- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
ay savaşçısı vardı
ne çok severdim. okulum 3te biterdi koşa koşa eve gelirdim. o da o saatlerde başlardı..
yıllar sonra eşime bahsetmiştim de internetten bulmuş bölümlerini, bana izletmişti çok sevinmiştim.
sonra farkettim meğer ay savaşçısına aşık olan(benim çok yakışıklı bir erkek olarak bildiğim kişi) erkek değil kızmış.
ay savaşçısı da kızdı zaten.. tövbe yarabbii
ama benim tercihimde herhangi bir değişiklik olmamış çok şükür
sonra kardeşimle tekme tokat birbirimize girerdik. bütün sinirimizi atardık birbirimizle
babaların yanında kavga edilmezdi. edilince 'acil müdahale' olurdu.
hatta hiç unutmam yine böyle birbirimize girmiştik bir baktım babam tutmuş kardeşime bir tokat sallarken eli kardeşimin dirseğine gelmişti.
az önce tekme tokat giren ben değilmişim gibi ne üzülmüştüm kardeşime
babama da oh olsun demiştim, eli birkaç gün şiş gezmişti
babannemizde evde yapamadığımız leğende gemi yüzdürme oyununu oynardık.
babannem harçlık verirdi azıcık. onunla koşar bakkala cips alırdık. içinden bedava çıkardı
sonra şımardıkça şımarırdık babannemizde. babam yine kalkardı ayağa biz hop babannenin arkasına
ordan dil çıkarırdık
babam işi yakın olduğu için bisikletle gelir giderdi.
akşam 6 oldu mu cama dikilirdik gelecek de bize bisikletle tur attıracak sonra da bakkala gidip şeker alıcaz diye
geceleri dışarı çıkmak hava atmaktı mesela
gece çıkar mahallede saklambaç oynardık. çıkamayanlar da camdan mızıkçılık yapar yerlerimizi söylerdi
oyuncaklar kıymetli şeylerdi öyle çok yoktu herkeste.. kutularını bile atmazdık birkaç gün

yıllar sonra eşime bahsetmiştim de internetten bulmuş bölümlerini, bana izletmişti çok sevinmiştim.
sonra farkettim meğer ay savaşçısına aşık olan(benim çok yakışıklı bir erkek olarak bildiğim kişi) erkek değil kızmış.
ay savaşçısı da kızdı zaten.. tövbe yarabbii

ama benim tercihimde herhangi bir değişiklik olmamış çok şükür

sonra kardeşimle tekme tokat birbirimize girerdik. bütün sinirimizi atardık birbirimizle

babaların yanında kavga edilmezdi. edilince 'acil müdahale' olurdu.
hatta hiç unutmam yine böyle birbirimize girmiştik bir baktım babam tutmuş kardeşime bir tokat sallarken eli kardeşimin dirseğine gelmişti.
az önce tekme tokat giren ben değilmişim gibi ne üzülmüştüm kardeşime

babama da oh olsun demiştim, eli birkaç gün şiş gezmişti

babannemizde evde yapamadığımız leğende gemi yüzdürme oyununu oynardık.
babannem harçlık verirdi azıcık. onunla koşar bakkala cips alırdık. içinden bedava çıkardı

sonra şımardıkça şımarırdık babannemizde. babam yine kalkardı ayağa biz hop babannenin arkasına

ordan dil çıkarırdık

babam işi yakın olduğu için bisikletle gelir giderdi.
akşam 6 oldu mu cama dikilirdik gelecek de bize bisikletle tur attıracak sonra da bakkala gidip şeker alıcaz diye

geceleri dışarı çıkmak hava atmaktı mesela

gece çıkar mahallede saklambaç oynardık. çıkamayanlar da camdan mızıkçılık yapar yerlerimizi söylerdi

oyuncaklar kıymetli şeylerdi öyle çok yoktu herkeste.. kutularını bile atmazdık birkaç gün