- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.410
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Boyunuz kaç? Ben de 25 kilo vermiştim. Spor salonuna gitmedim ama yürüyüş yaptim. Evde egzersiz yaptim her gün. Diyetisyene gitmedim ama kendime sizin gibi diyet listesi oluşturdum. Aç kalmadım hiçbir zaman. İstiyorsanız siz de başarırsınız.
Avokado çok iyi bir protein kaynağı
Pilav ise şeker içeriyor
Protein ağırlıklı beslenmeniz ve patates kızartması yememeniz iyi bir başlangıç olur
Fındık,ceviz,badem gibi kuruyemişler bulabilme imkanınız varsa eğer,ara öğünde tüketin çok tok tutuyor.
Azimle kararlılıkla neden olmasın tabana kuvvet diyorum tempolu yürüyüşü hiç aksatmayın
Başka bir sağlık sorunun daha olmadığına emin misin ?(şeker,troid,vb)
Anladığım kadarıyla bulunduğunuz yerde aldınız tüm kiloyu.Kitlik psikolojisine girmiş,yarın o pilavı bulamayacakmissiniz gibi çok yemeye baslamissiniz...ben 2/4 saatleri arası gün tadinda borek/tatlı yemek istiyorum ...çay ,kahve içerek migdemi kandırmaya çalışıyorum .Siz de en aktif beslendiginiz saati belirleyip o saate sizi oyalayacak birşeyler bulsaniz bel ki iyi gelir.Yuruyusu mutlaka yapın,ben yapamıyorum ve 2/3 haftadır kilo vermiyorum
Yaaaa iste bunlar bana umut oluyor ben bir turlu başaramadım peki siz kaç ayda verdiniz?
Boyum 164 cm
Anladığım kadarıyla bulunduğunuz yerde aldınız tüm kiloyu.Kitlik psikolojisine girmiş,yarın o pilavı bulamayacakmissiniz gibi çok yemeye baslamissiniz...ben 2/4 saatleri arası gün tadinda borek/tatlı yemek istiyorum ...çay ,kahve içerek migdemi kandırmaya çalışıyorum .Siz de en aktif beslendiginiz saati belirleyip o saate sizi oyalayacak birşeyler bulsaniz bel ki iyi gelir.Yuruyusu mutlaka yapın,ben yapamıyorum ve 2/3 haftadır kilo vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?