- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Teşekkür ederim daha önce yazdığınız halde açıkladığınız için. Her yorumu okuyamadım maalesef. Benim annem aşırı çok titizdi. Ben de olabildiğince tersiyim, elimden gelse ev çöp eve döner yani, o derece. Annemin fazla titizliğine bir tepki olduğunu fark ettiğimden beri biraz dizginlemeye başladım. Burada da okumuştum benzeri durumları. O yüzden aklıma geldi sizin tutumlu oluşunuza bilinçsiz bir tepki olabilir diye.Aralarda hep yazdım sorulara cevap olarak. Eşimin babası zengin. Yokluk nedir görmemiş. Benimle evlendiği için ailesi artık musluğu kesti.Sevmiyorlar beni görüşmüyoruz. Arada bir arsa payı falan geliyor şuana kadar 3 kez falan gelmiştir en fazla. Hepsini de har vurup harman savurdu. Evimiz bile yok.
İlk yıllar çok iyiydi aşkın da verdiği cesaret ve çalışkanlık vardı. Senin çalışana bile gerek yok ben yeterim herşeye diyordu. Zamanla böyle oldu ben de anlamadım.
Doğru söylüyorsunuz birkaç kişi daha yazdı. Ben ne kadar tutumlu davrandıysam o da o kadar savurganlığa düştü. İkimiz de birbirimizi tanıyamaz olduk.
Ailesinin durumunun iyi olması da biraz savurganlığına sebep olabilir. Hele bir de tek çocuksa. “Aileden ev/araba, mal mülk kalacak nasılsa ben niye kendimi sıkayım” tarzında düşünebilir belki.