Nasıl kilo vereceğim neden yapamıyorum kafayı yiyeceğim yaaa

Aynıyız aşağı yukarı. 8 ay sürmüştü. 2 ayda 10 kilo verdiren şok programlara inanmayın. Ben geri kilo almadım. Bu şekilde vermeye çalışıp hem sağlığını kaybediyor hem de tekrar daha fazla alıyor insanlar.

Kaldığınız yer müsait ise günde 1 saat tempolu yürüyüş yapın. 1 saati de egzersize ayırın. O kadar rahatlatıyor ki insanı neden yapmamışım dersiniz. Youtube üzerinden neler yapabileceğinizi araştırın. Güzel videolar var. Akıllı telefon kullanıyorsanız androidde de uygulamalar var.
Kesinlikle pilav, makarna vs. karbonhidrat tüketmeyin. Şekerden uzak durun. Bol bol su için.

Sonuç sizi mutlu edecek o yüzden pes etmeyin.

Off kesinlikle düzenimi bir oturtsam çok kolay aslinda değil mi karbonhidrat yeme yuruyuz ve spor yap bu kadar. Ya bu sefer yapacağım. Sizi de tebrik ederim gerçekten. Süper bir is yapmışsınız. Bu sefer ben de motive oldum.

anamnez evlenek mi :KK53: benim de canım nasıl börek pasta ve kısır çekiyor o saatler arasında inanılır gibi değil.. bir de mercimekli köfte allahım olsa da gömülsek :KK53: Afrika deyince de elime aldığım minnak simit lokmasını yuttum açlık korkusundan :KK70:
Evlenmiyelim ama birlikte yasayalim aşkımız sonsuz olsun:KK8:İlk dogumumda binada 3 bayan resmen gün grubu olusturmustuk ...birbirimizi ariyorduk sende ne var diye ...o saatte çaylar yapılmış en az bir tatlı bir tuzlu çeşidimiz hazirlanmis ,sohbet /tarif /bebek bakımı eşliğinde afiyetle gomerdik...o saate yetistiricez islerimizi diye koşuşturmaktan kilo filan da yoktu hiçbirimizde ....şimdi taşındı arkadaşlarım,eşim ve kızım onu yemez,bunu sevmez... iki çeşit ikram hazirlasam kendimi bir hafta boyunca yerken buluyorum..:KK43: Mercimek köftesinin yanına tatlı olarak çikolatalı kek mi olsa:KK48:

Afrika’da ne işle meşgulsünüz?Konuyla alakalı değil ama yaşam şartlarından memnun musunuz?

Ruanda'da yaşıyorum 1 buçuk aydir. Uluslararası insani yardım kuruluşunda mülteci kampında taciz ve tecavüze uğrayan kadınlara yönelik programlar uyguluyoruz.

Yasam guzel burası güvenli bir ulke ama cok fakir
Başkent lüks ve yabancı çok ama köylerde beyaz görünce parmakla gosterilme durumu var ki biraz yorucu. Ama insanlar çok çok kibar ve tatlı.

Off kesinlikle düzenimi bir oturtsam çok kolay aslinda değil mi karbonhidrat yeme yuruyuz ve spor yap bu kadar. Ya bu sefer yapacağım. Sizi de tebrik ederim gerçekten. Süper bir is yapmışsınız. Bu sefer ben de motive oldum.

Teşekkür ederim. Emin olun öyle. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey. ❤

avokadoyu ara ogunse de yiyebilirsiniz. kahvaltida 2 haslanmis yumurta tavsiye ederim. bol suyu ihnal etmeyin . yuruyus se yaparsaniz mutlaka verirsiniz. olmaz demeyin.

Karbonhidrat çok enteresan bişe insan yedikçe yiyesi geliyor sabah kahvaltıda taze beyaz ekmek yemek istedi canım,yarım ekmek yedim:deli: öğlen 3 gibi çılgınlar gibi acıktım koca bi tabak pilav,tavuk suyu ve tereyağlıydı,Allahım ben ne güzel yemek yapıyorum diye övdüm durdum kendimi:kk77:
Sonra da birsürü dondurma :deli:
Eminim bunların hepsinin kabahatlisi o sabahki beyaz ekmek,gün boyunca manyak etti beni :işsiz:
Beşten sonra hiçbir şey yemedim sabaha kadar yediklerimi yakayım diye,okbli gibiyim kilo takıntım varo_O:KK51:

Siz de kesin karbonhidratı ,şekerinizi hoplatmayın bence,sabahları iki yumurta,öğlenleri pilavsız bir menü ama tam bugdaylı bi ekmek gibi bişe olsun yoksa çok acıkırsınız sanki,akşamları da bol bol balık yiyin fazla proteinden zarar gelmez:nazar:
Kontrolsüz ni şekilde protein özellikle balık tüketirim,hiç kg aldırmaz bana:KK49:

Ya orası kesinlkle öyle. Ama sanki saglikli yasasam psikolojime de iyi gelecek gibi hissediyorum bu sefer.
Şöyle geç aynanın karşısına ic camasirlarinla ....bir sağa dön ...bir sola ...gördüğün manzara hoşuna gitti mi bir bak kendine...sonra giyin ve yol haritani belirle!! Kilo vermek hayatta değişiklik yapmayı gerektirir ve yeri gelince biraz da kendine karşı biraz acımasız olmayı.Kendisini o bedenle kabul edip sevmeye baslamadan harekete gecmelisin.İlk etapta hızlı kilo vereceğine eminim....ben 2 Nisandan beri dikkat ediyorum yediklerime ve akşam asla yemekten sonra birşey yemiyorum ,spor yapmıyorum ve 38 yaşındayım iyi kötü kilo veriyorum bence sen daha hızlı verirsin.

Avakadoyu tukettiginiz gun yumurta yemeyin, yogurt yiyin mesela yaninda,avakado oldukca kalorili bi meyve cunku.
Bide aksam yemegini en gec 6-7 gibi yemis olun, o saatten sonra sabaha kadar bisey atistirmak yok.
Son olarak eger kalici kilo vermek istiyorsaniz, bu yemege siginmanin altindaki sebebi cozun.
Eski konulariniza baktim, travma yasamissiniz.
Suan yaptiginiz is bunu tetikliyordur belkide.

Ben ketojenik diyetle cok guzel kilo verdim ama zorladi beni.Dikkatli yapip karbonhidrat degerini gecmezsem haftada 2 bucuk kilo gidiyor spor yasak tabi bu diyette kb cok az aldigin icin.Arastirmani tavsiye ederim

1 orta boy avokado 250 kalori bence yarim yiyin kahvaltida , yumurta yiyin. Patates ve pirinci cikarin hayatinizdan.
Bol protein ve salata yiyin ve mumkunse sebze.
Abur cuburu tamamen kesin ve aksam 7 den sabah 9 a kadar mesela hic birsey yemeyin su ve bitki cayi haric (sekersiz)
Aralikli oruc yapmis olursunuz 14 saatlik. Faydalarini bir okuyun (insulin drenci varsa onu kiriyor )
Valla ben abur cubur manyagiydim ve gece gunduz farketmeden karbonhidrat -fastfood yiyordum . Marttan beri tek bu dediklerimi yaparak 8 kilo verdim bir listeye uymadan. Arada kacamaklar oldu 3 ayda toplam 10 kereyi gecmemistir.

Birde hemen sonuc alamazsan tartida uzulme, devam et ama .. Bazen tartida belli olmuyor ama beden olarak inceliyorsun kesinlikle.

Ben ketojenik diyetle cok guzel kilo verdim ama zorladi beni.Dikkatli yapip karbonhidrat degerini gecmezsem haftada 2 bucuk kilo gidiyor spor yasak tabi bu diyette kb cok az aldigin icin.Arastirmani tavsiye ederim
Ben bunu yapmak istiyorum ama su makrolari yapamadim. Siz gunluk kac kalori aldiniz ve yag, protein ve karb a harfiyen uydunuz mu ? Ben 2 gun denedim ama rakamlar tutmuyor.

Hanımlar çok güzel fikirler verdiniz siz yazdıkları kafamda bir şeyler netlesiyor.

Avokadoyu cok abartmamak
Protein ve sebze ağırlıklı yemek karbonhidrattan uzak durmak
Akşam yemeğini gec yememek ve gece atıştırmamak
Yürüyüş ve spor

Ya psikolojim iyi değil evet ve yemeği de bundan abartiyorum ama yedikce de düzeleceğine daha kötü oluyor psikolojim.

Evlenmiyelim ama birlikte yasayalim aşkımız sonsuz olsun:KK8:İlk dogumumda binada 3 bayan resmen gün grubu olusturmustuk ...birbirimizi ariyorduk sende ne var diye ...o saatte çaylar yapılmış en az bir tatlı bir tuzlu çeşidimiz hazirlanmis ,sohbet /tarif /bebek bakımı eşliğinde afiyetle gomerdik...o saate yetistiricez islerimizi diye koşuşturmaktan kilo filan da yoktu hiçbirimizde ....şimdi taşındı arkadaşlarım,eşim ve kızım onu yemez,bunu sevmez... iki çeşit ikram hazirlasam kendimi bir hafta boyunca yerken buluyorum..:KK43: Mercimek köftesinin yanına tatlı olarak çikolatalı kek mi olsa:KK48:

işte aradığım ilişki :27: evde var üç erkek, bir kek mi yapsak diyorum "karpuz var tatlı olarak ya" diyorlar :olamaz: kendime yapsam ye ye 3 basamaklı sayı grubuna dokunmaya az kalmıştı ki baktım öyle de öleceğim böyle de bari zayıf olayım dedim :( ilişkimizi aynı apartmana taşınarak ileri bir level a taşıyalım en azından mercimek köftesinin yanına yapacağımız fişneli browniyi bölüşür daha az kalori alırız :70:

işte aradığım ilişki :KK53: evde var üç erkek, bir kek mi yapsak diyorum "karpuz var tatlı olarak ya" diyorlar :olamaz: kendime yapsam ye ye 3 basamaklı sayı grubuna dokunmaya az kalmıştı ki baktım öyle de öleceğim böyle de bari zayıf olayım dedim :KK43: ilişkimizi aynı apartmana taşınarak ileri bir level a taşıyalım en azından mercimek köftesinin yanına yapacağımız fişneli browniyi bölüşür daha az kalori alırız :KK70:
Hayali bile içimi isitti:KK37:

Bir uye daha soylemis duygusal aclik yasiyorsaniz once onu cozmeniz lazim.
Ben zor kilo alan biriyim ve stresse girdigimde kendimi yemeden kesiyordum hala kesiyorum ama eskisi givi gunlerce surmuyor.

Bir ara buyuzden asiri zayiflamistim. Diyet sporla kilo aldim zor bela, sporu hala yapiyorum ama asiri stresse girdigimde yine kendimi ac birakiyorum. 2 gundur asiri stress ve sinirliyim. Bugun sadece 2 bardak süt icebildim. Sabahtan beri yemek bir lokma dahi yememistim. Esim az once disari cikartti 2 lokma bisey yiyim diye oyle az bisey yedim sadece. Bildigin ac duruyorum midem almiyor.

Bunu cozmezseniz yine bir buhran doneminizde kilolarinizi tekrar alabilirsiniz.

Ise yarar, benim yaptigim diyete benziyor ben 3 ayda 11 kilo vermistim. Sabahlari 2 yumurta , 2 kasik yulaf, oglen aksam sebze ve et yiyorum. Arada dogum gunu , davet vs olursa pastami , yemegimi de bol bol yiyorum ustelik

Back
X