- 30 Ocak 2013
- 29.374
- 43.874
- 798
- Konu Sahibi meredithgrey
-
O zaman 9 ile 15.30 arası 200 tl çok ve işler bitmez. Başkasını bulun.Haftasonu okulda çalışıyor, yazmıştım taşeron firmada diye. Okullar açılmadan önce sorun yoktu ben ne zaman uygunsam geliyordu ama haftaiçi ve haftasonu okulda malesef. Of
Odalarda süpürme, toz alma, yatak, koltuk vs. çekme altını silme, yerleri silme, camları silme, avizeyi silme çıkma.
Mutfak dolaplarını dıştan silme. Mutfak yeri silme, arada bir beyaz eşyayı çekip arkasını silme.
Banyoyu yıkama, duşakabini ovma, lavaboyu temizleme.
Yani perde yıkama, halı silme falan yok. Şimdi bunları nasıl programlayabilirim ki 6 saatte bitsin hepsi? Şimdiden teşekkür ederim.
Haftada bir 125’i kabul etmez eğer tam günden söz ediyorsanız. Yarım gün 100 ediyor o da işine gelmez hem daha çok gelecek, hem de aynı parayı alacak. Ayrıca zaten kadın dolu haftada bir gelmez.
vive
benim evim 3+1
evde iki yetişkin bir çocuk bir kedi var
10 yaşındaki erkek çocuk da iki kediye yaklaşır sanki kirleticilikte
benim yardımcım her hafta yarım gün geliyor 100 TL alıyor
her geldiğinde yerleri süpürüp siliyor, mutfak tezgahı, ocak masa işte orada ne varsa temizliyor, dolaplaır dıştan siliyor,
banyo, tuvalet klasik zaten
haftada bir de bir odanın camını siliyor
mutfak camı sildiği hafta buzdolabı içi de siliyor
canı isterse dolap içini dahi açıp katlıyor
ama eşya az
salonda iki tane 3lü koltuk bir mini tv sehpası bir masa bir piyano var
yatak odasında bir baza çekilmiyor ama altına süpürge giriyor, bir gardrop, bir şifonyer, iki koltuk var
oğlumun odasında bir küçük baza o çekiliyor, monteli kitaplık, masa ve küçük dolap var
üçüncü odada da bir duvar camlı kitaplık bir küçük koltuk bir masa var
antrede de mini bir vestiyer
benim yardımcım arada benim evde dinlendiğini, çay keyfi yaptığını falan söyler
ıcık cıcık yok diye ince iş yok
kedi var, tüy var vs ama tuvaletini temizlemiyor ama etrafa saçılan kumlar vs tabii ki temizliğe dahil
bence bu tarz bir programı deneyin
her hafta gelirse daha az kirleneceği için daha az iş çıkar, hem senin ev daha temiz olur, hem de yarım gün olsa da o aynı parayı alır aylık
bunu şimdi gördüm
ama öbür türlü de işsiz kalır
o zaman sana yarım gün gelsin yine 15 günde bir çıkışta da nereye giderse gider
bir de tüm camlar iki haftada bir mi siliniyor
onları bölüştürseniz yarım günde rahat biter iş
sonuçta bizimki bir dönem bizim sitede günde iki ev temizliyordu
7.30 da gelip akşam da 18.30 gibi gidiyordu
iki tane 3+1 çocuklu evleri temizliyordu
sonra bebeği oldu bebeğin 40 ı çıkınca aynı tempoda devam etti
şimdi kızı okula gidiyor onu bırakıp öyle geliyor 9 a doğru ama benden çıkınca da merdivene gidiyor mesela 13.30 gibi
vive
benim evim 3+1
evde iki yetişkin bir çocuk bir kedi var
10 yaşındaki erkek çocuk da iki kediye yaklaşır sanki kirleticilikte
benim yardımcım her hafta yarım gün geliyor 100 TL alıyor
her geldiğinde yerleri süpürüp siliyor, mutfak tezgahı, ocak masa işte orada ne varsa temizliyor, dolaplaır dıştan siliyor,
banyo, tuvalet klasik zaten
haftada bir de bir odanın camını siliyor
mutfak camı sildiği hafta buzdolabı içi de siliyor
canı isterse dolap içini dahi açıp katlıyor
ama eşya az
salonda iki tane 3lü koltuk bir mini tv sehpası bir masa bir piyano var
yatak odasında bir baza çekilmiyor ama altına süpürge giriyor, bir gardrop, bir şifonyer, iki koltuk var
oğlumun odasında bir küçük baza o çekiliyor, monteli kitaplık, masa ve küçük dolap var
üçüncü odada da bir duvar camlı kitaplık bir küçük koltuk bir masa var
antrede de mini bir vestiyer
benim yardımcım arada benim evde dinlendiğini, çay keyfi yaptığını falan söyler
ıcık cıcık yok diye ince iş yok
kedi var, tüy var vs ama tuvaletini temizlemiyor ama etrafa saçılan kumlar vs tabii ki temizliğe dahil
bence bu tarz bir programı deneyin
her hafta gelirse daha az kirleneceği için daha az iş çıkar, hem senin ev daha temiz olur, hem de yarım gün olsa da o aynı parayı alır aylık
Salonda bir yemek masası altı ahşap sandalye, ortada bir sehpa, bir büyük L koltuk bir de tv sehpası.
Yatak odası : bir yatak, bir başucu sehpası bir gardrop.
Oturma odası: bir kütüphane, bir tv sehpası, bir L koltuk
Giyinme odası : ayaklı askıda jelatinli pardesü, bir mont vs. , bir boy aynası, iki şifonyer, bir ayakkabılık.
Balkon 1: Boş
Balkon 3: Kedi malzemeleri
Antre : Bir minik ayakkabılık ve ayna
Mutfak ve banyo ( ikisi de ufakçana)
Ama sanırım senden fazla eşyam varmış minimal diyorum da gayet eşyalı evim
Aslinda en guzeli haftada yarim gun sizin icin.eviniz her daim duzenli ve temiz kalir.temiz ev insan psikolojisini cok etkiliyor.kabul ederse onunla devam edin etmezse yeni birini arayin.Aslında öyle değil pek, okul sigort yapıyor çalışmadıklarında sigortası yatmıyormuş. Yani o birinci iş bizler de ek iş gibi ama evet geldiği saat kadar ücret vermeli de ben yapabilecek miyim onu acaba?
yooo fazla değil
yaklaşık benzer ki bizde çocuk var hali ile onun odası ıvırı zıvırı var
bizim kedi fakir
bir koltuk üstünde minderi
bir iki de karton evi var
bir de tuvaleti
bence cam silme sizin işin sıkıntısı
yani en az 5 muhtemelen salon camı büyüktür 6 cam var
balkonlar da kapalı ise onlar da var
o camlar zaman alır
bizde bir hafta salon camı Fransız ve iki ayrı yerde kocaman camlar, bir de balkon kapısı var
diğer hafta oğlumun odası ve küçük oda 3 kanatlı küçük cam bunlar
bir hafta yatak odası camı büyük bir cam dolap içi vs daha yatak odası ağırlıklı
öbür hafta mutfak camı ve buzdolabı
kış ise yağmur vs varsa silme camları diyorum
mesela banyoda duş, klozet, lavabo iki de makine var o makineleri de siliyor, dolap dışlarını da
odaları silerken kapılardan da geçiyor elektrik düğmelerinden de
sokak kapısını da siliyor
ama tabi bizim evde halı yok
süpür topla altını sil gibi bir etkinlik yok
kışın koridorda kedi hanım üşümesin diye yolluklar oluyor ama onlar da küçük hafif zaten ama daha serilmediler
O zaman tam gün gelmemiş oluyor neden 200 veriyorsunuz?Haftada bir 125’i kabul etmez eğer tam günden söz ediyorsanız. Yarım gün 100 ediyor o da işine gelmez hem daha çok gelecek, hem de aynı parayı alacak. Ayrıca zaten kadın dolu haftada bir gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?