İki hafta boyunca siz hiç yapmıyorsanız o ev batar.
Banyolar sıklıkla yapılmalı evin süpürülmesi de cocuk yoksa haftada en az 2 olmalı bence. Sizn hiç mecaliniz olmuyorsa 9 ile 1530 arası her hafta gelsin 150 verin.
Haftada bir bu işleri iyi tempoda yapan biri evi parlatır.
Ben bu işleri 4 saatte yapıyorum.
Önce dagınıklıkları toplayıp yatakların nevresimini değiştiriyorum bu işlem 1 saat sürsün. Sonra xamasır koyuyorum makineye. Sonra mutfaga giriyorum bulaşıkları yerleştirip bul nak çalıştırıyorum. Sonra mutfak dolapları ı siliyorum dışından. Tezgah arası aspiratör tezgah vs iyice parlıyor. Caydanlık vs cifliyorum iyice. Tezgahta ne varsa iste sürahi, kettle. vs o gün elden geciyor. Bu da 1 saat.
Sonra baslıyorum banyolara. Klozet ve lavanoları ovuyorum. Sihirli bezim var aynaları falan onunla tek silm ede mükemmel oluyor. Banyo işi 15 dakika sürer ancak. Yrm saate evi süpürüyorım. 2 saat 45 dak oldu. Hiç mola yok.
Sonra silme. Ben mopla yapıyordum ama kadın geldiğinde elle sildin isterim. Neyse yrm saat de mop. 3 saat 15 dak oldu. Sonra da ince toz alma. Bir de bu temizlikte kapılarından söyle Bi geçiyorum özellikle camlı kısımları olan kapılar.
4 saat sonunda dusa girince duşakabini de dus esnasında twmizliyorum
Ev ışıl ışıl oluyor.