Gelinlik Modelleri nasıl gelinliğim????

Bende begendim canim kaydirigubbakcemile5
Zevkler ve renkler tartisilmazdir..Bazi kisiler abartiyi sever bazilarida sadeligi..
Sende begendiysen, icine sindiyse sorun yoktur

Taş işlemesi bitince de koy resmini mutlaka..Ben beğendim, çok abartılı birşey zaten sana gitmezdi, sade bir seçim yaparak en doğru kararı vermişsin.Duvağı merak ettim, işlemeli duvaklar favorimdir.Güzelim sen yine cesaretlisin buraya koyuyorsun resmini..Ben gelinliğimi aldım ama koyamadım buraya düğünden önce kalbim kırılmasın diye benneyaptımki
En son halini paylaşmayı unutma, Allah mesut etsin...

O drapeler işlemelerle yapışıcak nette resim baktım ama bulamadım. Beğendim canım güle güle kullan.

bende beğendim göğüs modeli değiştirilebilinir ama..mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

ben oldukça beğendim. sade olmasını özellikle. çok gösterişli gelinlikleri pek sevmem de :) yakışmış bence mutluluklar :)

o zaman arkadaşın bizim fikrimizi sormasının manası kalmaz ki?
çocuk avutur gibi..
kimse onu zorlamadı yani fotoğrafını buraya koysun diye..
dileyen istediği yorumu yapar,zevkler tartışılmazsa o fotoğrafın burada işi ne?
kendi almış kendi giyecek bize ne,ama o fikir istiyor.
benim göremediğim bir çirkin görüntüyü bana söyleseylerdi aksine mutlu olurdum.

not:ben beğendim,daha önce de kilo ile ilgili bir başlığını okumuştum.bence vücut yapına uygun olmuş.
fakat kollar biraz kapalı olsaydı daha mı iyi olurdu acaba?

ay bayildim ya cok hos modeli taslarla söyle bi gözümün önüne getirdimde, sonuc: harikaaaaalkisalkisalkis güle güle giy canim simdiden tebrik ederim allah bi yastikta kocatsin insallaha.s. ee dügün fotolarinida bekleriz:jeyyar:

canım benımde pek hoşuma gıtmedı.. bunlarda farklı modeller bı goz at derım. simdiden mutluluklar dilerim

Eklentiler

• $buyukbeden2ox6.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $buyukbeden3ff2.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $buyukbeden4xk2.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $ead3d1210083316.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
  • $ead3d1210083770.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 57
bunlarda varr

Eklentiler

• $ead3d1210083996.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $ead3d1210084038.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $ead3d1210084380.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 53
  • $ead3d1210084462.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 45
canım benımde pek hoşuma gıtmedı.. bunlarda farklı modeller bı goz at derım. simdiden mutluluklar dilerim

Kiz gelinligini diktiriyor su an.. o resimdeki hali provada cekilmis hali..

Bence süslemeler bittikten sonra gayet güzel bir gelinlik olacak.

Ama simdi kalkipta su modellere bak demenin bence pek bir anlami yok..

umarim yanlis anlamazsiniz...

opuyorumnanaktan
bebeğim sakın yanlıs anlama inan seni kırmak amaclı yazmadım fikrimi öle incecik gelin falan beklediğimden değil sade olusundan ötürü beğenmedim dedim aa sonradan prova asaması oludgunu öğrendim sen beğenmişsin gerisi bos biz sadece fikir beyan ettik payastıgın için mutluluklar dilerimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…