmayana da geldi o şiddet. Gözlderini o kadar kin bürümüş ki etraflarına bakmadan attıkları tazyikli sular tekerlikli sandalyede adamı düşürmüştü hatırlatırım. Şehidimiz derken biraz düşünün biz burada şehitlerimizi de koruyoruz aslında gerçek teröristler affedilirken ülkemin gençlerinin can vermesini hazmedemiyoruz anlatabildik mi. Dhkpc üyesiymiş bir bunu demediğiniz kalmştı keşke sadece çocuktu diyebilseniz. Kanun var yargı var tutarsın kolunda götürürsün. Mobeselerin çekmediği yerlerde iki otobüs arasında kızlı erkekleri soyıp dövdüler gençlerimizi polisin buna hakkı var mı kimden alıyor bu gücü. Polis ancak tutuklar, gözaltına alır suç varsa. Aleviymiş ölenlerde çok manidarmış ailevi olunca illa terörist mi oluyorlar velev ki öyle ölmeyi mi hakettiler sorgusuz sualsiz. Ama yok ne kadar yazsak boşuna boşuna..

birinin dini elinden gidiyor diğeri içki belli saatlerde yasaklandı diye alkolume dokunma sloganları ile sokağa çıkıyor halkın seçtiği adamı indirmeye çalışıyor.
ayrıca acaba esmaya iyi olmuş vs vs diyenlere de aynı tepkiyi vermiş gibi olaylar aynı diyorsun

Merak etmeyin gezideki olaylarda ölen ana baba evladı üniversiteli gençlerimize iyi olmuş diyenler gibi vicdansız değiliz biz oradali insanlara da buradakiler kadar üzüldük. Hani chp siyaset yapıyor diyorsunuz bunlar üzerinden akp nin yaptığı neydi o zaman rabia işareti yapıp gözyaşı akıtanlar, polisin zulmüne, orantısız gücüne sesini çıkarmadı bir de ödüllendirdi. Dağdaki teröriste bir plaket verilmediği kaldı. Teröristmiş gezicller polisin yıktığını yine o geziciler düzeltti, yaralananlara yine onlar yardım etti ama bu ülkede o çocuklara seyyar yardım eden ilk yardım bile bertaraf edildi. Gazdan otele sığınanlara otelin içine kadar girip gaz sıkıldı bu ne kin ne nefret Allah aşkına. Ve o otel sahipleri vatan haini ilan edildi ülkenin gencine sahip çıkıp koruduğu ölmekten kurtardığı için. Açın bakın polisin görevi neymiş, görevi nelerle sınırlıymış, neyi yapıp neyi yapamazmış o formayı giydi diye önüne gelene gaz fişeği sallayıp öldürme yetkisi yok polisin bir de prim verdiler. İyi sizin çocuğunuzda sizden habersiz çıkıp karışışa kalabalığa ve kim vurdu ya giderse bir gaz fişeğiyle Esma daha değerli banane orada olmasaydı haketti kendi çocuğumda olsa dersiniz olur mu..

mısırdaki esmaya bende üzüldüm..aynı zamnda tüm dünyda ölen suçsuz insanlr içinde....doğu türkisatn içinde üzüldüm..arıkan içinde...ama şuna anlam veremedim esmanın basbasının yazdığı mektuba ülkemde klipler çekilde tvlerde günlerce döndü...peki reyhanlıda suçsuz yere katledilen insanlarımıza neden kilipler çeklimedi..onlar neden her defasında hatırlatımadı..onlardamı şımarıklık yaptılar...açın youtubeyi reyhanlıda katledilen bi genç kız için yapılan sarı gelin klibini izleyin....el insaf

Son düzenleme:
Bugun Berkin Elvani kaybettik neden ? Gezi olaylari yuzunden ! Gezi olaylari neydi 3-5 agac icin cikarilmis asil amaci ulkeyi bolmek ic karisiklik cikarmak olan disguclerin olayi ! Peki suclu kim Polis mi ? Yoksa elinde sapanla o karisiklikta elinde sapanla disari salan ailesi mi ? Yada asil suclu klavye basinda yalan dolan bilgilerle halki sokaga dokenler mi ? Berkin Elvan oldu evet 15 yasinda bir cocuk ortaligi karistiranlar yuzunden oldu ! Peki herkesin unutugu bir gercek var ama biz Unutmadik !!! Neden kimse gezi olaylari sirasinda olen Polisimizi hatirlamiyor ? Ya o zaman 6 aylik hamile esini ? Yada simdi babasiz dunyaya gelmis o bebegi HATIRLAMIYOR ! Kim sordu o bebek ne oldu ? Kimse neden sehit Polisimizin esi ve bebegi icin sokaga dokulmuyor ?
Arkadaslar tekrar olaylari alevdendirmek isteyenler var ! Amaclari ayni ulke karisssin kan dokulsun ! Arkadaslar lutfen provakasyona gelmeyin lutfen buna firsat vermeyin daha fazla ne kan dokulsun neden ulke huzursuz olsun
!

Sapanla, tomayı gaz fişeğini aynı kefeye koymak ya çok komik. Burada bir polis öldüyse 8 gencimiz öldü, onlarca gencimiz ağır yaralandı. Bir genç kız yurtdışından gelmişti sadece Taksimde oturuyordu eylemlerde yer almış ama taş vs atmamıştı gaz fişeği geldiğinde sadece oturuyordu üniversite bitirmiş birkaç tane yabancı di biliyor ve yüksek lisans yapıyordu şimdi 5 yaşında çocuğa döndü söylemek istediklerini kelimelere dökemiyor beyni zarar görmüş okuma yazmayı unutmuş, kalem bile tutamıyor bunun hesabını kim verecek polise üzüldüğünüz kadar o zaman o insanlara da üzülün neden ayrımcılık. Polise o emri verirken polis işinden olmamak için bunu uyguladı ben emri verene bakıyorum. O polis evine ekmek götürmek zorunda bir ailesi var emre uymak zorunda bunu Başbakanda çok iyi biliyordu verdi emri ve arkasına dönüp bakmadı bile poliste gençte mağdursa bir sorumlusu var ama siz görmek istemiyorsunuz. Oradaki gençler o polisi de savundu ama işinize gelmiyor hatırlamak oradaki gençler polise yalvardı yapmayın dedi, aynı saftayız dedi sizi de kullanıyorlar dedi ama dinlemediler. Çiçekler verdi önlerinde duran polise. Onlar ne yaptı duran, oturanlara bile su sıktı gaz sıktı yok yetmedi suyun içine bir de başka maddeler koydu öyle sıktı yaktı kavurdu vücutları. Bu ne kinmiş vay bee meğer ülkemizin gençleri teröristmiş ülkeyi bölmeye çalışıyorlarmış doğuda kürdistan devleti kurmak için hazırlıklar yapılsın, gerçek teröristler affedilsin tv lerde kollarını sallayarak mitinglere katılsın, meclise girsin kıllarına gram zarar gelmesin neymiş çözüm süreciymiş diye bizim evladımız ölsün elinde bir sapan var diye.Sonunda o gençler haklı çıktı ama yürübe aslanım destan yazdınız diyen kişi ucu ona dokununca aynı polisleri işinden etmekten geri kalmadı işte gezideki gençlerin demek istediği buydu kullanıldılar işleri bitince ve kendi çıkarlarına ters düşünce de işlerinden oldular. Cemaatle hükümet eleleydi o zaman hiçbir sorun yoktu ama ipler kopunca cemaatin polisi oldu.

Son düzenleme:
Back