• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Biraz geç kaldım ama önce topic sahibi sevgili İlknur ve diğer tüm ekonomi ustası arkadaşların bayramını kutlarım
Ben şuan sıpa gribine yakalandığım için annemin evinde yataktan çıkmak yasak olaraktan yatıyorum
Cebimde biraz bozukluk birikti ama sayamadım
Çarşamba günü evime gidebileceğim o zamana kadar beni mazur görün
Ama iyi bi birikimle dönüşüm muhteşem olacak
geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasın
para her zaman biriktirilir önemli olan sağlık şekerim

yaa kızlar anca başına geçebildim hepinizin bayramını kutlarım ilknurcum bayramda hasılatım iyi ALLAHA şükür eşim bi 100lük verdi :lepi: çocuklarda iyi topladı onlara ufak bi hediye alıcam gerisi kumbaraya inşallah...bundan iyisi şmda kayısı dimi amakaydirigubbakcemile3 sositososito
oh maşallah sende bendensin eşimde bana her bayram harçlık verir
bu bayramda 50 tl verdi attım kumbiriğğe
2 oğlanada 50 şerden 100
oğlanlarda çift olunca harçlıklar bol bol birikti
gerçi 2 yere gittik bu bayram ama amcaları denk geldi
sıpalar dededen bananneden amcadan derken 500 tl topladılar
100 tlsi harcandı dün kalanı yarın hesaplarına yatıracağım
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

geçmiş olsun canım
Allah beterinden saklasın
para her zaman biriktirilir önemli olan sağlık şekerim

Allahtan internet yoluyla bulaşmıyormuş
Bende biraz vakit geçiriyorum ama 5 dakka ekrana bakınca yoruluyorum
Topitopumu aldım başucuma ara ara bakıyorum
Bugün tekrar acillik oldum zatürreye çevirmiş
Ama taksi parasından artanı da ayırdım :bbo:

kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun a.s.memleketteydim şimdi geldim kumbişim aç kaldı ama annem 10 tl atıverdii:kedi:kaydirigubbakcemile2

ilknur maşallah :nazar: kız senin hasılat benimkini geçmiş benim çocuklarım ikisininki 230 topladı seninkine bakılırsa solda sıfır kalmışız :jeyyar: sizinkiler pek bonkermiş neyse ALLAH arttırsın canım

BENDEN BUGÜN 3.5LıRA sengözlerimebaksanab

ahh ahh çocuuk olmakk vardıı şimdiii tabii büyüdüük harçlıklarr da bitti mafoldumben
neysecime bayram tatilinde 6 tl attım benn =)

Ben annemin evinde zatürre zatürre yatarkene eşim kendi evimizde merak ve endişe içinde
Kumbaramı unutmamış bugün 13 lira atmış

goodnight-sweet-dreams.gif

merhaba kızlar topik çok güzel bende kendimi bildiğimden beri bi kumbaram vardı en son kumbaramdan paralar eksilmeye başlayınca bıraktım
işe girdim 2 ay oldu şimdilik her ay 300 kenara ayırcam onun dışında bozukluklarıda atcam kenara inşallah bereketli olur
hepinize bol bereketli birikimler

Back