• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl öldürüldüler?

Size göre Ali İsmail'i arkadaşları dövmüştü. Ahmet Atakan çatıdan atlamıştı. Medeni mermiye kafa atmıştı. Ethem gösterici taşıyla ölmüştü. Bu yalanların hepsi görüntülerle ortaya çıktı... Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz yazıkkk...

sizlere görede nedense bunlar yalan dolan tutanak sahte . HİÇ DÜŞÜNMEDİNİZ Mİ NEDEN ÖLENLERİN HEPSİ ALEVİ. ülkeyi karışıtmayı kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışıyorlar ülkenin büyümesi işlerine gelmiyor tabiki. bence artık sizler uyanın bu oyunlara gelmeyin .

Bu akşam Alanya'daki oyundan. Genco Erkal ve Tülay Günay
$BiehKQnIMAE5LsQ.jpg

Avrupa Birliği'nden "Berkin Elvan" yorumu geldi. AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Stefan Füle, "Elvan'ın ölümünden son derece üzgün" olduğunu belirtti. Bir yorum da İnsan Hakları İzleme Örgütü'nden geldi. Uluslararası örgüt, suçluların bulunması gerektiğine vurgu yaptı.

Füle, Türkiye'nin İlerleme Raporu'nun tartışıldığı Avrupa Parlamentosu'nda konuştu.

Elvan'ın ölümünün, Türkiye'nin hedeflerini hatırlatmak için bir vesile olması gerektiğini söyledi, bu hedefleri, temel hak ve özgürlüklerin tesisi, hukuk devleti ve güçler ayrılığı ilkesi olarak saydı.

İnsan Hakları İzleme Örgütü de, biber gazı kapsülünü atan polis memurlarının acilen tespit edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Eylemcilere karşı polis şiddetinin Türkiye'de sıklıkla yaşandığını, ülkede cezasızlık kültürünün yerleştiği ifadesi kullanıldı.

Berkin Elvan'ın Türkiye'de yaşanan polis şiddetinin bir sembolü olduğunu belirten örgüt, adalet çağrısı yaptı.

http://www.cnnturk.com/haber/dunya/avrupa-birliginden-berkin-elvan-aciklamasi

gezi dönemindeki eylemleri ülke bölmek diye algıladılar üç beş ağaç dediler ardından orantısız güç çıktı bir sürü insanın ailenin canı yandı. hadi diyelim haklılar pekala siz hiç 14 yaşında yanlış yapmadınız mı? annenizin kızacağı birşey yapmadınız mı? buraya yazabiliyorsanız cezanız ölüm olmamış. size gösterilen adaleti hak ediyordu berkin ölmeyi değil!

sizlere görede nedense bunlar yalan dolan tutanak sahte . HİÇ DÜŞÜNMEDİNİZ Mİ NEDEN ÖLENLERİN HEPSİ ALEVİ. ülkeyi karışıtmayı kardeşi kardeşe düşman etmeye çalışıyorlar ülkenin büyümesi işlerine gelmiyor tabiki. bence artık sizler uyanın bu oyunlara gelmeyin .

SİZ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ peki ülkemizde neden hep aydın ve ülkeyi ileriye götürebilecek insanlar suikaste kurban gittiler(!), kaza geçirdiler?
İşte bu ülkede düşünmek, sorgulamak bu derece tehlikeli. O yüzden düşünenin başına her şey geliyor da düşünmeyenler ekmek elden su gölden geçiniyorlar...

SİZ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ peki ülkemizde neden hep aydın ve ülkeyi ileriye götürebilecek insanlar suikaste kurban gittiler(!), kaza geçirdiler?
İşte bu ülkede düşünmek, sorgulamak bu derece tehlikeli. O yüzden düşünenin başına her şey geliyor da düşünmeyenler ekmek elden su gölden geçiniyorlar...

ülkemizi ileriye götürenler suikaste kurban gitti çok haklısınız Adnan Menderes , Turgut Özal Muhsin Yazıcıoğlu mekanları cennet olsun . başbanda defalarca suikast yapıldı dediğiniz gibi ülkemizin ilerlemisiniz istemiyorlar
siz biraz düşünün düşünmek ve sorgulamkta şimdi özgürüz. biz önceki dönemleride biliyoruz sdelerimiz soramadılar itiraz edemelir , asıldılar siz rahat olun hanımefendi biz herşeyin farkındayız

hak yerini bulmuyor, çünkü vicdanlar susuyor gözler görmüyor kafalar çalışmıyor.. Adalet yerini bulmuyor, her can acıdıgında bizimde yüreğimiz kan ağlıyor

Yazilanlarin hepsini okudumda takmissin bi olenlerin hepsi niye alevi niye alevi diye.. Sen soyle o zaman niye alevi? Bide kardeslikten muslumanliktan bahsediyorsunz nerde kardesliginiz sizin o cocugun alevi olmasi sunni olmasi laz olmasi kurt olmasi neyi degistiricek !! Dhkpc uyesiymis 15 yasindaki cocuk neyin uyesi olabilir allahaskina ispatlasinlar o zaman.. Yazik yani cok yazik azcik acin gozlerinizide iyi bakin neler oluyor diye. Lutfen biraz vicdanli olun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Berkin Elvan 14 yaşında ekmek almaya gitmek için evinden çıkmışken polisin attığı gaz fişeğiyle vuruldu.

"O da eylemciydi" dediler.

"O yaşta çocuğun orada ne işi varmış" dediler.

"Üzerinde patlayıcı madde vardı zaten" dediler.
"Büyüseydi o da çapulcu olacaktı" dediler.

"Vurulmasaydı, tek kaşlı, apaçi diye dalga geçerdiniz şimdi savunuyonuz" dediler.

Devletin Bakan'ı kim olduğunu dahi bilmiyordu. Twitter'da "Berkin Elvan uyandı mı?" diye sorana "İyi dersler" diledi.

Öldüren polis bulunamadı. Zaten bulunsa da tıpkı Ethem'i, Ali İsmail'i öldürenlere olmadığı gibi hiçbir şey olmayacaktı.

6 kişi öldürülmüş, 1 polis uykusuzluktan köprüden düşüp ölmüş, Berkin ise komadayken en başları çıkıp "Emri ben verdim, polisimiz de destan yazdı" dedi.

Alkışladılar.

"Türkiye seninle gurur duyuyor" dediler.

Berkin 15 yaşına komada girdi. 16 kiloya indi.

Öldü.
Alex karşı kıyıda doğmuştu. 15 yaşındaydı tıpkı Berkin gibi.

Babası üst düzey bir bankacı annesi ise bir kuyumcuydu. Zengin çocuğuydu yani Alex. Ama kendi rahatı önemli değildi o yaşta gördüğü adaletsizlik karşısında. Eyleme gitti Alex. Polis vurdu onu tıpkı Berkin gibi.

Halk ayağa kalktı.

Yunan Başbakan "Polisimizle gurur duyuyoruz" demedi, özür diledi.

Yunan İçişleri Bakanı "Ya ben karıştırmışım duymamıştım kim olduğunu, kendisine acil şifa diliyorum" demedi, istifa etti.

Öldüren polis salınmadı, ömür boyu hapse mahkum edildi.

Okullarda yas ilan edildi.

Alex geri gelmeyecekti belki ama hesabı sorulmuştu. Alex artık ölümsüzdü.

Bizim Berkinimiz, Ceylanımız, Ali İsmaillerimiz ise öldü. Ölümsüz değil hiçbiri. Kendimizi kandırmayalım artık.

Biz katillerle, hırsızlarla gurur duyuyoruz çünkü. Duymaya da devam edeceğiz.

Biz üzüntülerimizi yarıştıracağız ölümlerde bile. "Şehitlere üzülüyon mu p.." diyecek Berkin için, Hrant için üzülene, üzülmeyen.

Önce cesetin nüfus cüzdanında ne yazdığını soracak gözyaşı dökmek için.

Biz kötüyüz. Hiçbir zaman da iyi olmayacağız.

Hoşçakal Berkin. Hoşçakal güzel çocuk.
(Alıntı)

Yazilanlarin hepsini okudumda takmissin bi olenlerin hepsi niye alevi niye alevi diye.. Sen soyle o zaman niye alevi? Bide kardeslikten muslumanliktan bahsediyorsunz nerde kardesliginiz sizin o cocugun alevi olmasi sunni olmasi laz olmasi kurt olmasi neyi degistiricek !! Dhkpc uyesiymis 15 yasindaki cocuk neyin uyesi olabilir allahaskina ispatlasinlar o zaman.. Yazik yani cok yazik azcik acin gozlerinizide iyi bakin neler oluyor diye. Lutfen biraz vicdanli olun..

alevi sunni türk kürt ayrımı yapmıyorum arkadaşım ben. o çocuğun orda ne işi var siz onu söyleyin bana

ülkemizi ileriye götürenler suikaste kurban gitti çok haklısınız Adnan Menderes , Turgut Özal Muhsin Yazıcıoğlu mekanları cennet olsun . başbanda defalarca suikast yapıldı dediğiniz gibi ülkemizin ilerlemisiniz istemiyorlar
siz biraz düşünün düşünmek ve sorgulamkta şimdi özgürüz. biz önceki dönemleride biliyoruz sdelerimiz soramadılar itiraz edemelir , asıldılar siz rahat olun hanımefendi biz herşeyin farkındayız

Özgür olunduğu için mi hala çocuk oyunu gibi facebooku kapattım, twitterı resetledim konuşmaları geçiyor. Hangi hakla internet kısıtlaması konuşulabiliyor misal?

Özgürlük olduğu için mi adalet bu kadar güzel işliyor? Bütün tecavüzcüler ortalıkta kol geziyor?
Ne oldu Başbuğ hükümeti devirmeye teşebbüsten müebbete çarptırılmamış mıydı? Bu davanın savcısı Zekeriya Öz'e başbakan kendi aracını hediye etmemiş miydi?
Şimdi ne oldu da Tayyip Başbuğ'un tahliyesine seviniyor peki?
Dün cemaate kul köle olan adam bugün onu bitirmek için elinden geleni yapıyor. Ve böyle bir şey için eğitimi mahvetmeyi bile göze alabiliyor...Çünkü eğitim nedir ki? Zaten düşünmeyen bir toplum olma yolunda ilerlediğimiz için eğitime de ihtiyacımız yok. Al bu doğru, al bu yanlış desinler, herkes de ona inansın...

Kim haklı kim haksız kim ne yapmışı geçtim de siz hangi Tayyip Erdoğan'a inanıyorsunuz onu anlamadım. Birbirlerinden oldukça farklılar çünkü.

İki Gezgin Melek, geceyi geçirmek için oldukça varlıklı bir ailenin evinin kapısını çalmışlar. Aile, pek kaba bir üslupla,meleklere yatacak yer olarak koca malikanenin konuk odalarından birini vermekyerine, soğuk bodrumundaki küçük bir köşeyi göstermiş. Melekler buz gibi odanın soğuk ve sert zemininde kendilerine yatacak bir yer hazırlamaya çalışırken, Yaşlı Melek duvarda bir delik görmüş ve kalkıp deliği onarmaya girişmiş. Genç Melek, Yaşlı Meleğe bu hareketinin nedenini sorunca, Yaşlı Melek hafifçe gülümsemiş: Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir... Sabah malikaneden ayrılan melekler, gece bastırınca bir kez daha kalacak yer bulmak umuduyla, bu defa çok fakir bir çiftçi ailesinin kapısını çalmışlar. Son derece misafirperver olan fakir karı koca, sofralarında ne var ne yoksa meleklerle paylaştıktan sonra, onlara rahatça uyumaları için kendi yataklarını vererek yanlarından ayrılmışlar. Sabah güneş doğduğunda, melekler zavallı karı kocayı gözyaşları içinde bulmuşlar: Yegane geçim kaynakları olan tek inek de tarlalarının ortasında cansız yatmaktaymış. Genç Melek bu sefer iyice öfkelenerek Yaşlı Meleğe isyan etmiş: Bunun olmasına nasıl izin verebildin?! O varlıklı kaba adamın herşeyi vardı ama sen kalktın ona yine de yardım ettin. Bu iyi yürekli fakir ailenin ise o tek inekten başka hiçbir şeyleri yoktu; buna rağmen onu bile paylaşmaya gönüllü oldular. Ama sen o ineği de yitirmelerine izin verdin!? Bunun üzerine Yaşlı Melek, Genç Meleğe dönerek şu cevabı vermiş: Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir. O zengin malikanenin bodrumunda kaldığımız gece, duvardaki deliğin dibinde külçe külçe altın saklı olduğunu farkettim. Malikanenin sahibi bu kadar açgözlü olduğu için ve kendisine verilmiş şans sayesinde edindiği zenginliğin bir parçasını bile paylaşmaya yanaşmadığı için, ben de o deliği öyle bir kapatıp mühürledim ki artık arayıp bulsa da açamaz. Ve devam etmiş: ? Sonra, dün gece biz çiftçi ailesinin yatağında uyurken, Ölüm Meleğinin o çiftçinin karısını almaya geldiğini gördüm. Ben de onun yerine Ölüm Meleğine ineği verdim. Yaşlı Melek, gülümseyerek bir kez daha eklemiş: Herşey, her zaman, göründüğü gibi değildir. Bazen,işler istediğimiz gibi sonuçlanmadığında, aslında bizim de başımıza gelen tam da budur işte. Eğer inanıyorsanız, yapmanız gereken şey sadece, her sonucun her zaman sizin lehinize olduğuna güvenmektir. Bunun böyle olduğunu, ancak belirli bir zaman sonra öğrenebilecek olsanız bile Bazı insanlar, Hayatımıza girerler Ve çabucak çıkarlar.. Bazıları ise, Dostumuz olur Ve bir süre orada kalırlar.. Yüreklerimizde O güzel ayak izlerini bırakarak.. Ve bu, İyi bir dost kazandığımız için, Bir daha asla Eskisi gibi olmayacağız demektir! Dün, tarih oldu. Yarın, bir gizemdir. Bugün ise bir armağan. Bu yüzden İngilizcede present, hem şu an hem de armağan anlamına gelir! Bence bu çok özel bir şey ... her anı doyasıya yaşayın ve tadını çıkarmaya bakın ... Hayat, bir kostümlü prova değildir!

O yuzden her msjinda niye allevi niye alevi diye israrla yaziyosun. Benim icin ne oldugu onemli degil onemli olan insan olmasi.. Direniste olanlarin ne icin orda oldugu belliydi.. Berkin elvaninda..

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bu ülkeye katkısı olan tayyip erdoğana inanıyorum sizin görmedik istemediğiniz icraatları olan adama .

,
''Ah bir bilseniz ne kadar çok üzüldüm tesadüfen ekmek almaya giden 15 yaşında bir Alevi çoçuk ölmüş.''

Face de gördüm...:ssz::ssz: Çocuk değil,Alevi çocuk.

Bu ülkede insanlık da vicdan da ölmüş.

alevi sunni türk kürt ayrımı yapmıyorum arkadaşım ben. o çocuğun orda ne işi var siz onu söyleyin bana

okuyorum okuyorum da hicbir şey anlamıyorum .

neden aleviydi diye 10 kez yazıp ben alevi sünni ayırmıyorum demek ne demek :44:

Son düzenleme:
Bir kez daha tekrarlıyorum arkadaşlar tartışmayın ve polemiğe girmeyin bu konu da kapansın istemiyorum :20::20:

O yuzden her msjinda niye allevi niye alevi diye israrla yaziyosun. Sen soyle o zaman biliyosun demekki ? Benim icin ne oldugu onemli degil onemli olan insan olmasi.. Direniste olanlarin ne icin orda oldugu belliydi.. Berkin elvaninda..

Back