bende birbuçuk aylık evlıyım ve kayınvalıdemlere yakın oturuyorum. başta çok korkuyordum sıksık gelırler otururlar diye. yada eşim çok ısrarcı olurda sıksık gidelim der diye. şükürkı şimdilik bi sorun yok kendi anneme haftada 2 kere gidiyorum genelde, kayınvalıdemlere bir kere gidiyorum. iyi oluyo benım için yemek derdim olmuyodaeşimde hiç mızmızlanmadı sağolsun sıksık anneme giidyorum diye bazen 3 u buluyor haftada.
tavsiyem başta nasıl olursa oyle gider. eşine tavrını koy sen çoçuk musun kayınvalıdensız iş yapamayasın. bana oyle dese tepem atar vallahı. kendısı yakınsa istediği kadar uğrasın annesine sen işteyken veya evde yokken. ama seni sıkmasın
birebir yaşadım bu durumu
erkekler bir süre algılayamıyolar kendi evleri olduğunu
halen orda yaşıyolarmış zannediyolar
ben çok zorlandım
ama kurtuldum sonunda
ne kadar iyi olurlarsa olsunlar beklenti içinde oluyolar
senin evin diye bir olay yok
yürüme mesafesinde yakın olmak çok kötü
en az bir vasıtalık mesafe olmalı
geçen gün tv de kadın ''kötü kaynana yoktur, kötü koca vardır'' dedi. gerçekten çok doğru. eşin dengeyi kuramayınca, kayınvalideye kinleniyosun. eşin gerçekten çok yanlış bi tutum içinde ama gel de anlat.
canım daha belirli bir sorun yaşamamışsınız o yüzden kötü düşüncelerle doldurma kendini..ama ne kadar mesafeli olursan o kadar iyi bence..tabii ki gidip geleceksin ama belirli sınırlar içerisinde olursa iyi olur..
şu şarkıyı duyunca hep k.validem aklıma galiyor,hayat felsefem oldu sayesinde : " seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli.." :)
benım kayınvalıde ustkatta oturuyo 1ay kapılarını calmasam onlarda calmazbu konuda cok dusuncelıler bısey solucegı zaman ya msj atar yada arar oda sık sık degıl cok nadır bu konuda kendılerını takdır edıyorum
evet açıkçası zoruma gidiyo fırsat bulduğu en küçük fırsatta annesinin yanına gitmesi , senin artık bir evin var demekki alışamadı ısınamadı diye düşünüyorum içimden ben yapsam hoşuna gidicek sanki
ahhh ne güzelmişşş hiç ama hiç sanmıyorum ama belki de ben kötüsünü düşünüyorum belki de ileride düzen oturunca bende sizin gibi olurum, ama bu durum umarım kimse kimsenin kalbini kırmadan olur sürekli doluyorum ve olur olmadık şeylerden eşime sanırıyorum
ohooo benim ki evde ben kaybolsam farketmezdi
ama oraya gidince tek tek dolaplara bakıp eksiğini sorardı
eve 3 kilo domates alırdı
bu kadar domatesi niye aldın iki kişiyiz derdim
olduğu gibi alır götürürdü
son zamanlrada isyan bayrağını çekmiştim
ama Allah yüzüme baktı gittiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?