• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl düşük yapabilirim?

Aysenur428

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
36
3
1
25
Arkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin

Arkadaşlar lütfen kınamayın çok zor durumdayım çok kötüyüm haftalardır ağlayıp Allah'a dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimdenn..
Yılbaşından 1 gün önce bir birlikteliğim oldu ardından 23 ocakta adet oldum. Adet olunca çok sevindim çünkü adet olmak hamile olmadığımın belirtisi diye düşündüm. Üstüne görme filan değildi çok yoğundu ve sancılıydı. Fakat edetim 2 gün sürdü ve bitti ilk defa 2 gün oldum ve içime yine bir şüphe düştü. Sonra 25 ocakta adetim bitti ve bugün 6 şubat hafif kn geldi idrarımı yaparken 1-2 sefer belki psikolojik olarak çok takıyorum kafama ama karnımı da şiş görüyorum biraz nolur yardım edin
Enfeksiyon olabilir test yapsaydın hamilelik olacağını pek sanmıyorum

Kınamıyorum ama bunu yaparken dusunmuyormusunuz düşük yapabilmek için burda sana kimse bunu yap demez yazik gerçekten çok yazık

E hamile olup olmadığınız bile kesin değil ki nasıl düşük yapabilirim diye soruyorsunuz.Ayrica hamile olunca karin öyle 20 günde şişmez gidin bir test yaptırın allah aşkına bu nedir ya.
20 gün değil ki eğer hamileysem 4.5-5 haftalık kendimi çok garip hissediyorum karnımı çok dolu ve tuhaf hissediyorum ilk defa başıma geliyor ve bi bilgim yokk

20 gün değil ki eğer hamileysem 4.5-5 haftalık kendimi çok garip hissediyorum karnımı çok dolu ve tuhaf hissediyorum ilk defa başıma geliyor ve bi bilgim yokk
5 hafta da olsa karin şişmez.Hamile olduğunuzu hiç düşünmüyorum.Kendinizi paralayacaginiza bir test yapın rahatlarsınız.

Gercek Bi başlık olduğunu düşünmemekle birlikte on kiralık Bi testle sonuca ulasıp ona göre karar verme yetisi de yok mu diye soracağım sanırım :KK14:

Back