• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl öldürüldüler?

Rabia için parmakları havada gezen, avatarlarını değiştirip duran kesimin Berkin'e ait olduğu söylenen bir fotoya" oh olsun sapanla gezmeseydi" yorumlarını gördüm. İnsanlığımdan utandım...
Gerçekten aylardır siyaset başlıklarına girmeyeyim diyorum çünkü kafam almıyor yazılan çoğu şeyi. Ya da almak istemiyor... Nasıl ya diyorum, nasıl insanlar 15 yaşındaki bir çocuğa "üzülmedim" diyebilirler? Nasıl Kuran'da bile "bir masumun ölümü insanlığın ölümüdür" yazarken o taraftı bu taraftı tartışması yapabilecek kadar vicdan kaybı yaşayabilirler?

Çok değerli laflar beyan eden M. Gökçek'in dediği gibi "suç işleyecek kadar büyümüşlerse, ceza çekecek kadar büyümüşlerdir" halbuki değil mi? Yaratılmaya çalışılan bir korku imparatorluğu var. Güçsüzleri tomayla, suyla, facebook kapatmayla sindirmeye çalışırken güçlüleri ise içeri tıkarak, yargıyı ellerinde oynatarak değiştirmeye çalışıyorlar. Hukuki terör işleniyor bu ülkede artık!
İnsana sorarlar dün el etek öptüğünüz adamları neden şimdi kötülüyorsunuz?
Dün Başbuğ hükümeti devirmekten müebbete çarptırılırken bugün tahliyesine neden seviniyorsunuz? Ne yapıyorsunuz ya siz?

Bu ülkede çocuk tecavüzcüleri aklanıp tabutlar küçülmeye başladıysa hiç bana yapılan o büyük icraatlardan bahsetmeyin. Kimsenin kilometrelerce yolu da, köprüsü de bir çocuğun masumiyetinden ve canından değerli olamaz.

siyaset, partiler vs önemli değil, asıl can sıkıcı olan bu insanlarla aynı ülkede yaşıyor, aynı havayı soluyor olmak, bu insanların komşumuz hatta akrabamız olacak kadar yakınımızda olması, bu gerçeği bilmek çok can sıkıcı

insaf yahu insaf! ne demek oranın üyesiymiş aleviymiş! Hiç mi ar kalmadı ruhunuzda?

Bırakın artık şu futbul fanatikliğini siyasete yansıtmayı! Yensek yenilsek kabim hep senle mantığı burda işlemiyor bu siyasetse eğer milletin faydasına olmalı ölümüne değil!

Burada binlerce kadın bebek hasretiyle yanıyor binlercesi bebeğinin sorunlarını paylaşıyor hepsine bir yorumda bulunuyoruz ama hiç bir zaman vay alevi vay kocası kendisi şuna üye diye düşünmüyoruz. Berkin annesini düşünün bir kere de! O evde ki yanan ateşi sizin yaptığınız bu ayrımcılık yaktı işte.

Orada ölen el kadar masum bir çocuk! Sebebi rabia için bir yürüyüşte olabilirdi o zaman ortalığı birbirine katardınız ama dimi? Vicdanınız bu kadar yanlı olmasın. Müslümanım elhamdülillah ve benim dinim benim inancım bu katliamları doğru bulmuyor ve bu katliamlarda böyle yorumlara dilim gitmiyor.

Bir insan, bir öğrenci, bir evlat, bir can gitti. Berkin ölümsüzdür demiyorum öldü ama öldürenleri savunan zihniyeti Allaha havale ediyorum. Rabbim içinizi de ufkunuzu da doğruya yöneltsin.

Bügün facebookta bir akpli Berkini konusurken, bende yorum yaptim. Sinirime ragmen hiç küfür kullanmadan, mantiktan
yolla çiktim. Cevap? Canim senin bu felsefelerini duymak istemiyor, ben bir müslümanim. Sonradan beni facebooktan engelledi.

Bu mu yani? Yemin ediyorum artik baze insanlar Erdogani peygamber kilmislar. Hiç herhangi bir kötü sey duymak istemiyorlar.
Sanki 3 yasindaki çoçuk gibi "kullaklarimi tikarsam duymam hiçbirseyi ve hersey geçer" gibi bir tavirlari var.

Gerçekten yaziklar olsun! Ve bu insanlar avrupada egtim almis insanlar. Artik gerçekten aklim almiyor. Niye bu insanlar bu kadar baglilar
Erdogana? Bunun üzerine gerçekten birisi tez yapsin cünkü gerçekten artik cevapi merak ediyorum.

Elias Canneti`nin yazdigi kitle ve iktidari okumanizi tavsiye ederim size.O da bir gün kalabaliklarin arasinda kalip o kalabaligin gücüne hayran kalmis, ardindan sürüklenmisti.Bu deneyimden sonra on yil sürecek kitle ve iktidari yazmis.

Hitler o zamanlar isin basindayken hic ciddiye alinmamisti.Sonra sonra arkasindan milyonlari sürükleyerek milyonlari katletti.Düsünmek istemeyen, baskalarinin aklina ihtiyac duyan insanlarin isteyerek yaptigi bir sey bu.

Vicdanlarini coktan susturmus insanlarin topyekün bir cilginligin arkasindan vahsi hayvanlar gibi kosturmasina tanik oluyoruz.

mısırdaki çocuğa aylarca ağlayanlar kendi ülkesinin çocuğuna neden ağlamıyor, ebru gündeşin çocuğunun psikolojisi bozulcak diye ağlayanlar berkine neden ağlamıyor
haklı sebeble tutuklanan birilerinin çocuklarına ağlayanlar berkine neden ağlamıyor
yıl olmuş 2014, hala aleviydi falan filan, inananıyorum, ama şaşırmamak lazım, baştakiler böyle değil mi zaten, o alevi bu sunni şu ateist diyenler, ayıranlar...

bende akpliyim evet kensiini çok seviyorum size anlatmak isterdi uzun uzun ama inanın yoruldum artık ben anlatmaktan yoruldum sizler anlayamamaktan. berkinin hayatını kaybetmesini başbakana neden bağlıyosunuz? onun orda ne işi vardı ? ne yapıyordu ? dhkp c üyesiymiş ekmek almya diye nden insanlrın vicdanlarıyla oynanıyor? polis göz göre göre vurdum öl demedi elbette öyle değil mi o polislerde halkın çocuğu değil mi? sen git olyların içine düş polis elbet müdahale edecek o müdahalede kafana isabet eden fişek hayatına maal olsun . DEĞERMİYDİİ BUGÜN 4 ŞEHİDİMİZ VAR KİMİN UMRUNDA ..

Kabatastaki kadin için niye ayni sey denilmedi? Basbakan bas bas bagirdi, benim basörtülü bacima tecavüz ettiler diye. Basbakan BIR YALAN söyleyerek insanlari ayirmaya çalisti! Bu bir basbakana, bir müslümana yakisiyormu peki?

Elbette basbakan suçludur. Sonuçta o polislere emir verdi. Sonuçta o polisler "arslan gibi polisler" deyip övdü. Gezi olaylari gezicelerden dolayi degil, polisten dolayi büyüdü. Eger basbakan polislere "daha sert" olmalari için emir vermeseydi, ve geziciler ile konusup, anlasip orta yolu bulmaya karar vermis olsaydi (ki basbakan yapmasi gerekenide bu, halkini dinlemek) o zaman hiç bir olay çikmazdi.

Ayrica gerçekten 14 yasindaki bir çoçugun dhkp c gibi bir örgütün üyesi oldugunu düsünebiliyormusunuz? Niyese akp her zaman bu bahaneyi kullaniyor, ethem içinde ayni sey söylemislerdi ve o da yalan çikti. Polis göz göre vuruyor evet! Sanki gaz fisikten hariç baska yapilcak birsey yokmu bir protestoyu durdurmayi yada en azindan sorun çikmadan protestoyu yönetmeyi?

Video görüntülerde polis nasil ethemi vurdu bile, nasil ali ismaili ölesiye kadar dövdügü belli. Yani neden polisin iyi niyetini varsayiyorsunuzki?

Benim için ayrica basbakan akpliymis, müslümanmis hiç önemi yok. Ben zaten partizan bir insan degilim. Ayni seyleri bir chp basbakani yapsa ve atiyorum, basörtülülerin haklari için millet yollarda savunmaya kalkissa bende ayni tavir olurdu. Bir basbakan herkezin basbakani olmasi gerekiyor, sünninin, alevinin, türkü, kürtü,.. herkezin. Bir milleti bölmenin yerine birlistirmesi gerekiyor.

Ve bu benim son mesajim olacaktir. Sirf bundan dolayi canim hiç ban yemek istemiyor, polemigede gitmek istemiyorum.

yarın birgün çocugunuz bu tür durumda ölürse (Allah korusun) yav onun da orada ne işi vardı polis görevini yaptı diyecek misiniz?
ölümün tarafı tutulur mu ? sizler ne zaman vicdanınızı siyasete feda ettiniz :50:

bugün oh olsun dediğiniz ölen çocugun ahını, yarın Allah'ın nereden çıkaracağı belli olmaz. ben sizler kadar keskin konuşmaktan korkuyorum gerçekten.

ölen 14 yaşındaki bir çocuk ve vicdanları rahatlatan soru orda ne işi vardı

berkinin orda ne işi olduğu düşünüldüğü kadar ayakkabı kutusunda onca paranın ne işi vardı bunuda düşünüyormu orda ne işi olduğunu düşünenler

16 kıloya kadar düştü 15 yaşına komada gırdı daha kendı kararlarını alamıycak kadar küçüktü bunlarıda biliyormusunuz yada biliyorsunuzda hiçmi umrunuzda olmuyor

Emri ben verdim diye açıklama yapan, polisimiz destan yazdı diye gençleri öldürdüler, gözlerini çıkardılar, ağır yaraladılar diye primle ödüllendiren başbakanın suçu yok öylemi..en fazla ne yaptı bu gençler taş attı, taş söktü, cam kırdı vs. Çocuğun alevisi, oraya buraya üyesi olmaz kim olursam olayım bu ülkede yaşıyorsam o polis benim canımı korumak zorunda. Müdahale dediğiniz şey cana kastedenbirşey olamaz o gazın atılmasının da bir kuralu var sadece gaz için kullanılmalı fişeği kimseye değmemeli. Ölümü haketti diyeceksiniz nerdeyse ki bugün bunu çok duydum. Gezi eyleminde yaralananların yarasını polis sarmadı yine ordaki gençler sardı, sırtında taşıdı. Neyse ne desek boş dimi başbakan ne yapsa haklıdır dimi elleriyle vursa ellerine sağlık dersiniz terörist başı keyif yapsın benim hayatının baharında gencim alevi sünni farketmez ölsün.

Emri ben verdim diye açıklama yapan, polisimiz destan yazdı diye gençleri öldürdüler, gözlerini çıkardılar, ağır yaraladılar diye primle ödüllendiren başbakanın suçu yok öylemi..en fazla ne yaptı bu gençler taş attı, taş söktü, cam kırdı vs. Çocuğun alevisi, oraya buraya üyesi olmaz kim olursam olayım bu ülkede yaşıyorsam o polis benim canımı korumak zorunda. Müdahale dediğiniz şey cana kastedenbirşey olamaz o gazın atılmasının da bir kuralu var sadece gaz için kullanılmalı fişeği kimseye değmemeli. Ölümü haketti diyeceksiniz nerdeyse ki bugün bunu çok duydum. Gezi eyleminde yaralananların yarasını polis sarmadı yine ordaki gençler sardı, sırtında taşıdı. Neyse ne desek boş dimi başbakan ne yapsa haklıdır dimi elleriyle vursa ellerine sağlık dersiniz terörist başı keyif yapsın benim hayatının baharında gencim alevi sünni farketmez ölsün.

bu çocuklar en fazla ne mi yaptı ??? bırakın Allah aşkına ya neler yapmadı ki o çocuklar !..
asla haketti demiyorum ama şunu da iyi biliyorum ki muhalefet bu çocuğun kanı üzerinden yine siyaset yapmaya başladı yine ortalığa döktü milleti sadee muhalefet değil zihiniyeti yapıyor bunu Ekmeği dhkp-c bürosuna almaya gidiyordu herhalde. Bu çocuğu DARBE ZEMİNİ için eyleme götüren ALÇAKLAR, bu eylemde onun ölümüne neden olan NAMUSSUZLAR, ve bu ölümden medet umup sokak eylemleri başlatan AŞŞALIK zihNiyet KATİLDİR. Suriye'de binlerce çocuk katleden, Esed ile CHP yan yana... Mısır'da binlerce çocuk öldüren SİSİ ile CHP yan yana iken.... Şimdi bu çocuğun ölümüne Zerre kadar üzüldüklerini bana kimse anlatmasın bu çocuğun ölümü üzerinden şimdi halkı sokağa dökme planları yapıyorlardır bu çocuğun gerçek katilleri onu sokağa sürenlerdir..... Benim şehidim ne ermeni ne ağaç nede Elvan kadar değeri olmadı....

dh bilmem ne üyesiyMİŞ...

AleviyMiş...

Orada ne işi varMIŞ....

Ekmek almaya gitmeMİŞMİŞ....

İnsaf yahu....İnsaf....

şimdi demeyin sakın başka ülkelrin çocuklarına üzüldüğünüz kadar kendi vatandaşınıza üzülmüyorsunuz. o üzüldüğümüz çocuklar hiç bişey yapmadıklrı halde canlarını kaybettiler . siz onlar için ne yaptınız ? berkinin hayatını kaybetmesine asla sevinmem asla neden böyle yazıyorsunuz o çocuğun o halde can vermesi benim içinde çok acı emin olun ne olursa olsun kim olursa olsun bir evlat gitti .

şimdi demeyin sakın başka ülkelrin çocuklarına üzüldüğünüz kadar kendi vatandaşınıza üzülmüyorsunuz. o üzüldüğümüz çocuklar hiç bişey yapmadıklrı halde canlarını kaybettiler . siz onlar için ne yaptınız ? berkinin hayatını kaybetmesine asla sevinmem asla neden böyle yazıyorsunuz o çocuğun o halde can vermesi benim içinde çok acı emin olun ne olursa olsun kim olursa olsun bir evlat gitti .

Size göre Ali İsmail'i arkadaşları dövmüştü. Ahmet Atakan çatıdan atlamıştı. Medeni mermiye kafa atmıştı. Ethem gösterici taşıyla ölmüştü. Bu yalanların hepsi görüntülerle ortaya çıktı... Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz yazıkkk...

ne olursa olsun bir insanın ölmesine seviniyorlar diyorsunuz şu anda sanal alemde başbakana evlat acısı yaşamsı için dualr ediliyor

Back