Gelinlik Modelleri nasıl gelinliğim????

canım çook sade olmuş ama bitmediğini solemışın zaten..taşlarla suslendıkten sonra deışık ve hoş durabılır son halınıde koyarsın ınşş mutluluklar

gelinlik hoş ii yani ama koldaki çiçek güzel duruyo yanlız gelinlik ağırsa o boncuk askı kopabilir dikkat et benim nişanımda 5 santimlik dantel askı dayanamadı bana ve ağırlığa koptu

sanki etek kısmını bıraz daha kabartsan kılatını gızler gibi duruyor bole cok duz bı bel oldugu ıcın gobüş falan acıyga cıkmış ayrıca kol kısmından bole yarım halka gıbı kolunu saran 3 sıra boncuk ıslemesı yapsan kademe kademe daha guzel olur gıbi inşallah cok mutlu olursun

bebeğim gelinliğin çok hoş askısı taş olur daha guzel olur evet prova olduğu için model tam belli olmuyor ama taşlarla süslenmiş son halini çok merak ediorum ama benim giyebileceğim bi tarz straplez olarak

çok sade bide biz balıketlilere bol modeller yakışmıo demirli korseler oluo şekil veren bel bölgesine kavis oluştran ondan tavsiye edermm..:)

canım gelinliğinin son halini merak ediyorum güzel ama aynı modeli balenli yaptrabilseydin keşke benimde kilo sorunum var ve balenli bi gelinlik denemiştim resmen karın denilen bişi kamadı o yüzden paylaşmak istedim bu arada allah tamamına erdirsn hayırlısıyla

Sen beğendiysen bize hiç bişey düşmez hem inan bitanem hepsi geçiçi Allah ağız tatlılığıyla bir ömür Mutluluklar diliyorum..

herzaman herkesin kararını sor fakat sonunda kendi aklındakni yap olurmu. Gelinlik içinde aynı şey geçerli:) Allah bir ömür mutlu olmayı nasip etsin

ne kadar da güzel düşünüyorsun bende senin gibi düşündüm
hep okurken.. eğer arkadaş beğendiyese sorun yoktur
hem biz şu an bitmemiş halini görüyoruz
bitince ne kadar da güzel olacaktır.. süprizzzzz

bitanem ben çok beğendim bence gelinlinde sende çook güzelsiniz inşallah hep mutlu günlerin olsun bence gelinliğin modeli çok şık düğünden sonraki resimleride bekliyoruz seni kocaman öpüyorum rabbim hep mutlu etsin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…