Nasıl geldik bu hale?

bunu asla demem..
atmasamda tıpış tıpış gelecek biri deil o

bunu asla demem..
atmasamda tıpış tıpış gelecek biri deil o

konuyu sürekli takip ediyorum olumlu bir şey okumak ümidiyle..
ama nişanlınız gerçekleri göremeyecek kadar körleşmiş sanırım.
sizin için zor olacak biliyorum ama hiçbir şey yapmadan beklemelisiniz.
biliyorum üzülüyosunuz ama sizi gerçekten kaybettiğini düşünmeli,yaptığının hata olduğunu anlamalı.
bu şekilde mesaj atıp duygularınızı ifade etmeye devam ederseniz ondan vazgeçemediğinizi düşünecek ve kendini düzeltmeyecektir.
sürekli kendi kendinize haklı olduğunuzu, hata yapmadığınızı söyleyin ve kendinize bir süre engel olmayı deneyin.
bunu önce kendiniz için sonra ilişkiniz için yapın.
siz haklısınız unutmayın.

o kızı aramış olmama takılı kalmış sanırım..bana hiç güvenmiyosun ki aradın halbuki ben sana anlatmıştım dio.bu güvensizlik sevgiyi bitiriyo dio.:26:

o kızı aramış olmama takılı kalmış sanırım..bana hiç güvenmiyosun ki aradın halbuki ben sana anlatmıştım dio.bu güvensizlik sevgiyi bitiriyo dio.:26:

ya ben anlamıyorum.
birine güvenmek demek koşulsuz her söyleneni kabul etmek demek midir?
tabi ki de soracak sorgulayacaksın.
hep duymuyo muyuz çok seviyorum diyenler bi anda o sevdiklerini aldatabiliyorlar ya da çok güvendiklerimiz hiç beklemediğimiz şeyleri yapabiliyorlar öyle değil mi?
bir de size olduğu gibi anlatmamış yanlış hatırlamıyosam.
yemeği patronla yedi demiş ama birlikte yemişler.
sonuçta eksik bir şeyler var.
en başından uyarılarınızı dikkate alsaydı zaten bu noktaya gelmezdiniz öyle değil mi?
her şeyden önce senin araman hata dahi olsa ilişkinizi bitirmeye değer mi ya? :26:

konunu okurken en başta bnim sevgilimi anlatmışşsın yani çevresindeki herkezle ilgilenir iyi niyetlidir sıcak kanlıdır ve senin tavırlarnda benimkilerle aynı cok güvenirim kendimden daha fazla inanırm sevgisine imkansız gibi başkasına bişi hissetmesi yada nebilim işte... ama sorununuza gelincee bu benimde cokk yaptıgımm ve tartışmalarımızın sürekli sebebidir. benim kıskançlıklarım ama ortada hiç bişey yokken :96: biraz öfkemi kontrol edemiyorum böle bi sorunm var bnm kabul ediyorum

senin tavrında bana göre oldukca normall. madem nişanlısın başka birile resmim cekinmek de nedemekk inan başıma gelisn istemem ama senin yaptıgını yapardım...

umarım geri döner böle bişi için herşey mahfolmaz :96:

Son düzenleme:
bende çevremde duydugum burda okudugum şeyler yüzünden paranoyak oldum..korkularım arttı %100 güvenemez oldum..
ama sanırım yazmayı unuttugum bişey var..ben tlfnunda kayıtlı deildi kızın nosu gelen msjların ayrıntısında numarayı görüp araıdm demiştim ilk aradıgımda kim oldugunu anlamak için kızı işlettim fatoş senmisin bu numaradan aramışlardı beni falan demiştim ve o kız oldugunu anladıgımda kapatmıştım..ikinci aradıgımda bidaha aramanı istemiyo mevzusunu açmıştım..kızla konusurken nişanlım kız söledi buna önce aradı böle böle dedi falan dedi, nişanlımda buna kızmış kendiini rezil ettin dio,arkamdan iş çevirmişsin inanmadın bana dio
nele duyuyoruz ve o insanlarda güvenmişti bunları yaşarken dmi..belki gerçekten bizaman sonra sıkıyoruz ama sonuçta erkekler ve nasıl sonsuuz güvenmemi bekler ki..bizdede aynen anlattıgın gibi oldu..işyerindeyim ve onla aynı caddede çalışıyoruz.az önce işe geliodu baktım buraya bakıo geçerken..neden bakıo?

Bu adamdan ayrılmazsan , daha çok böyle kızlar yüzünden kavga edersiniz..
Biraz kendini çek , zaten seni kaybetmek istemiyorsa o kızla bir daha görüşmez
Ama burda durum tam tersi hem senin inadına o kızla görüşüyor
Hemde senden daha önemsiyor kızı
Hem nişanlınız anlattığınız gibi terbiyeli efendi birine hiç benzemiyor
Aksine başkaları yüzünden sizi üzecek ve başkalarına değer veren birine benziyor..

haklsın...

canım nişanlına kızmakta haklısın bi arkadaşımızn dediğ gibi 18 yaş küçük yaş değil facede resimlerinin yanyana olması ne demek siz nişanlısınız bende olsam çok kızarım o resimde senin olman gerekirken o kız niye ama bu sebepten dolayı eyer bir şeyden emin değilsen yüzüğünü çıkartmanişanlınla konuşup bu olayı halledin yada nişanlından habersiz o kızı bi araştır bakalım kimlerle çok samimi bi erkek arkadaşı vrmı iş yerindekler bilirnişanlınla bu kızın samimiyeti ne derecede emin olduktan sonra kara senindir bide nişanlın seni korumak yerine sana kızıyo sakin ve araştır nişanlından ayrılıpta o kızı svindirme

en üzüldüğüm nokta bu aslında..bu yüzden ayrılıyoruz gibi görünsede bunu daha öncesi vardı.2 senedir hep suçluyorum onu belki haklı yere belki haksız yere.ama bunu kimse bilmez.sebep bu sanırlar.
arayıp düzeltecek olan ben değilim kendisi çünkü önce o çıkardı yüzügü verdi elime
şimdide beni terbiye etmek istiyo.
bana güvenmezsen bu nasıl yürür,herşeyde bişey arıyosun kimseyle yakınlık kurmuyorum özel olarak dio
şimdi ararsam daha fazlla haklı oldugunu düşünür.napıcagımı bilmiyorum.ayrılmak hiç istemiyorum

Kimse ile yakınlık kurmuyor ama
O kızla samimi fotograflar çektirip , feysine koyabiliyor
Aileye gösterme bahanesi ile
Kızla yemeğe gidiyor ve sana söylemiyor üstüne üstlük bu yemek konusunda yalan söylüyor
Ve birde tüm bunlara rağmen yüzüğü ilk çıkartan o ve seni terbiye etmeye çalışan yine o
Kendine yazık ediyorsun..

nişanlımla birlikte 3 erkek daha çalışıo bayanlardan başka..hepsiyle samimi erkek ark var sanırım..ben zaten nişanlımla birlikteler hoşlanıyolar demedim ki..sadece ne gereği var bukadar samimiyeti onu hazmedemiyorumm...elin kızı nişanlı bir adamdan ne die yemek ister ne die fotosunu face e koyar..diğerleriylede aynı ama benm nişanlım kendni çeksin istedim sadece..

magazada çekilmişler face e kız koymuştu resmi.
yemege gitmek yok kız magazaya gelio ve patronla yemek yiyolar(nişanlımda yanlarında)
aklı sıra bidaha güvenmezsem bu hale gelecegimizi gösterio..eger ararsa bende şartımı koyarım arkadaşım..istemiyorum ortamda olmalarını..

canım yüzüğü ilk o çıkartmış sanırım yeni anladım onu bu durum çok sinir bozucu hem suçlu hem güçlü seviyosun ama sevgine layık değilmiş bir kız için nişanlısını üzüyo nişanlılığı geç 6 yıllık bi geçmiiniz vr bunların hepsini nişanlınızın düşünmesi gerek nişanlıyken başka bi kızla samimiyetlik ne demek kızın ailesiyle konuşmak ne demek kızın ailesine nişanlınızı anlatması ne demek çok sinirlendim gerçekten ve en önemlisi o kız için sizi üzüyo ve yüzü çıkartıyo bu çocuk oyuncağı değil sakın esmer sen özür dileme o gelsin özür dilesin her şey olacağına varır sonradan üzülüp ahlayıp vahlayacağına şimdi üzül ahla vahla sakın yanlış anlama dediklerimi bizim lisedeyken bi okul müdürümüz vrdı ben kız lisesinde okudum müdürümüz hep derdiki bir kızdan erkeğe arkadaş olmaz olursa karısı olur bir kıza erkekten arkadaş olmaz olursa kocası olur derdi. ben çok sinirlendim gerçekten kendinide sakın pasif duruma düşürme

ona sordum bunu bir kız yüzünden bu duruma geldik ddm.hayır herzaman bunu yaptın güvenmedin bana bu en son damlaydı ddi.daha öncede haklı haksız bu sebeplerle tartışırdık..
özürü dilemiycem hatalı oldugum bir nokta varsa oda o kızı arayıp işletmem başkada yanlışım yok.

bizdede bu durumlar cok yaşanıyo. oda bıkıyo ama bnde bi süreden snra biraz yumuşamaya başladım artık eminm yani iyi niyetinden oluyo bunlar yeterince ugraştım yapma die kavgalar cıkarttım ama bende yoruldum yine peşindeyim takiptee

ama sen nişanlı oldugun için durum farklı yüzükler cıkmış iş bozulmuş. ama ilk onun cıkartması daha kötü geri dönmesi gereken o. ama seviyosa senide kaybetmek istemiyosa eninde sonunda gelir. işe yaramaz bi kız yüzünden bitmesi her durumda can sıkıcı.

benim eşim daha önce başka şehirde memurdu ben başka şehirde.işyerinde 1 tane kız vardı kız biraz çatlaktı böle selam versen el şakası yapacak cinsten kız dibinden ayrılmazdı eşimin çarsıya gidecek olasa eşim aaaa benimde işim var beraber gidelim der takılırdı peşine.eşimde çok iyi mükemmel bir insandır bu arada asla birşey hissettiğini düşünmedim ama bu kız senle nasıl böle samimi oluyor diye kızardım.okadar kızardımkiii artık sinir krizleri geçirirdi üzüntüden.canım benim ya çok üzdüm o dönemde onu bir salak yüzünden.aşkım ben yüz vermiyorum sen görüyorsun derdi( ben bazen giderdim yanına) kız salak benle yeni tanıştıgı halde bana bile çok samimi yaklaşıyord kızın huyu oydu yavşaktı işte.bak hatırlayınca üüzldüm onun yüzünden kaç defa üzdüm kırdım kalbini aşkımın yaaa.
neyse şimdi 4 yıllık evliyiz biraradayız ve 1 kızımız var.
sakın öle şeyleri dert etme kıskançlık krizine girme zaman geçtikçe kısmanmıyorsun zaten güveniyorsun iyice.ben şimdi 10 tane kadınla çalışsa yine güvenirim ona asla öle eskisi gibi çektirmem.

aynı şekilde tarafsız bakmaya çalışıyorum ddm ya..kız nekadar yavşak olursa olsun mesafeyi nişanlımın koyması gerekir ben hep bunu istedim zaten onu kardeşi gibi gördüğünü defalarca söledi bnm kızkardeşimle aynı yaşıt kız.o hep derdi kardeşinle nasılsam onlada öle derdi.işte nolursa olsun kardeş mardeş gereği yok.ha bişey olacak aralarında falanda düşünmedim kıza sinirlendim neden senden istiyo bukadarmı rahat bukadarmı görgüsüz die..neyse aynı şeyleri söleyip duruyorumda durum aynı hala...

haklısın cnmiyi niyetli olmasınlar canm onlarda iyilikten maraz doguyo bak..yüz vermiş astar istiyo daha...

abartı mı
esmerin yerinde ben olsam daha büyük tepki verirdim

ufak tefek atışma diyor birde ya

erkek kaçıp kendi kabuğunda yaşıyorsa duygularını
bi halt olmaz ondan

evet diyorummm
herkez sizin gibi bir tepki vermek zorunda degil!

ben de bu konularda sen gibiyimdir böyle düşünürüm..acaba dedim bir erkek gözüyle nasıldır diye.senin olayı nişanlıma anlattım.o da sana hak verdi.nasıl yüz vermişki foto bile çekilmişler dedi.eğer biz böyle olsaydık sen o kız yüzünden mutsuz olsaydın kavga etseydik kızı alırdım karşıma nişanlım rahatsız oluyo böyle böyle anlatır senle görüşmek istemiyorum derdim diyo.ne yani o kız ne kadar önemliki o kız için seni kırıcam diyo.kimse bizden bizim huzurumuzdan önemli olamaz diyo..şimdiye kadar ben de sen gibi bu kız iyi değil samimi davranma konuşma onunla derdim.sağolsun hiç kırmadı beni.bu tamamen yasakçılık değil.kimi kız vardırmesafelidir aklı başındadır ozaman nişanlım niye konuşmasın derim bende.işte bazen densizler oluyo anlıyosun ve istemiyosun konuşmasını.bu da çok normal.kızı anlattığımda bile hııı bilirim o kızları dedi abi deyip neler düşünür onlar.bir de o yaşta daha büyük yaştaki erkeklere karşı daha fazla ilgileri vardır.o nasıl anlamamış da üzmüş yazık kızı dedi..sonuna kadar haklısın.bu huyundan ya vazgeçer ya vazgeçer bence..hiç bir geri adım atma.anlasın bakalım kim daha kıymetli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…