• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl geldik bu hale?

kızı savuyor gibi tepkiler vermemesi gerek

susarak hallolmaz işler, umarım nişanlın seni üzdüğünü farkedeiip konuşur seninle

kadın erkek ilişkileri neden karışık olur ki :26:

hayırlısı ne ise o olsun

kızı savuyor gibi tepkiler vermemesi gerek

susarak hallolmaz işler, umarım nişanlın seni üzdüğünü farkedeiip konuşur seninle

kadın erkek ilişkileri neden karışık olur ki :26:

hayırlısı ne ise o olsun

erkek kadın gibi kadın erkek gibi düşünemiyo..bir olay karşısında her iki tarafın bakış açıları gerçekten çok farklı:44:
umarım hayırlısı olur..

ilahi güce inan
duam seninle

"üzülmeyeceksen, senin için daha iyi olacaksa evlenirsiniz iinşl"
sevgi kolay kazanılmıyor

araya büyüklerin girip herşeyi konuşursanız düzelir sorun
kimse kimsenin beyninin içindekileri bilmiyor

rahat tut sen gönlünü :70:

ilahi güce inan
duam seninle

"üzülmeyeceksen, senin için daha iyi olacaksa evlenirsiniz iinşl"
sevgi kolay kazanılmıyor

araya büyüklerin girip herşeyi konuşursanız düzelir sorun
kimse kimsenin beyninin içindekileri bilmiyor

rahat tut sen gönlünü :70:
duaların için çok tşk ederim bitanm..
aramadılarda gelmedilerde:25::25:
bu böyle biter bence.:26:.

duaların için çok tşk ederim bitanm..
aramadılarda gelmedilerde:25::25:
bu böyle biter bence.:26:.

zor bir durum
yerinde oldugumu düşünemiyorum :84:

eğer böyle biterse çok üzülme
haksız ve gereksiz yere bitirdi

sahip çıkmalı erkek ilişkiye
kadın istediği kadar çırpınsın erkek sahip çıkmıyorsa olmuyor

olurda biterse böyle o ileride çok pişman olacak

Elbette çalıştığı iş yerindeki bayan arkadaşlarıyla konuşucak iletişimde bulunacak fakat özel olarak mesajlaşmak yemeğe filan gitmek beraber pek hoş değil bunu düşünmesi lazımdı nişanlının. Ayrıca kızın yaşı küçük ondan zarar gelmez diye de bir şey yok şimdiki 14-15 yaşındaki kızlar bile bir tuhaf kimseye güven olmaz.

kusura bakmayın ama esmerin tepkisi yerinde
erkek parlaar kız parlayamaz mı
alttan mı alır..sevgili değil nişanlılı
insanın kendine GÜVENSİZliği ile ilgi hiç alakası yok

şimdi sen nişanlın gibi davransaydın
o erkek senin verdiğin tepkiden daha fazlasını verirdi

bu insanın kendine güvensizliği ile ilgili değil
"yanlış" yapılıyor
sen nişanlılısın bir mesafen olmalı
facede fotograf yan yan dururken kafa kafaya ne alaka?
yaşı 18 deyip küçüktür diyebilir
18yaşşındaki küçük değil.

göstermiş oldugun tepki doğru
ben olsam daha sert olurdum galiba

ve kızın kurdugu şu cümle

''esmer sen normalmisin ya bence normal biri deilsin hepimiz bunu biliyoruz ddi(?)''

nişanlınla SEN tartışınca bu kızla dertleşip seni anlatıyordu bence buna
nişanlından cesaret alıyor yoksa sana öyle cümle kuramazdı

ANLAMIYORUM DERTLERİ NEY BU ERKEKLERİİN !

Bende bu yazılanlara harfi harfina katılıyorum.Gıcıklanmakta çok haklısın.Beni şaşırtan nokta normal değilsin bunu herkes biliyor demesi oldu ne demek ''herkes'' biliyor.Birilerinin gözü önünde tartışıp sorun yaşamadıysanız bu herkes nasıl biliyor oda ayrı bi sorun.

Bende bu yazılanlara harfi harfina katılıyorum.Gıcıklanmakta çok haklısın.Beni şaşırtan nokta normal değilsin bunu herkes biliyor demesi oldu ne demek ''herkes'' biliyor.Birilerinin gözü önünde tartışıp sorun yaşamadıysanız bu herkes nasıl biliyor oda ayrı bi sorun.

son zamanlarda bikaç defa işyerindeyken tlfnda tartışmıştık..sadece buna dayanarak sölememiştir bence..

esmer hani önceki yazılarında nişanlım bencildir herşeyi içinde yaşar belli etmez dedin ya.ailesi de onu pohpohlar filan dedin.ailesi seninle nişanlanmasına nasıl yaklaşmıştı peki..
aranız nasıldı canım :26: yani bence bişeyler yaparlar aranızı düzeltmek adına :31:
hem benim yazdıklarıma kıskançlık değil demişsin ya önceki yorumundan alıntı yaparak yazmıştım ben o yorumu kıskançlıkla suçlandım dedin ya ona istinaden canım burda senin için,kendini iyi hissetmen için yorumlar yazıyorum ben belki sinirlisin üzgünsün onun için bilmiyorum benim yorumlarıma yazdığın cevaplar sert gibi geldi ama neyse :9: bu zor günleri sen bi atlat ta hayırlısıyla yani benim demek istediğim sen kıskanç olsan da ki bu durumda kıskanmakta yerden göğe kadar haklısın bu konuda seni suçlamasına izin vermeseydin keşke :31:

esmer en baştan en sona haklısın ama keşke o resmi gördüğünde yazışsaydın o kızla daha net anlardın ne oluyor hem sana karşı kötü bir şey söyleseydi kayıt yapar delil olarak kullanırdın.ama olan olmuş nişanlın en başından beri o kıza yüz vermiş belli.kızda çok terbiyesizmiş.sen kalbini rahat tut sonunuz hayır olsun.zaten bu kadarcık birşeyden sana yüzüğü veren biri evlenince kim bilir ne yapar.bekle hatasını anlayıp dönerse seni kazanır dönmezse onun kaybıdır.

esmer hani önceki yazılarında nişanlım bencildir herşeyi içinde yaşar belli etmez dedin ya.ailesi de onu pohpohlar filan dedin.ailesi seninle nişanlanmasına nasıl yaklaşmıştı peki..
aranız nasıldı canım :26: yani bence bişeyler yaparlar aranızı düzeltmek adına :31:
hem benim yazdıklarıma kıskançlık değil demişsin ya önceki yorumundan alıntı yaparak yazmıştım ben o yorumu kıskançlıkla suçlandım dedin ya ona istinaden canım burda senin için,kendini iyi hissetmen için yorumlar yazıyorum ben belki sinirlisin üzgünsün onun için bilmiyorum benim yorumlarıma yazdığın cevaplar sert gibi geldi ama neyse :9: bu zor günleri sen bi atlat ta hayırlısıyla yani benim demek istediğim sen kıskanç olsan da ki bu durumda kıskanmakta yerden göğe kadar haklısın bu konuda seni suçlamasına izin vermeseydin keşke :31:

yok cnm ya neden sert cvp veriyim ki sana..asıl tepkim ona...alınma sen tatlm ya

yok cnm ya neden sert cvp veriyim ki sana..asıl tepkim ona...alınma sen tatlm ya

canım bana öyle geldi o zaman neyse bana ne nişanlın üstüne alınsın demi :27:
nişanlının ailesiyle nasılsı durumunuz tatlım,aranız siz ayrılmak üzeresiniz diye seviniyorlar mıdır şimdi ya da aranızı düzeltmeye çalışırlarmı :26:

son zamanlarda bikaç defa işyerindeyken tlfnda tartışmıştık..sadece buna dayanarak sölememiştir bence..

Ne diyim İnşallah düzelir sorununuz nişanlının seni bu konuda anlaması lazım, kıza verdiğin tepki konusunda geri adım atma taviz verme derim bu işlerin yaşla alakası yok ki küçük olması bişeyi değiştirmez.umarım arar nişanlın ama yinede Hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum..

canım bana öyle geldi o zaman neyse bana ne nişanlın üstüne alınsın demi :27:
nişanlının ailesiyle nasılsı durumunuz tatlım,aranız siz ayrılmak üzeresiniz diye seviniyorlar mıdır şimdi ya da aranızı düzeltmeye çalışırlarmı :26:
ya ailaesi aslında tuhaf biraz.yani kendilerinden başkasını düşünmeyen tipler kayınvalidem evin reisi görümcem ölesine kayınpederimin varlıgı yoklugu bir.nişanlanma olayımız biraz sancılı oldu uzun hikaye annesini benle birebir sorunu yoktu beklemem gerektigini sölüyolardı nişan için uzun hikaye tatlım.kısaca sorunumuz yoktu .. aramızda gayet iyiydi ama sanmam aramazlar gelmezler dedim ya kibirliler ve ekmeklerine yag sürülmüştür de diebilirim....
Ne diyim İnşallah düzelir sorununuz nişanlının seni bu konuda anlaması lazım, kıza verdiğin tepki konusunda geri adım atma taviz verme derim bu işlerin yaşla alakası yok ki küçük olması bişeyi değiştirmez.umarım arar nişanlın ama yinede Hakkında hayırlısı neyse o olsun diyorum..

tşk ederim cnm :71:

Son düzenleme:
ya ailaesi aslında tuhaf biraz.yani kendilerinden başkasını düşünmeyen tipler kayınvalidem evin reisi görümcem ölesine kayınpederimin varlıgı yoklugu bir.nişanlanma olayımız biraz sancılı oldu uzun hikaye annesini benle birebir sorunu yoktu beklemem gerektigini sölüyolardı nişan için uzun hikaye tatlım.kısaca sorunumuz yoktu .. aramızda gayet iyiydi ama sanmam aramazlar gelmezler dedim ya kibirliler ve ekmeklerine yag sürülmüştür de diebilirim....

üzüldüm canım ya :59:

bende çok üzgünüm..1 ay önceye gitmeyi okadar istiyorum ki...
en azından bugun bunları yaşarken ben o kızı aramazdımmmm..sadece bunu istiyorum keşke aramamış olsaydım:43::59:

canım 1 ay öncesine dğil 1 dk. öncesine bile dönmek mümkün değil malesef :5: önceki zamana dönmeyi filan bırak sadece sakin kalmaya çalış soğuk kanlı düşünmeye çalış canım :31: yoksa yanlış bi adım atabilir ve olayları istemediğin şekilde geliştirebilirsin..
sadece izle hiçbişey yapmadan :47:

canım 1 ay öncesine dğil 1 dk. öncesine bile dönmek mümkün değil malesef :5: önceki zamana dönmeyi filan bırak sadece sakin kalmaya çalış soğuk kanlı düşünmeye çalış canım :31: yoksa yanlış bi adım atabilir ve olayları istemediğin şekilde geliştirebilirsin..
sadece izle hiçbişey yapmadan :47:

dayanamadım ve ona msj attım 1 kelime...
bitti mi? cvp vermedi:(
aileninde onay verdigini bilmek hakkım değilmi? ddm
ben gelip konusurum ddi..
bazen herşey istedgin gibi değil gerektigi gibiolur ddm
bende gerektgi gibi konusucam ddi.
sen bilirsin ama pire için yorgan yaktın sadece buna üzülüyorum ddm
arkamdan iş çevirdigin için oldu bu ddi
sende arkamdan iş çevirmedinmi hem beni o kıza savunamadın bile ddm
cvp yok daha:59:

dayanamadım ve ona msj attım 1 kelime...
bitti mi? cvp vermedi:(
aileninde onay verdigini bilmek hakkım değilmi? ddm
ben gelip konusurum ddi..
bazen herşey istedgin gibi değil gerektigi gibiolur ddm
bende gerektgi gibi konusucam ddi.
sen bilirsin ama pire için yorgan yaktın sadece buna üzülüyorum ddm
arkamdan iş çevirdigin için oldu bu ddi
sende arkamdan iş çevirmedinmi hem beni o kıza savunamadın bile ddm
cvp yok daha:59:

canım keşke atmasaydın ya :26:
bak tıpış tıpış gelirdi ayağına halen üzülüyorum filan yazmışsın yazma öyle şeyler egosunu okşuyorsun hiç alttan almaz ki haksızken haklı duruma geçti nişanlın bence şimdi :19:
sen ayrılmayalım bırakma beni de dersin şimdi :18:

Back