• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

iyi geceler
ben saydım paralarımı
2ayda 402tl olmuş
ilk ay çok atamamıştım ama bu ay çocukların paracıklarıda benim para kutusunda yerini aldı
ama eşimin doğum günü,onun için yarın el değiştirecek birikim
ama bu kadar beklemiyordum
bol birikimli günlerrr

iyi geceler
ben saydım paralarımı
2ayda 402tl olmuş
ilk ay çok atamamıştım ama bu ay çocukların paracıklarıda benim para kutusunda yerini aldı
ama eşimin doğum günü,onun için yarın el değiştirecek birikim
ama bu kadar beklemiyordum
bol birikimli günlerrr

canim benim guzel gunlerde harcarsin insallah bitanem

Bugünden itibaren bende başlıyorum..Çalışmıyorum malesef,daha 1.5 aylık bebişim var..Babamız getiricek biz bozuklara el koyucaz oğluşumla inşallah :emir_bebek:
Burası ilham oldu bize..
Bol birikimli günler hepimizee opuyorumnanaktan

1082-large.jpg
ilginc bi kumbara

günaydın hatunlar ben maalesef kumbarama para atamıyorum iki tane günüm var biri 100 tl biride 40 tl eder ayda 140 tl artı taksitlerim 150 tl + 60 tl ayrıyeten gaz parası vesaire vesaire ama inşallah önümüzdeki ocak ayında gün parasını alıp rahatlıycam yavaş yavaş kumbarama para atmıya başlarım bende inşallah

Dün 6 liracık atabildim yani eşim getirdi sağolsun
Aslında dün bütünleme günüydü ama hasta olduğum için evden çıkamadım
Bu sefer iki haftalık olacak hedef 100 lira kaydirigubbakcemile3
Prenses kahvaltı için teşekkürler
Bende de taze ıhlamur süt yeşilçay rezene melisa papatya özü var
Hansininden istersen buyur :hulya:

günaydın hatunlar ben maalesef kumbarama para atamıyorum iki tane günüm var biri 100 tl biride 40 tl eder ayda 140 tl artı taksitlerim 150 tl + 60 tl ayrıyeten gaz parası vesaire vesaire ama inşallah önümüzdeki ocak ayında gün parasını alıp rahatlıycam yavaş yavaş kumbarama para atmıya başlarım bende inşallah

sen ayda 140 atıyorsun işte gün parasıda birikim değil mi kaydirigubbakcemile5 sonuçta toplanarak sana geliyor

herkese merhaba a.s.
giremedim iki gündür, ama minik minik biriktirmeye devam tabi ki.
Dün eşimin cebinden 7 liralık bozuk buldum, kendi çantamdan da 2 lira :)
az öce eşim bakkala gitti bi ekmek almış, paranın üstünü 4,25 getirip bana verdi :))))

kızlar bana 50 lira zam yapmışlar bizim maaşların bir kısmı bankaya yatıyor bi kısmı elden alıyoruz bu ay fazla geldi neden dedim zam dediler çok mutlu oldum

Dün 6 liracık atabildim yani eşim getirdi sağolsun
Aslında dün bütünleme günüydü ama hasta olduğum için evden çıkamadım
Bu sefer iki haftalık olacak hedef 100 lira kaydirigubbakcemile3
Prenses kahvaltı için teşekkürler
Bende de taze ıhlamur süt yeşilçay rezene melisa papatya özü var
Hansininden istersen buyur :hulya:

canim benim afiyet seker olsun ama gercegini evde mutlaka yap olurmu istahim yok diye yememezlik sakin yapma guzelcim.papatya icelimde gece rahat uyuyalim tatlim gece yatmadan once papatya cayi sakinlestirip guzel uyutuomuss eline saglik cicim

Back