- 28 Temmuz 2011
- 579
- 40
- 318
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
-
Peki ne yapmamı önerirsin canım? Sevgilim diyor ki en olmadı seni kaçırırım. Onlar yok dedi diye senden vazgeçecek değilim diyor. Ama ben kaçmakta istemiyorum. Az önce evi aradım annem düzelmiş, abim desen hayret hala annemi doldurmamış. Annem diyoki tlfnda şimdilik müsaade et bana ki özümseyim meseleyi. Şuan için bahsini açmayalım ama konuyu tamamen kapadığım anlamınada getirme bunu dedi. Bu bile mutlu etti beni..
30 yasına kadar beklemek ne demekmıs ya gıcık oldum valla
borc kımın borcu ve ne ıcın yapıldı bılmıyorum ama evlenıp yuva kurmak sızın en dogal hakkınız
abınızın bu lafını sevgılınıze sakın soylemeyın boyle bır seyede razı olmayın rabbım yardımcınız olsun
Zamana mı yayayım bu konuy. Yani sevgilime desem isteme olayı hemen değilde tanışmadan 6-7 ay gibi sonra mı olsa?
canım sadece adını koysanız bir söz yüzüğü taksanız çok iyi olur.....bende hem okudum hem çalıştım babam iflas etmişti ozamanda eşimle 6 yıldır çıkıyorduk enazından adı konulsun dedik aramızda bir söz yüzüğü taktık hem ben babama yardım ettim hemde okulumu bitirdim benim ailemin öyle çalışmam için isteği bile olmadı babam bikere bile benden para istemedi ama ben kendim isteyerek onlar için çalıştım 2 yıl nişanlı kaldık rabbim yardım etti evlendik....aileni güzelce ikna etmeye çalış özellikle de anneni canım hemen istemeye gelmeyecekler sadece adı konsun de....ayrıca 30 yaşına kadar kimse beklemez neden sevdiğin kişiyle evlenmeyesin abine de çok kızdım sana olan sevgisi bu muymuş?burada abin çalışıyor mu canım?
Abim sağlık problemlerinden dolayı çalışmıyor cnm. Malülen emekliydi oda şuan gitti.. Bazı sebeplerden dolayı..
canım Allah evlenene evlenecek olana öyle bir yardım ediyor ki hiç dert etme. Geçen hafta kuzenim evlendi aynen senin durumunda abisi var çalışıyor durumları çok iyi değildi ama maşallah her şeyi çok kolay oldu amcaları , halaları dayıları her biri bişeylerini aldı ve her şeyi tam. Hepsi olur sıkma canını.
Allah yuvalarından mutlu etsin cnm ya çok sevindim. Darısı benim başıma. Birde benim sevgilime tutup bunları anlatsam beni napar eder alır ama bidaha hayatta ailemin yüzüne bakmaz... Ben ondan da korkuyorum. Abim annemi gaza getirp salarsa çocupun üstüne. Annemde pat die patlarsa o zaman tam rezalet olur
Annenize söyleyin bence " annecim ben Size yük olmadan, mağdur etmeden halledeceğim inşallah en uygun zamanda. Temmuz gibi geldiklerinde resmiyete dökülmesi bizim için önemli, sonrasını Sizi de üzmeden halledeceğiz. Ama bana destek olmalısınız ki ailemin beni desteklediğini hissetsinler " gibi.
Kaçmaya gerek yok.
Her şeyi dürüstlükle ve öz güven ile açıklayın.
Siz net, sakin ve kararlı durun. Onlar işin ciddiyetini anlayacaklardır.
Ama tavsiyem mümkün mertebe Siz annenizle muhatap olun, ağabeyiniz ile gerektiği dilde anneniz muhatap olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?