Gelinlik Modelleri nasıl gelinliğim????

Sen kendine o modelin yakıştığına inandıysan ve öyle uygun gördüysen gerisi teferruattan ibaret canım moralini bozma,o yaşayacağın güzel günün heyecanıyla mutlu ol,şimdiden mutluluklar:1hug:a.s.

canım benımde pek hoşuma gıtmedı.. bunlarda farklı modeller bı goz at derım. simdiden mutluluklar dilerim

fikirlerin için teşekkürler ama bunlar benim hiç begenmediğim modeller
ayrıca bunlar stüdyo resmi oldugu iiçn düzeltmeli hiç bi gelinlik giyildiğinde böle durmaz öle cok model ve gelinlikci dolaştımki
yinede fikirlerin için teşekküler
böle büyük beden diye aynı şeyleri giyilmesini sevmiyorum bide ben baktıkca begeniyorum geliniğimi zaten öle herkes ayy harikasın süper demesini beklemedim paylaşmak istedim ama herkese sonsuz teşekkürler allah benim için düşündüklerin daha daha fazlasını ona nasip etsin

sevgili pamuk
ben de biraz tombiş bi gelin olcam sanırım
allah naisp eder de gleinliğimi alana kadar zayıflamış olursam sorun yok
ama zayıflamamış olursam kollarımı kapamayı düşünüyorum
çünkü onlar biraz kaba duruyor sanırım
hele bir de kuğu gibi bi gelinliğin üstüne o koca iki onuz altı etlerimi görmek istemiyorum

ayh kendimi geçiim de
sana da sorum acaba kollarını kapasan daha iyi olur mu olmaz mı ona baktın mı?
tabi kollar benim göbeeemden sonraki ikinci takıntım olduğu için direk oraya kanalize oldum
yoksa güzel bir gelinlik

mutluluklar dilerim

valla canım ne bileyim hiç düşünmedim öle cok abartı durduğunuda düşünmüyorum ayrıca böle dantel kollu bi bolero giydim inan berabt durdu sende deneme aşamasaına geldğinde göreceksin bazı düşünülenler uygulama aşamasında istenilen gibi olmuyo
benim nişanlımda öle cok zayıf cıtı pıtı bi adam diil 190 boyu var ve sporcu hatta onun yanında ben ufak tefek kalıorum bakalım son provada begenmessem bolero dikritmek cok sorun diil ama onu pek begenmiyorum

ha yok bolero ben de bepenmiyorum
ben bu cmt bi gelinlikçiye gittim
orada önerdi kadın
hani şöyle üçgen dantel kollar var ya
onlardan koyarız dedi
sonra internetten baktım buldum falan çok güzel göründüler gözüme

tabi ki benim takıntım diye çok gözüm kayıyo kollara da ondan
yani rahatsız olmuosan sen no rpob
hem enişte de azman gibiymiş maşallah :)))

he o kollar evet onlar güsel canım bende düşündüm ama modele gitmedi zaten taşlı olacak duvakta katlı ve cok uzun olacak
sen sölemeden benim hiç aklıma gelmemişti insan nereye dikkat ederse o carpıo hep gözüne

Gelinliği yakıştıramadım hafif kilolu gibi görünüyosunuz ama bu model iyice kilolu göstermiş gibi hani gögüs alıtndan kuşak gecmiş gibi modeller var gelinlikciler onu öneriyor genelde baya kiloyu gizliyor

ben şahsen çok beğendiğim gelinliğini
sade gelinlikleri seven biriyim
bir de taşları eklenince daha da hoş olacak bence
ben bir tek üst kısmını çok sevemedim sanki çok yukarda olmuş ya da resimden öyle çıkmış
ayrıca kilolu bir gelin de olabilirsin bunda üzülecek birşey yok
sen nişanlını beğenmişsin,o seni beğenmiş kime ne
sadece sağlığın için verirsen ver kilo
yoksa ben çok beğendim ve duvağıyla fln da çok gzl olacağına eminimma.s.

canım önemli olan senin içine sinip sinmediği. Senin içine hangisi sindiyse, sen hangi gelinliğin içinde kendini daha rahat ve güzel hissediyorsan en güzel gelinlik odur.
Benim gelinliğimi de çoğu tanıdıklarım beğenmemişti çok sade gelmişti onlara ama ben onun içinde kendimi rahat ve mutlu hissetmiştim.

bu gelinliğin hemen hemen aynı modeli albümlerde bir bayanda vardı, aradım bulamadım şimdi. sen albümler topiğini biraz karıştır bulursun.

o zaman bu modeli diğer arkadaşın üzerinde çok beğenmiştim. çok zarif duruyordu. sende biraz taşlarla süslersen çok daha güzel durabilir.

şimdiden mutluluklar

sade bir model olmasını ve rengini beğendim

ama sanki bel kısmına ve göğüs kısmına biraz bişeyler yapılması gerekli gibi, göğüslerini dolgunlaştırmak için belki bişeyler yapılabilir içine...
bir de yok kiloluyum vs. diye kollarını kapatıp gelinliğin sadeliğini ve havasını bozma bence

mutluluklar....

ya orası ankarada çıkrıkçılar yokuşu denilen bir yerdeki katlı bir mağzamı. ben resimde görünen yerin göründüğü itibarıyla aynısı bir yerde gelinlik denemiştim ve bayılmıştım. ürünleri çok kaliteli ve güzel kumaş kullanıyorlar.
bu arada gelinliğin ile ilgili diyeceğim tabiki son haline gelmeden çok belli olmuyor ama anlattığın gibi taşlar işlendikten sonra güzel olabilr. hayırlı olsun. bu arada son halinide görmek isterim

hayır cnm bursada gelinlikciler carşısında
zaten gelinlikcimn şöle bi özelliği var
ordakş bütün gelinlikler deneme için yani iseyen herkes istediği gelinliği deniyo cünkü satmıyolar o gelinlikleri ya hazırları oluyo küçük bedenler içn yada dikilyo benim giydiğimde ordaki bi prova gelinliği

anladım. kendi gelinlik denediğim yere çok benzetmiştimde. gelinliğinin son halini çok merak ediyorum ama anladığım kadarıyla işini iyi yapan bir yerdesin. hani şuanki hali çok sade duruyo ama kumaşı çok mükemmel görünüyor çok kaliteli ve bence itaşları ekleyince süper duracak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…