Nasıl kilo vereceğim neden yapamıyorum kafayı yiyeceğim yaaa

Bu arada fazla yumurta mesela her gün 2 3 tane uzun süre, gut hastalığına sebep olabiliyormus bazı bunyelerde. Her şeyin fazlası zarar.

Bu arada fazla yumurta mesela her gün 2 3 tane uzun süre, gut hastalığına sebep olabiliyormus bazı bunyelerde. Her şeyin fazlası zarar.
gut hastalığı protein dengesi ile ilgili. günde organik olarak aldığınız 2 yumurta güne başlamak ve tok tutmak için harika başlangıç. sebze ağırlıklı beslenmeniz ve vücudunuz için gereken omega 3 gibi, zeyinyağı gibi yağlarla takviye etmeniz öğünlerinizi ona göre planlamanız durumunda o 2 yumurta zarar değil fayda sağlayacaktır.

Bol bol yürüyün, aksam yemeyi kesin. Saglik sorununuz yoksa verirsiniz.
Diyet yapicam kilo vericem diye kafanizda büyütmeyin, yogunlasmayin.
Saglikli rutin olusturup ona uyun yeter.
Dogum kilolarini bu sekilde verdim. Her istedigimi yedim de, yürüdüm ama sürekli. Cikolata yedikten sonra yürüyüse ciktim yine de yilmadim. Yani koyvermeyin kendinizi. Zamana yayin kendinizi zorlamadan verirsiniz kilolari

4 ayda 10 kilo verdim diyetisyene gitmeden. Yemeyi çok çok azalttım. Ekmeği tamamen kestim. Sabahları haşlanmış yumurta avakado beyaz peynir domates salatalık bol yeşillik. Ya öğlen yada akşam yedim. Yani 2 öğün toplamda. Çorba yada az miktar yemek. Abur cuburu kestim. Yediklerimi yazdım, içtiğim su miktarını yazdım.
Yeme alışkanlığı devam ederken karar vermek ve yemeyi azaltmak zor geliyor. Ama o ilk 2-3 haftayı atlatırsanız yaşam tarzı haline dönüşüyor. Şu an canım hiçbir şey yemek istemiyor çok seçiçi davranıyorum ama bunun için çaba harcamıyorum.
Karar verip uygulayın kesinlikle başarılı olacaksınız.

Arkadaşlar canım kk kadınları. Konum bdvye uygun olmayabilir ama benim için en büyük dert. Ben bu bedenin içine hapsolmuş gibiyim sanki. 60 kilodan 88 kiloya çıktım depresyon sebebiyle.

Bir sürü sağlık sorunum var karaciger vb. 88 kilo belki aşırı aşırı obez diil ama beni çok etkiledi 2 adım yol yürüyemiyorum. İşim çok stresli habire yemek yiyelim var ama Allahtan Doğu afrika'da ıssız bir köyde fast food olmayan sürekli güneşin ayakta durduğum bir iste çalışıyorum da çok fazla yemiyorum. Burda yiyebileceğim şeyler şunlar:

Pilav
Kuru fasulye
Avokado
Yumurta
Patates kızartması (her yerde var)
Et
Balık

Her öğlen ofiste sebze yemegi fasülye ve pilav çıkıyor.
Simdi diyorum ki miktara cok önem vermeden pilav ve patatesi tamamen kessem.
Sabahları 1 yumurta ve 1 avokado yesem.
Öğlen fasülye sebze yemeği ve yanına konserve balik.
Akşam ise evde salata veya sebze yapsam ve yanına belki küçücük bir meyve (zaman zaman).

Yani bir tür ketojenik diyet gibi bir şey yapsam.

Sabahlari da 6da kalkıp yürüyüş yapsam.

Zayıflar miyim sizce? İşe yarar mı bu plan?

Çok açım sürekli yemek yiyorum. :KK43:

ben 50 kg bir bayanım boyum 1.60 ben istemeden dengeli besleniyorum sanırım.
sabahları 2 yumurta yersem 2 kg alabiliyorum
her akşam kv sebze yemegi yapar içinde eser miktarda kıyma bulunur. 7 de yeriz akşam başkada yemeyiz.
sabah iki dilim ekmek peynir yumurta yiyebiliyosam şükür pek kahvaltı sevmem
öglende bi tabak makarna veya pilav yanında tavuk et veya balık yerim
tatlı hiç yemem sevmiyorum bayıyo beni
kola vs içecekler içmem sevmıyorum ayran veya su yeterli
aralarda meyve kuruyemiş vs tüketmıyorum. yorgunluktan aklımada gelmiyor.
zayıflamak kolay kg almak zor gelıyor banada

Arkadaşlar canım kk kadınları. Konum bdvye uygun olmayabilir ama benim için en büyük dert. Ben bu bedenin içine hapsolmuş gibiyim sanki. 60 kilodan 88 kiloya çıktım depresyon sebebiyle.

Bir sürü sağlık sorunum var karaciger vb. 88 kilo belki aşırı aşırı obez diil ama beni çok etkiledi 2 adım yol yürüyemiyorum. İşim çok stresli habire yemek yiyelim var ama Allahtan Doğu afrika'da ıssız bir köyde fast food olmayan sürekli güneşin ayakta durduğum bir iste çalışıyorum da çok fazla yemiyorum. Burda yiyebileceğim şeyler şunlar:

Pilav
Kuru fasulye
Avokado
Yumurta
Patates kızartması (her yerde var)
Et
Balık

Her öğlen ofiste sebze yemegi fasülye ve pilav çıkıyor.
Simdi diyorum ki miktara cok önem vermeden pilav ve patatesi tamamen kessem.
Sabahları 1 yumurta ve 1 avokado yesem.
Öğlen fasülye sebze yemeği ve yanına konserve balik.
Akşam ise evde salata veya sebze yapsam ve yanına belki küçücük bir meyve (zaman zaman).

Yani bir tür ketojenik diyet gibi bir şey yapsam.

Sabahlari da 6da kalkıp yürüyüş yapsam.

Zayıflar miyim sizce? İşe yarar mı bu plan?

Çok açım sürekli yemek yiyorum. :KK43:
tabii zayıflarsınız ama yürüyüş yapabilmek için vücudun enerjiye ihtiyacı var onuda karbonhidrattan sağlıyor, proteinin enerjiye dönüşmesi oldukça zor. sabahları 2 yumurta, bazen 1 yumurta 1/2 avokado, öğlenleri balık -et-kuru fasulye den herhangi birini seçebilrisiniz. Akşamda sebze ve yoğurt yerseniz, aralarda 1-2 ceviz süt atıştırıp günde 1 saat yürürseniz kesinlikle zayıflarsınız. Neden zayıflayamasınız ki ? eğer bu bedende mutsuzsanız, çaba sarfedebilirsiniz ve başarırsınız. Seçin birini : istediğinizi yiyip istediğinizi giyememek mi ? yoksa ölçülü yiyip istediğniizi giyebilmek mi ? Bunun kararını verince çok daha kolay olacaktır.

Ekmegi pilavi kizartmayi kesin bol su icin sabah aksam yuruyus evde bile egzersiz yapip aksam erken saat yemek yiyip 6 dan sonra birsey yemeden 5 kilo verdim verebilirsiniz sadece dikkat etmeniz lazim o kadar..

fıstığı alıp rondoda 10-15 dakika çektiğinde muhteşem fıstık ezmesi olur..
sabahları iki yumurta yarım avokado öğlenleri sebze bir muz bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi akşamları salata ve sebze yemeği ile muhteşem kilolar verebilirsiniz..ben iki seneye yakın bir süreçte 29 kilo verdim hala vereceğim bir 7-8 kilo ve sonrasında hedef koyduğum tam zayıflık için bir 10 kilo daha var..

Valla tam ketojenik beslenmelik yermiş. avokadoyla sağlıklı yağ alırsınız, kuruyemişe gerek kalmaz, istediğiniz kadar balık et sebze yersiniz. Yürürsünüz , en sağlıklı şekilde verirsiniz kiloları. Yine de kalori sayımı yapabilirsiniz. Çok az da yemeyin. Protein , karbonhidrat yağ dengesi önemli olsa da nihayetinde her şey makrolara bakıyor. Yediğinden çok yakacaksın.

Y
Ben bunu yapmak istiyorum ama su makrolari yapamadim. Siz gunluk kac kalori aldiniz ve yag, protein ve karb a harfiyen uydunuz mu ? Ben 2 gun denedim ama rakamlar tutmuyor.
Benim yaptigim aslinda tam olarak o degil daha cok karbonhidrat diyeti gibi.Karbonhidrati 45-50 birimden fazla almadim herseyi yedim.

Yaaaa iste bunlar bana umut oluyor ben bir turlu başaramadım peki siz kaç ayda verdiniz?
Boyum 164 cm
Aynı durumdayız arkadaşım benimde boyum 164 kilom da 75. Depresyon nedeniyle sürekli yiyorum doydugumu hissetmiyorum. Ve sürekli kalorisi yüksek tatmin edici şeyler yemek istiyorum. Psikoloğa gitmek istedim eşim de vereceği haplar daha da kilo aldıracak ve sen dahada mutsuz olacaksın dio. Bide 5 aylık bi bebeğim var sürekli spor yapamıyorum çoğu aman da gözüm kesmiyo. O haplar uyutuyo da sersemledikce çocuğa da bakamazsin dedi. Göbek kocaman kaldı napicam bilmiyorum. Çözüm bulursan banada söyle lütfen

Back
X