• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

herkese Günaydıııın :))
çook mutlu ve bol birikimli günler diliyorum hepimize :))
bayramda güzel izmirimdeydim ailemin yanına gitmiştik eşimle dün gece döndük mafoldumben
orada internet olmadığı için yazamadım ama minik minik biriktirmeye devam ettim sayılır. 22 lira attım dün gece sevgili kavanozuma :utangac: çok sayılmaz ama öyle işte...

Mutlu günler

Arkadaşlar zatürre olduğum için yataktan çıkamıyorum
Dün gece doktorumu dinlemeyip evime geldim
Ama bugün biraz daha kötüyüm
Sakın annem gibi niye burda yatmadın niye gittin demeyin
Kocam ben olmayınca yemiyor içmiyor ilaçlarını aksatıyor
Geldiğimde eşim kumbaramı getirdi aşkım 50 lira biriktirmiş benim yerime
Sen üzülme ben yokluğunu aratmam dedi
Bu arada prenses peynirinin ucundan azcık alabilirmiyim hiçbişey yiyemiyorum

Arkadaşlar zatürre olduğum için yataktan çıkamıyorum
Dün gece doktorumu dinlemeyip evime geldim
Ama bugün biraz daha kötüyüm
Sakın annem gibi niye burda yatmadın niye gittin demeyin
Kocam ben olmayınca yemiyor içmiyor ilaçlarını aksatıyor
Geldiğimde eşim kumbaramı getirdi aşkım 50 lira biriktirmiş benim yerime
Sen üzülme ben yokluğunu aratmam dedi
Bu arada prenses peynirinin ucundan azcık alabilirmiyim hiçbişey yiyemiyorum

canim cokkk gecmis olsunnn tatlimm evellki sene anneannemde zaturre olmustu bol bol dinlenmen gerekior bide istahsizlik yapior aama kendini zorlucaksin tatlim yoksa iyice halsiz dusersin canim esindemi rahatsiz?ilaclarini aksatmasin oda aman canim
ne dusunceli esin var tatlim masallahh diyim kirkbirkere allah mutluluguunuzu daim etsin

Süpersin prenses opuyorumnanaktan ben peynire bile razıyken çorba yapmışsın
Ellerine sağlık miss gibi görünüyor
Ben şimdi bunu iki kaşıkta içerim
Sonrada ilaçlarımı alırım hemencecik iyileşirim

kızlar ben de katılayım aranıza
24 nisan da düğünüm var kuruş harcamadan birikim yapmalıyım :( offf yol gösterin bana,püf noktaları varsa anlatın.

24 nisan da düğünüm var kuruş harcamadan birikim yapmalıyım :( offf yol gösterin bana,püf noktaları varsa anlatın.

Öncelikle hoşgeldin aramıza
Senin iş ciddi ona hemen bi banka hesabı lazım
En karlısı likit fon hesabı
İstediğin zaman yatırabilirsin
Ben öyle yaptım düğünümde çokta rahat ettim
Bide şeker tuz kavanozu alıp bozuklukları biriktiriyorsun
Yetmez az gelir deme biriktikçe bereketi artıyor
Bu kadar kadın o bozukluklarla neler yaptı bi bilsen
Bide Birikim parayı üstünde taşımıyorsun
Gözünün önünde bi yere koymuyorsun
Başka tavsiyesi olan arkadaşlar varsa onlarda yazacaktır
Seç beğen al kaydirigubbakcemile3

sahrud cum çok sağol tavsiyelerini değerlendireceğim yalnız şu likit fon olayını bencede biraz açar mısın.Sen neler yaptın,nasıl yaptın ne koydun ne kazandın gibi

şimdilik bankada maaş hesabımda maaşımdan kalan olarak geçen ay dan 600 Tl var.bu ay ne kadar kalacak bilemiyorum.ama öyle boş boş durmasın diyorum o yüzden likit fon olayını biraz daha iyi açıklar mısın diye söyledim canım.

Ben hesabı açtığımda en az 500 lira gerekiyordu
Devlet bankalarını tavsiye ederim
Kimliğinizle gidiyorsunuz bankaya yatırım hesapları sırasından numara alıyorsunuz kaydirigubbakcemile3
Fon hesabı açtırıyorsunuz biraz uzun sürüyor hesabın açılması
Fon hesabının özellikleri günlük kazanıyorsunuz
Yani bugün para yatırdınız yarın ihtiyaç hasıl oldu çekebiliyorsunuz
Paranızın kaybetme riski yok günlük ortalama %0,1 kazancı var
Bilmem anlatabildim mi sorularınız varsa yazın
Ben elimden geldiği kadar cevap vereyim

Canım hoşgeldin aramıza
likit fon için arkadaşımız bilgi vermiş
bizde eşimle likit fon hesabını kullanıyoruz
her zaman az da olsa artar
zarar ettirmez
her bankaya göre değişen pay miktarlarına göre pay alıyosun
her zaman bozdurabilirsin vadesi yok
istediğin zamanda üzerine eklersin şekerim
allh tamamına erdirsin inşallah
Bol birikimler canım

bu ana paraya zarar vermiyo demi ben garantiden alıyorum maaşı elma hesabı var orda fon işte konu açtım ama kimse bilgi vermedi stopaj kesinti falan olmuyor mu anaparadan birde bu fon paralarını nasıl kullanıyoruz

Canım hoşgeldin aramıza
likit fon için arkadaşımız bilgi vermiş
bizde eşimle likit fon hesabını kullanıyoruz
her zaman az da olsa artar
zarar ettirmez
her bankaya göre değişen pay miktarlarına göre pay alıyosun
her zaman bozdurabilirsin vadesi yok
istediğin zamanda üzerine eklersin şekerim
allh tamamına erdirsin inşallah
Bol birikimler canım

İlknurun dediği gibi zarar getirmez ana paranı riske etmiyor bu hesap
Sana garanti bankasının yatırım açıklamasını gönderiyorum

Garanti Bankası Yatırım Fonu

Yatırım Fonları, birikimlerinizin repo, tahvil ve hisse senedi gibi çeşitli sermaye piyasası araçlarından oluşturulan portföyde değerlendirilmesini sağlayan yatırım enstrümanlarıdır. Belirlenmiş olan stratejiye göre profesyonel fon yöneticileri tarafından etkin şekilde yönetilen Yatırım Fonları, riski dağıtır ve maksimum getiriyi hedefler.

Yatırım Fonu işlemleriniz için ayrı bir hesap açtırmanız gerekmez. Mevcut tüm vadesiz hesaplarınız üzerinden fon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yatırım Fonları'nın performansını günlük olarak takip edebilir; İnternet Şubemizde, 444 0 333 Alo Garanti'de, Garanti Paramatik'lerde ve Garanti şubelerinde işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
Yatırım Fonlarının Avantajları

Profesyonel yönetim

Yatırımlarınızın doğru yönetilmesi uzmanlık ve tecrübe gerektirir. Garanti Bankası yatırım fonları Garanti Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmektedir. Vade, temettü, kupon ödemesi gibi işlemleri profesyonel fon yöneticilerimiz sizin için takip ederken, size sadece fonunuzun getirisini izlemek kalır.

Risk Dağılımı

Yatırım Fonları, fon stratejisi çerçevesinde repo, tahvil, hisse senedi gibi farklı yatırım araçlarına yatırım yaparak riski dağıtır ve getiriyi maksimize etmeye çalışır.

Likidite

Dilediğiniz zaman Yatırım Fonları'nızın satışını yaparak nakde çevirebilirsiniz. Dilerseniz Fona Hemen Nakit hizmetimizi kullanarak, ihbarlı fonlarda da fon bedellerinizi ihbar süresini beklemeden, anında nakde çevirebilirsiniz.

Şeffaflık

Yatırım Fonu'nuzun günlük, haftalık ve aylık değer bilgilerine gazete ve dergilerden, garanti.com.tr'den, 444 0 333 Alo Garanti'den, Garanti Paramatik'lerden ve Garanti şubelerinden ulaşabilirsiniz.

Mal Varlığının Korunması

Yatırım fonları içerisindeki mal varlıkları pay sahiplerine aittir. Yatırım fonu nam ve hesabına Takasbank'ta saklanır. Fon tüzel kişilik sahibi olmakla beraber fonun mal varlığı kurucudan ayrıdır. Ayrıca Sermaye Piyasası Kanunu uyarınca, fon mal varlığı rehnedilemez, teminat gösterilemez ve üçüncü şahıslar tarafından haczedilemez. Yani fon mal varlığının korunması kanun ile güvence altına alınmıştır. Yatırım fonları SPK ve bağımsız denetim kuruluşları tarafından denetlenir.
Yatırım Fonuna Yatırım Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

* Yatırım fonu tercihini yaparken yatırımcının dikkat etmesi gereken noktaların başında risk alabilme derecesine uygun bir fon seçimi yapması gelir. Yatırımcı risk ve vade seçimini doğru olarak belirlemeli buna uygun bir yatırım fonu seçmelidir.
* Yatırımcılar fonun karşılaştırma ölçütlerini dikkate alarak tercihlerini yapmalı ve fonun performans takiplerini bu ölçütlerle karşılaştırmalı olarak gerçekleştirmelidir.
* Yatırımcılar yatırım fonu tercihlerini yaparken piyasanın geleceğe ilişkin beklentilerini de dikkate almalıdırlar.
* Yatırımcılar yatırım fonu getiri analizlerini yaparken geçmiş dönem getirilerinin gelecek dönem getirisi için garanti teşkil etmediğini bilerek değerlendirme yapmalıdır.

Fon Türleri

Yatırım fonları genel olarak A Tipi ve B Tipi olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

A Tipi Fonlar, portföy değerlerinin en az %25'ini devamlı olarak hisse senetlerine yatırmış olan fonlardır. Bunun dışında kalan fonlar B Tipi Fonlar olarak tanımlanmaktadır.

Fon alım işini banka görevlisine bırakmanı tavsiye ederim
Çünkü onlar ekrandan hangi fon daha karlı görebiliyorlar
İnternetten eğer çok iyi anlıyorsan kendinde alabilirsin
Ama istersen bankanla bi görüş daha iyi bilgi alabilirsin
Kaynak www.garant.com.tr

Hemen elma hesabını da araştırdım

ELMA Hesabı

Hesabınıza para girişi olduğunda veya maaşınız Garanti'deki vadesiz hesabınıza yattığında, ELMA Hesabı, hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan, hesabınızdaki parayla B tipi ELMA Likit Yatırım Fonu alır, paranız ve maaşınız o gün para kazanmaya başlar.

Özellikler

* Kira, taksit, elektrik, telefon gibi düzenli ödemelerinizin zamanı geldiğinde, bütün ödemeler ELMA Hesabı'ndaki paranızla otomatik olarak yapılır.
* ELMA Hesabı ile günlük nakit ihtiyacınızı belirleyebilirsiniz. Bu tutar nakit olarak hesabınızda durur.
* B tipi ELMA Likit yatırım fonunda değer kazanan paranızı, aynı zamanda tüm ödemeleriniz ve nakit ihtiyaçlarınız için, 24 saat boyunca, hem ATM'lerden, hem 444 0 333 Alo Garanti'den, hem İnternet Şubesi'nden, hem de şubelerimizden kullanabilirsiniz.

Başvurmak için;

İnternet Şubemizi kullanarak Hesap Açılışları adımından ELMA Hesabı açtırabilirsiniz.

Garanti Bankası'nda hesabınız var ama İnternet Şubesi müşterisi değilseniz, başvurmak için tıklayın

Henüz Garanti Bankası'nda hesabınız yoksa, size en yakın Garanti şubesine uğrayıp tek bir imza ile hesap açtırabilir, ELMA hesabı sahibi olabilirsiniz.

Back