Sen beni dinle. Ben başka bir şey daha sordum. Mesajları ne onu söyle tehdit varmı ? Canınla malınla veya vücudunla ilgili açık bir şey söylüyor mu ? Sana kendisi ? Bunu yapacağım şunu yapacağım gibiTam hayatıma devam ediyorum paylaştığı twitteleri bana atıyor arkadaşım bak bunu attı diye
bu kişiyle arkadaş olma amacın nedir? niye gidip bu manyağı başıma siz sardınız gidin siz uğraşın şununla yoksa babamı onunla beraber sizin üstünüze salacağım diyemiyorsun? çıldırdımTam hayatıma devam ediyorum paylaştığı twitteleri bana atıyor arkadaşım bak bunu attı diye
Bana hiç bir zaman fotoğraf var demedi ama arkadaşıma rezil edicem demiş. Ayrıldığım zaman kardeşi iletişme geçti bende abin benden yapamayacağımı şeyler istedi diye ayrıldım dedim . Yani üstü kapalı şekilde abin sapık dedim kızda bunu ailesine söylemiş çocuk bu yüzden bu kadar kinlenmişHım seni manipüle ederek aldığı fotoğraflar . Yani ekran fotoğrafları aldı diosun . Peki sen bu fotoğrafları gördün mü emin misin seni kandırıyor olma ihtimali olabilir mi ?
Fazla detay vermek istemiyorum bu kişi arkadaş değil akraba bu yüzden iletişmi bitiremiyorum tanınmamak için arkadaş dedimben özür dilerim bana kızacak olanlar lütfen bir daha düşünsünler emniyet ile olan tecrübelerim dolayısıyla diyorum ki şikayet meselesi bence verimli bir sonuç vermez yapacaksan da babanın emniyetten tanıdığı vs biri varsa bulun o kişiyle çözmeye çalışın ama ceza alsa bile aldığı ceza yaptığı suça denk gelmez bu sefer daha da kinlenme ihtimali var üzgünüm ama bunlar ülkenin gerçekleri bence yapacak olsa bu zamana kadar neler yapardı yapılacak tek şey korkmamak ne yaparsa yapsın umursamamak iletişime geçmemek
bu kişiyle arkadaş olma amacın nedir? niye gidip bu manyağı başıma siz sardınız gidin siz uğraşın şununla yoksa babamı onunla beraber sizin üstünüze salacağım diyemiyorsun? çıldırdım
Sizden ne istedi?Ve o arkadasim dediginiz o sapigin kizkardesi mi?Bana hiç bir zaman fotoğraf var demedi ama arkadaşıma rezil edicem demiş. Ayrıldığım zaman kardeşi iletişme geçti bende abin benden yapamayacağımı şeyler istedi diye ayrıldım dedim . Yani üstü kapalı şekilde abin sapık dedim kızda bunu ailesine söylemiş çocuk bu yüzden bu kadar kinlenmiş
Kızım şaka mısın cidden ortada fol yok yumurta yok açık açık sana yapılan tehtit yok her şeyi kendı içinde böyle abartıyorsan senin işin zor .Bana hiç bir zaman fotoğraf var demedi ama arkadaşıma rezil edicem demiş. Ayrıldığım zaman kardeşi iletişme geçti bende abin benden yapamayacağımı şeyler istedi diye ayrıldım dedim . Yani üstü kapalı şekilde abin sapık dedim kızda bunu ailesine söylemiş çocuk bu yüzden bu kadar kinlenmiş
yavrum tüm detayları söylemezsen hepimizin dediği havada kalır boş laflar olur buraya akıl almak için yazmışsın açık ol yardım etmek istiyoruzFazla detay vermek istemiyorum bu kişi arkadaş değil akraba bu yüzden iletişmi bitiremiyorum tanınmamak için arkadaş dedim
Görüntülüde uygunsuz hale girmişler ekran fotosu aldığını düşünüyor ama düşünüyor gözle gördüğü bişey yok . Fiilen aldığı tehtıt te yok adamın buna sayfa sayfa yazdığı da yok abisi kontrol ediyormuş zaten sosyal hesaplarını . Adamın tek yaptığı anladığım kadarıyla bayramını kutlamak Berna’nın paylaşımlarını paylaşmak . Ay sıyırcam ya cidden ıinsanın kendıne yaptığını kimse kimseye yapmaz kız kendı kendını korkutuyorSizden ne istedi?Ve o arkadasim dediginiz o sapigin kizkardesi mi?
İyi ya işte işin daha kolay en azından bunu başıma bunlar sardı dersin . Maşallah akraba da akbaba misali vermiş bi pisliğin eline sizi tövbe tövbe algılarım kapandıFazla detay vermek istemiyorum bu kişi arkadaş değil akraba bu yüzden iletişmi bitiremiyorum tanınmamak için arkadaş dedim
Yemin ederim o arkadaşının saçını başını yolasım geldi. Böyle arkadaş olmaz olsun. Bu nasıl arkadaş öyle? Resmen kendisi tanıştırmış musallat etmiş. Şimdi de tüm olaya şahit ve o pislik adamın yaptığı paylaşımları sana anlatıyor daha çok strese girmene sebep oluyor. O arkadaşına! "Bana onunla ilgili haber iletme, ondan bahsetmeni istemiyorum" de, hatta onunla iletişimi kes .Tam hayatıma devam ediyorum paylaştığı twitteleri bana atıyor arkadaşım bak bunu attı diye
Onunla istediği şekilde konuşmamı istedi yani onu tatmin etmemi istedi bende yapmak istemediğimi söyledim çok zorluyordu beni sevgiliyiz senle konuşmayacaksam kimle konuşacam diye . Hayır onun kardeşi değil kardeşine söylemiş konuş benim içinSizden ne istedi?Ve o arkadasim dediginiz o sapigin kizkardesi mi?
Nasıl yani? Seni tehdit etmedi ve sen bir akrabadan duyduğun sözlerden dolayı mı bu haldesin?Bana hiç bir zaman fotoğraf var demedi ama arkadaşıma rezil edicem demiş. Ayrıldığım zaman kardeşi iletişme geçti bende abin benden yapamayacağımı şeyler istedi diye ayrıldım dedim . Yani üstü kapalı şekilde abin sapık dedim kızda bunu ailesine söylemiş çocuk bu yüzden bu kadar kinlenmiş
Nasıl yani? Seni tehdit etmedi ve sen bir akrabadan duyduğun sözlerden dolayı mı bu haldesin?
Bacım sabah sabah birimiz bari sağlam kalsın sende hırpalanma .Sizden ne istedi?Ve o arkadasim dediginiz o sapigin kizkardesi mi?
Konuda eksik detaylar var gibi. Eğer ki konu sahibini hiç tehdit etmeyip o kıza onu rezil edicem demekle kaldıysa konuyu gereksiz şekilde büyütmüş. Zaten böyle pislikler korkudan beslenir, karşı tarafın korkması hoşuna gidiyor. Hiçbir şey diyemez yapamaz. Yapsa şimdiye çoktan yapardı. Oysa konu sahibi cesur olsa bu kişi bu kadar uzatmazdı. Tweetin aynısını paylaştığını görmemesi için de tüm hesaplarını silecek bu kadar basit. O kız bu takıntılı kişinin kardeşi mi orayı anlayamadımAdam aylardır konu sahibine ulaşmamış ki zaten sosyal medyasını acınca paylaştığı tweetin aynısını paylaşmış benım anladığım
Buna paylaşımları atan bunları tanıştıran arkadaşım dediği asalak … seni ailene rezil edecekmiş die tehtidi getiren asalak da aynı arkadaş . Konu sahıbının en büyük hatası hala buna arkadaşım diyip hayatından defeetmeyişi bunu defedip sosyal medyaları kapatsa adamdan haberi olmayacak zatenKonuda eksik detaylar var gibi. Eğer ki konu sahibini hiç tehdit etmeyip o kıza onu rezil edicem demekle kaldıysa konuyu gereksiz şekilde büyütmüş. Zaten böyle pislikler korkudan beslenir, karşı tarafın korkması hoşuna gidiyor. Hiçbir şey diyemez yapamaz. Yapsa şimdiye çoktan yapardı. Oysa konu sahibi cesur olsa bu kişi bu kadar uzatmazdı. Tweetin aynısını paylaştığını görmemesi için de tüm hesaplarını silecek bu kadar basit. O kız bu takıntılı kişinin kardeşi mi orayı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?