- Konu Sahibi KralicheKaterina
- #1.361
bende tık yok kızlar bu ayy aldığım gün parasınada dokunmadan haftalardır dağıtıyorum maşallah:gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende tık yok kızlar bu ayy aldığım gün parasınada dokunmadan haftalardır dağıtıyorum maşallah:gitme:
Üzülme yahu önümüzdeki ay fazlasıyla telafi edersin :1hug:
Bak ne güzel işin var. benim gibi iş peşinde koşanlar napsın ?
kızlar bu iş bankasının çocuklar için verdiği açılmayan kumbara var ya ondan nerde bulabilirim
merhaba,
canım o kumbaralar artık kumbara fonu açtırana veriliyor, benim çocuklarımın ikisininde var iş bankasına gidip kumbara fonu hesabı açtırıyorsun, kumbaraları veriyorlar, dolunca gidip açtırıyorsun.... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
sağol canım demkki bana vermezler züccaciyelerde bulamam mı evde parası kalmayan kumbarama saldırıyo yaaaaaa
merhaba,
canım o kumbaralar artık kumbara fonu açtırana veriliyor, benim çocuklarımın ikisininde var iş bankasına gidip kumbara fonu hesabı açtırıyorsun, kumbaraları veriyorlar, dolunca gidip açtırıyorsun.... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
merhaba,