• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

herkese günaydın bol bereketli biriktirmeler...bende ne zamandır biriktiremediğim için yazmadım ama bu gün 5 tl attım kumbişe:)))

günaydın kızlar gün yeni başlıyor hayırlısı bakalım nekadar atabilcem kumbiriğime
dün özel dersim vardı 60tl aldım hemen kumbiriğime tabii zemuszemus
bugünde maaş günüm inşallah verirlerse önce borçlarım sonra kumbiriğimmmmm kaydirigubbakcemile2

ne zamandır uğramadım ama para biriktiriyorum tabi şekerler
öğle yemeklerinden tasarruf ettim birazcık kilo vermek istiyorum o nedenle öğle aralarında yemek değil bisküvi yiyorum :)
bayramda çok fazla pra harcadım onu telafi etmem lazım
bu hafta toplamda 25 lira attım kumbiriğe

bugün ben koyamayacağım sanırım kumbiriğe :( hem dün maaş aldım.Tüm borçları hesapladım.Malum düğün yapacağız ya bir sürü borç var kredi kartına.Tüm borçlardan sonra elime 40 Tl kalıyor.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Ben bir de bu paradan kumbiriğe atmaya çalışıyorum ya helal vallahi bana :) İşte yol parası olayını ne kadar bertaraf edersem o kadar iyi olacak bana.Kendimi sıkınca aslında 1 hafta boyunca hiç para harcamadığım da oluyor.Bakalım bu ay ne yapacağım ayyy ağlamak istiyorum.Şu nisan ayı gelse düğünden sonra rahatlayacağız da gelmiyor ki :(

adaer üzülme yetmezse bizim kumbaralardan paylaşırız
Ayrıca birikim işini bence düğünden sonra da devam ettir
Ev araba alırsınız fena mı olur

kızlar bu iş bankasının çocuklar için verdiği açılmayan kumbara var ya ondan nerde bulabilirim

merhaba,

canım o kumbaralar artık kumbara fonu açtırana veriliyor, benim çocuklarımın ikisininde var iş bankasına gidip kumbara fonu hesabı açtırıyorsun, kumbaraları veriyorlar, dolunca gidip açtırıyorsun.... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

merhaba,

canım o kumbaralar artık kumbara fonu açtırana veriliyor, benim çocuklarımın ikisininde var iş bankasına gidip kumbara fonu hesabı açtırıyorsun, kumbaraları veriyorlar, dolunca gidip açtırıyorsun.... kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

sağol canım demkki bana vermezler züccaciyelerde bulamam mı evde parası kalmayan kumbarama saldırıyo yaaaaaa:kızgın:

merhaba,

sağol canım demkki bana vermezler züccaciyelerde bulamam mı evde parası kalmayan kumbarama saldırıyo yaaaaaa:kızgın:

merhaba,

kızlar bugün maaşımı aldım 200 dolar yaptım yarın teyze bankın yastık altı fonuna yatıracağım kredi kartımı ödedim malese 120 lira para kaldı ancak sigara ve kahvaltı masrafıma yetecek ama olsun tek tesellim sigarayı azaltmış olmam

1 ayda anca 20 liram olmuş oda 10 lirasını annem atmıştı,gün parasına dokunamadan dağıttım geri girmiycem güne müne:dilcikar:neyse bunada şükür inşallah bu ay daha çok biriktiririm:Saruboceq:

good_night_003.gif

Back