• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

canım çok saol ama ben hala korkuyorum sonuçta bunlar belli bir stopaj kesiyorlar ana paradan kesmezler mi yani herhangi bir sakıncası olmaz mı daha önce hiç böyle birşeye girmedim sizce getirisi ne olur bu parayı hemen o gün içinde kullanabilir miyim yada ana paranın üstüne ekleyebilir miyim
ay ne çok soru sordum çenem açıldı mı susamıyorum bir türlü

canım çok saol ama ben hala korkuyorum sonuçta bunlar belli bir stopaj kesiyorlar ana paradan kesmezler mi yani herhangi bir sakıncası olmaz mı daha önce hiç böyle birşeye girmedim sizce getirisi ne olur bu parayı hemen o gün içinde kullanabilir miyim yada ana paranın üstüne ekleyebilir miyim
ay ne çok soru sordum çenem açıldı mı susamıyorum bir türlü

Yeter ki için rahat olsun istediğin kadar sorabilirsin
Stopaj falan bunlar bankadan bankaya değişebilir
Benim paramdan 2-3 lira gelir vergisi kesiliyor o kadar
Bence sen en yakınında hangi banka varsa oraya gidip
Herşeyi rahatça konuşup en doğru bilgiyi alabilirsin
Şöyle söyleyeyim geçen yıl yatırdığım 1500 tl bana 1 yılda 300 lira kazandırdı
Tabi miktar yükseldikçe kazançta yükseliyor
Ama en doğrusu bi bankayla görüş
Bol kazançların olsun inşallah

ne güzel canım vadeli mevduattan daha karlı bi iş anlaşılan elma hesabı yaptırma mı bunu yaptır mı diyorsunuz ben iş yerinden çıkamıyorum iştende çıkınca bankalar kapalı oluyorda

Ben dışardan yatırıp internet bankacılığıyla hallediyorum
Bankada ki personelle de git gel arkadaş olduk o da yardımcı oluyor
Elma hesabında ne kadar kazanıyorsun
Günlük mü yoksa aylık mı kazancı istediğin zaman üstüne para yatırabiliyormusun
İkisini karşılaştırıp kararını verebilirsin

Mutlaka verirler
Bende elimden gelen bilgiyi vermeye çalıştım ama
Çok hastayım bildiğimi bile kafamda toparlayamıyorum
Bence 444Lü numarasını arayıp iyice eni konu bütün sorularını sor
B tipi likit fon hazine bonosu ve senin elma hesapları arasında ki farkı
Hangisinin daha karlı ve güvenli olduğunu
Üstüne istediğin zaman para ekleyip ekleyemiceğini iyice öğrenip
Kendine uygun yatırım biçimini seçebilirsin

Teşekkür ederim canım
İnanırmısın öyle haldeyim ki bazen saçma sapan şeyler yazdığımı görüp siliyorum
Yeniden yazıyorum göndermeden evvel 3 kez kontrol ediyorum
Bu arada bilgi alınca bizimle de paylaşırmısın
Belki bankada birikim yapmak isteyen arkadaşlara alternatif olur

kızlar bankayı aradım aradaki fark elma hesabında fon alım satım işi bitmeden ana parayı kullanabiliyrsunuz likit fonda kullanılır bakiye olarak gözükmüyor dedi ama likit fon getiri olarak daha yüksek miş stapaj vergi falan getiriden kesiliyor her ikisindede ana paraya dokunmuyor

bu arada akşam girmeye çalıştım giremedim kumbarama sadece 2,5 tl atabildim:sinifsinif: malum daha maaş almadık

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
dün kumbiriğime 3tl attımm opuyorumnanaktan
ilknurum borçalrımın çoğunu kapatım çok tutyumlu oldum çokkkkkkkaydirigubbakcemile2

Kızlar ben bugün 15.250 Tl koydum işyerimde bir kumbara yaptım kendime içine attım :)Metrobüs zamlarından sonra gidiş geliş 4 tl veriyordum yol parası ama şimdi kızkardeşimle gidiyorum yol parası vermeyeceğim arada onunla dönemiyorum eve işte o zamanlar 2 tl koyarım artık :) kumburiğe.Maaştan önce cüzdanım da 25.250 tl kalmış 10 tl ayırdım kendime kalanı koydum işte kumbarama.Hayırlı olsun bakalım.

herkese merhabalaar... Dünden beri sitede bi sorun mu vardı ne? bi türlü giremedim, girdim yazamadım, yazdım gönderemedim falan :)))
Dün akşam dershaneden gelince 4lira75kuruş attım sevgili kavanozuma, bugün dee 3 lira 80 kuruş çıktı çantamdaki bozukluklar :))

Bol birikimli çoook huzurlu günleeeer a.s.

Back