Gerçekten uyudumUyudu galiba
Temiz havaya çıkıp geri gelince iki katı uykum geliyorTemiz havada olsanız yine uyur musunuz?
Akşamları yemekten sonra atsanız kendinizi dışarı.
Yormadan kendinizi yalnızca hava alsanız, bir şeyler içseniz mesela.
32yaşınız kaç peki?
Benim değerlerim iyi. Yani özel bisey yok taktığım. Zaten antidepresan kullanıyorum bu yüzden takmıyorum. 1 yıl oluyor kullanalı. Kullandığım antidepresan uyku yapmayanmis doktor öyle söyledi. Galiba ben uyumayı seviyorumB12 demir eksikliği ve kansızlık 3 lüsü var akşam 10 da yatsam 7 de kalksam yine de o uykuyu tam alamıyorum hatta gece uykumda birisi beni dövmüş gibi uyanıyorumbaşka ne gibi belirtileriniz var söyler misiniz ?
Kafanıza taktığınız bir şey var mı?
Aslında gece uyuyabilsem sorun yok da işte hala ayaktayizB12 demir eksikliği ve kansızlık 3 lüsü var akşam 10 da yatsam 7 de kalksam yine de o uykuyu tam alamıyorum hatta gece uykumda birisi beni dövmüş gibi uyanıyorumbaşka ne gibi belirtileriniz var söyler misiniz ?
Belirti mi bilmiyorum ama son bir aydır 5 kilo aldımB12 demir eksikliği ve kansızlık 3 lüsü var akşam 10 da yatsam 7 de kalksam yine de o uykuyu tam alamıyorum hatta gece uykumda birisi beni dövmüş gibi uyanıyorumbaşka ne gibi belirtileriniz var söyler misiniz ?
O zaman sebebi belli oldu antidepresanlar kişiye göre kiloya göre bünyeye göre veyahut neden kullanılıp kullanılmadığına göre değişen bir ilaç bu sebeple sizdeki etkisi bu şekilde dozlar hakkında ne düşünüyor doktorunuz ?Benim değerlerim iyi. Yani özel bisey yok taktığım. Zaten antidepresan kullanıyorum bu yüzden takmıyorum. 1 yıl oluyor kullanalı. Kullandığım antidepresan uyku yapmayanmis doktor öyle söyledi. Galiba ben uyumayı seviyorum
22.00ye kadar girmeyin eve.Temiz havaya çıkıp geri gelince iki katı uykum geliyor
Sonradan yapar mı bu etkiyi ? Çünkü eskiden yoktu bu son bir iki aylık bir şeyO zaman sebebi belli oldu antidepresanlar kişiye göre kiloya göre bünyeye göre veyahut neden kullanılıp kullanılmadığına göre değişen bir ilaç bu sebeple sizdeki etkisi bu şekilde dozlar hakkında ne düşünüyor doktorunuz ?
Ayy öyle de tatlı geliyorYazıldı mı bilmiyorum ama öğleden sonra uykuları feci alışkanlık yapıyor. 1-2 gün öğleden sonra azıcık kestireyim derseniz 3. gün aynı saatte gözleriniz uykudan kapanıyor. Uyumayıp sabredin 5-6 gün yavaş yavaş uyku ihtiyacının azaldığını göreceksiniz
ay konular karıştıSonradan yapar mı bu etkiyi ? Çünkü eskiden yoktu bu son bir iki aylık bir şey
Yok yok22.00ye kadar girmeyin eve.
Bu arada yeni uyandınız demi, itiraf edin