Hepimizin odasında bir adet deli yürek bir adet de memoli posteri olmuştur o halde![]()
Uuuu Memoliiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimizin odasında bir adet deli yürek bir adet de memoli posteri olmuştur o halde![]()
Benim oda duvarında Alişan vardı![]()
Uuuu MemoliiiiHastasıydım polise karşı ilgim oradan mı geldi nedir
![]()
ahahah iki dk da cocukluğuna indik ve olayı çözdk görüyosun![]()
Aynalı tahirrrrr dırım dırım diye bir müziği vardı ahahahah
Yılan hikayesi ahhh ahhh
![]()
Evet sanırım o dizi yüzünden di Alişan hayranlığım
![]()
benim de..oğlunun adı Deniz galiba,oğlumla adaşlar :)
bu arada piramit şeklinde kolonya dedin de bir de çam ağacı şeklinde yeşil şişede kolonyalar olurdu :)
En büyüklerinizden biri olmama rağmen ben hatırlamıyorum bu sakızı iyimi:26::26:
Bende hafıza kaybıda başladı demek.![]()
bir de Kaygısızlar diye bir dizi vardı onu da hatırladım şimdi :)
sonra İzel-Çelik-Ercan üçlüsünden Çelik' e aşıktım ben:) birde Fenerbahçeli futbolcu Boliç'e
sonra Kerim Tekin,Ajlan Büyükburç,Vitaminin solisti Gökhan'dı adı galiba onlar aklıma geldi![]()
galatasaraylı olmama rağmen benim de boliç hayranlığım vardı.gazetelerden resimlerini keser altta yattığım ranzanın tavanına yapıştırırdım![]()
Çam kolonyası bayılırdım... Kolonya hastasıyım küçüklüğümden beri...
Eskiden bakkallarda tuhafiyelerde büyük tombik kavanozlarda kolonyalar olurdu, hazır almazdık, fıs fıs pompa ile doldururlardı şişeleri bayılırdım o sese, bazen tutturamaz taşırırlardı :)
Şimdi bir kaç eczane de rastlıyorum, görünce eski günlere dönüyorum...
Parkonum bende geçen yıl mabel çikolatası diye aldım sakızmış onlar
Zenginlerde ağlar diye bir dizi vardı, izleyen herkes ağlardı, o bittikten sonra Yalan Rüzgarı başlamıştı...
Sabahları Meksika dizileri olurdu hep Veronica Castro yerini Thalia ya ya bırakmıştı... Gıpta ile izlerdik...
O dizileri hiç kaçırmazdım,hele Thalia ve Yalan Rüzgarı.![]()
Pembe dizi furyası nasıl da patlamıştı ya... Marimar, Cesur ve güzel...Maria Mercedes...
![]()
[video=youtube_share;mw1RMaGIh_M]http://youtu.be/mw1RMaGIh_M[/video]
Ve işte Bay Meraklı...![]()
Hiç kaçırmadan izlerdim ya...
Aslında Fransız bir yapım, fakat ne severdikkk...
Puffff hahahaha diye gülmesi hala beni çok güldürür...![]()
![]()