- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.838
- 898
- Konu Sahibi AngryPenguin
Rabia için parmakları havada gezen, avatarlarını değiştirip duran kesimin Berkin'e ait olduğu söylenen bir fotoya" oh olsun sapanla gezmeseydi" yorumlarını gördüm. İnsanlığımdan utandım...
Gerçekten aylardır siyaset başlıklarına girmeyeyim diyorum çünkü kafam almıyor yazılan çoğu şeyi. Ya da almak istemiyor... Nasıl ya diyorum, nasıl insanlar 15 yaşındaki bir çocuğa "üzülmedim" diyebilirler? Nasıl Kuran'da bile "bir masumun ölümü insanlığın ölümüdür" yazarken o taraftı bu taraftı tartışması yapabilecek kadar vicdan kaybı yaşayabilirler?
Çok değerli laflar beyan eden M. Gökçek'in dediği gibi "suç işleyecek kadar büyümüşlerse, ceza çekecek kadar büyümüşlerdir" halbuki değil mi? Yaratılmaya çalışılan bir korku imparatorluğu var. Güçsüzleri tomayla, suyla, facebook kapatmayla sindirmeye çalışırken güçlüleri ise içeri tıkarak, yargıyı ellerinde oynatarak değiştirmeye çalışıyorlar. Hukuki terör işleniyor bu ülkede artık!
İnsana sorarlar dün el etek öptüğünüz adamları neden şimdi kötülüyorsunuz?
Dün Başbuğ hükümeti devirmekten müebbete çarptırılırken bugün tahliyesine neden seviniyorsunuz? Ne yapıyorsunuz ya siz?
Bu ülkede çocuk tecavüzcüleri aklanıp tabutlar küçülmeye başladıysa hiç bana yapılan o büyük icraatlardan bahsetmeyin. Kimsenin kilometrelerce yolu da, köprüsü de bir çocuğun masumiyetinden ve canından değerli olamaz.
siyaset, partiler vs önemli değil, asıl can sıkıcı olan bu insanlarla aynı ülkede yaşıyor, aynı havayı soluyor olmak, bu insanların komşumuz hatta akrabamız olacak kadar yakınımızda olması, bu gerçeği bilmek çok can sıkıcı