nasıl davranmam gerektiğini şaşırmış durumdayım

arada enter yapsaydınız rahat okusaydık keşke.

o değil de niye bu kadar zorluyorsunuz?
boşanmış olmaktan çok çok çok daha kötü durumdasınız şu an.
bir de o adama 2. çocuğu doğurma hayalleriyle dolusunuz ama daha ilk çocuğun sıkıntısına çare bulunmuş değil.
sizi geçtim o yavruya yazık.
bencillikleriniz yüzünden bir gelecek sönüyor farkında mısınız?

çünkü bizimle çok ilgili çok üzerimize düşer yanımızda iken . ailem ve benim dışımda kimse bilmiyorki yasananları . olmadıgı zamanlar için sürekli bi bahne üretiyorum

bu adam elinde telefonla zaman geçirip size hakaret etmiyor muydu?
nasıl ilgili oluyor yanınızdayken?

çocuğunla git evinin kapısında yat.
adam eşyalarını almış, evi terketmiş, sana sokak köpeği muamelesi yapıyor.
sen hala off ne yapsam mı diyorsun?
acilen psikolojik destek al ve boşan, ayrıl, terket.

bu adam elinde telefonla zaman geçirip size hakaret etmiyor muydu?
nasıl ilgili oluyor yanınızdayken?

Yahu arkadaşım iyi misin?
Yukardaki yazıları sen yazmadın mı? Hala yanımızdayken ilgilidir diyorsun adamı savunuyorsun.
Dediğim gibi boşanmaya niyetin yoksa sana yapılan bütün yorumlar boşuna.

Başkaları yanlarında iken öyle davranıyormuş, o yüzden de herkes mükemmel sanıyormuş. Adamı savunmamış ki..

Çocuğunuza içim gitti :'( yoksa siz herşeye rağmen bile bile bu adamdan çocuk yaparak kendi ipinizi çekmişsiniz, size üzülmek gelmedi içimden. Ve hala bu adamdan medet umuyorsunuz. Bir an evvel iş bulup boşanın, bu sorunlarla çocuk büyür mü? En azından ayrı olursan, kafan adama takılı kalmaz çocuğuna kanalize olursun. O çocuğu mafetme neolur, yavrum yaaa 2 yaşında edindiği dertlere bak.

Adam sizi ve cocugunu çoktan gözden çıkarmış
Siz düşünün ne yapmalısınız?

Başkaları yanlarında iken öyle davranıyormuş, o yüzden de herkes mükemmel sanıyormuş. Adamı savunmamış ki..

Bizimleyken ilgili dedi ama, adam evine çocuğuna bakmıyor kadına hakaret üstüne hakaret ediyor. Ama konu sahibi dışardan süper baba ve bizimleyken ilgili diyor bu ne çelişki anlayamadım. Zaten boşanmaya niyeti olmadığı için sadece teselli arıyor gibi.

Bizimleyken ilgili dedi ama, adam evine çocuğuna bakmıyor kadına hakaret üstüne hakaret ediyor. Ama konu sahibi dışardan süper baba ve bizimleyken ilgili diyor bu ne çelişki anlayamadım. Zaten boşanmaya niyeti olmadığı için sadece teselli arıyor gibi.

Aslında ki ben öyle anladım yanımızdayken dediği başkaları yanımızdayken çünkü cümlenin devamı o şekil ilerlemiş, diğerleri bilmiyor diye devam etmiş. Konuda da aslında mükemmel derken dışarıdan görenlere mükemmel demiş orada da ifade edememiş. Aslında adama mükemmel demiyor, başkalarının gözüne göre yazıyor.

Aslında ki ben öyle anladım yanımızdayken dediği başkaları yanımızdayken çünkü cümlenin devamı o şekil ilerlemiş, diğerleri bilmiyor diye devam etmiş. Konuda da aslında mükemmel derken dışarıdan görenlere mükemmel demiş orada da ifade edememiş. Aslında adama mükemmel demiyor, başkalarının gözüne göre yazıyor.

Olabilir, çoğumuz yanlış anladık o zaman. Ama sonuç olarak boşanması gerekir yani konunun seyri yine değişmiyor ne yazık ki. Tek sorun o olsaydı daha yapıcı yorumlar gelebilirdi ama çok sorun var ve konu sahibinin ayrılacak cesareti yok.

galiba açıklama yapmam gerekiyor. Biz bunları hergün yaşıyoruz gibi algılanmış .. yılda ortalama 2/3 kez buda normal değil biliyorum tabiki .Tartışma yokken evin içinde ben bebgimle ilgilenirken o yemek yapar kendi ütüsünü yapar . Aramızda sorun yoksa hafta sonu ben ufaklıkla parka çıkarken o ev temizler .Hastalandıgımızda ne yapacagını sasırır hastayım diye 5 defa işyerime geldigini bilirim kış çayları ilaçlarla. aklıma gelenleri yazayım bebegimle banyoya havuz kurup saatlerce onla oynar . evimiz giriş kat ve yagmurlardan sonra su basmıştı 1 hafta eve giremedim tüm evi o temizledi halıları toplayım yıkattı evldeki koku gitsin diye yüzlerce kez sildi astımım var 2 hafta sonra bile evdeki deterjan kokusuna dayanamıyordum. ev tasıdık ozamanda tüm evi topladı tasıdıktan sonra yerleştirdi .şimdye kadar hiç bir zaman başkasını yanında küçük düşürmez asagılmaz evet hakaretler var her tartışmada kim daha çok can acıtacak şavaşı. çöplük ev diyen arkadasım evim hiç bir zaman o boyuta gelmedi evet bi akşam bulasıgı yıkamadım içmden gelmedi kirli sepeti doldu camasırlar iki gün gec yıkandı yada yıkandı ütülenmeyi bekledi siz hiç yaşamadınızmı bilmiyorum.ailede birinin bi sıkıntısı oldugunda herkezden önce koşar .bu kadar kötü anlattıgım birini savunuyormuyum elbette değil evlilik ve öncesi onca yıl beraber gecirdik evet bana hakaret etti canımı yaktı dönem dönem çalışmadı bizle ilgilenmedi annesinde kaldı günlerce hata ay .
Gelelim 2 cocuk fikrine ben bunu hata oldugunun zaten fakındayım . o sadece aklımdan gelir gecer bişeydi hamileykenki haline döner hosnutsuzluklar biter diye belki .
kötü şeyler yasadım ben yasadım o adamla sevgisini nefretini biliyorum. evet çoçugunuda benide seviyor buna eminim size komik gelsede bunu söylemem.yaptıkları eksikliklerinden dolayı kendini cezalandırmak . işçıkışı eve nasıl kalbi yerinden cıkacak gibi geldiğini bilirim yavrusunu görmek için

Koca beslemek sizin yaptığınız. .Altın kaplama mi pırlanta mi kocanız da ufacık cocugunuza bu kadar trajedi yaşatmıs bir adam için hala ugrasiyorsunuz..
Girin bir işe taşının 1+1 bi eve bakın yavrunuzla mutlulugunuza..
Adam olsa sizi geçtim o yavruya bunları yasatmaz. .
Nedir yani bu adamdan vazgecememeniz. .
Baba deseniz baba değil, , koca deseniz koca değil. .
Evladımı mutluluğunu gölgeleyeni canım olsa söker atarım ben..Çocukta psikoloji kalmamış daha neyin bekleyişi neyin yalvarışı anlamadım ki!!

galiba açıklama yapmam gerekiyor. Biz bunları hergün yaşıyoruz gibi algılanmış .. yılda ortalama 2/3 kez buda normal değil biliyorum tabiki .Tartışma yokken evin içinde ben bebgimle ilgilenirken o yemek yapar kendi ütüsünü yapar . Aramızda sorun yoksa hafta sonu ben ufaklıkla parka çıkarken o ev temizler .Hastalandıgımızda ne yapacagını sasırır hastayım diye 5 defa işyerime geldigini bilirim kış çayları ilaçlarla. aklıma gelenleri yazayım bebegimle banyoya havuz kurup saatlerce onla oynar . evimiz giriş kat ve yagmurlardan sonra su basmıştı 1 hafta eve giremedim tüm evi o temizledi halıları toplayım yıkattı evldeki koku gitsin diye yüzlerce kez sildi astımım var 2 hafta sonra bile evdeki deterjan kokusuna dayanamıyordum. ev tasıdık ozamanda tüm evi topladı tasıdıktan sonra yerleştirdi .şimdye kadar hiç bir zaman başkasını yanında küçük düşürmez asagılmaz evet hakaretler var her tartışmada kim daha çok can acıtacak şavaşı. çöplük ev diyen arkadasım evim hiç bir zaman o boyuta gelmedi evet bi akşam bulasıgı yıkamadım içmden gelmedi kirli sepeti doldu camasırlar iki gün gec yıkandı yada yıkandı ütülenmeyi bekledi siz hiç yaşamadınızmı bilmiyorum.ailede birinin bi sıkıntısı oldugunda herkezden önce koşar .bu kadar kötü anlattıgım birini savunuyormuyum elbette değil evlilik ve öncesi onca yıl beraber gecirdik evet bana hakaret etti canımı yaktı dönem dönem çalışmadı bizle ilgilenmedi annesinde kaldı günlerce hata ay .
Gelelim 2 cocuk fikrine ben bunu hata oldugunun zaten fakındayım . o sadece aklımdan gelir gecer bişeydi hamileykenki haline döner hosnutsuzluklar biter diye belki .
kötü şeyler yasadım ben yasadım o adamla sevgisini nefretini biliyorum. evet çoçugunuda benide seviyor buna eminim size komik gelsede bunu söylemem.yaptıkları eksikliklerinden dolayı kendini cezalandırmak . işçıkışı eve nasıl kalbi yerinden cıkacak gibi geldiğini bilirim yavrusunu görmek için
Konuyu okumadım sadece şu mesajınızı okudum da bu kadar dört dörtlük adam için niye konu açtınız?
Beni bu konuda bilgilendirir misiniz acaba?

nerden başlayayım bilemedim . en baştan başlayım 6 yıldır evliyim . evliligimizin ilk başları çok güzeldi herseyi benimle yapar paylaşır yardımcı olurdu bana en iyi dost arkadaştı o varken kimseye ihtiyacım kalmıyordu sanki.böylece yavaş yavaş tüm arkadaşlarımdan uzaklaşmaya başladım . özel sektörde çalışıyorduk ikimizde sabah 8 akşam 8 bi pazarımız vardı beraber zaman gecirecek .zamanla hersey değişmeye başladı beni begenmemeye basladı sürekli yaptıgım herseyi eleştirmeye ev işlerinde bana yardım ederken tv basında yatıp elnde telefon bolca eleştirmeler hakaretler pisligim mikropluğum kalmadı.ikimşzde geç yaşlarda evlendiimiz için çok fazla çoçuk istiyordum zaten kist vardı dr sıkıntılı demişti. cinsel yaşamımız yok denecek kadar azdı sürekli bi bahane buluyor sorunun benden kaynaklandıgını söylüyordu bende inanıyordum taki bunu araştırıp sorup ögrenene kadar .her neyse ben çoçuk istedikçe o uzaklasmaya başladı. arkadaslarla dışarda içmeler geç gelmeler ardında tartışalar başkaladı .1 yıl sonra hala anlamış değilim ama hamile kaldım bi bebegim oldu hamilelik boyunca dünya sürekbu nın en iyi insanı oldu .dogumdan dolayı ben izne ayrıldım bebegimin dogdugu 3 gün oda issiz kaldı .ben deli gibi iş aramasını beklerken o evde ondan bundan haber bekledi ve iki buçuk ay böyle gecti .bu dönemde kredi kartve isatımda en sevmediğim seydi bu babam yıllardır sokaklarda sabahlara kadar içer ve bunu yüzlerce kez konuştuk eger böyle bi istek varsa bu sana normal geliyorsa benden uzak ol evlenmeyelim diye. ama nerde haftanın nerdeyse iki günü dışarda olmaya başladı ve ister istemez tepkiler bagırıslar hakaretler.sürekli olmaya başladı eve gelmemeler gec gelmeler dayanamayıp bebegimi alıp babamın evine gittim 2 ay aramadı sormadı. aileden birinin rahatsızlanması üzerine bi araya geldik yüzesel bi şekilde barıştık. pişmanlıgı herhalinden belli oldugundan zorlamadı konuşmadık eskiyi kapatık . bikaç ay iyi gitti .bu arada tekrar işsiz kalmalar iş bulmalar ile gecti .6-7 ay sonra yine issizlik içki yüzünden tartışmalar oldu cekti gitti yine 2 aya yakın yoktu bu kez bebegimle evimizde kaldık . borçlar sıkıntılarla. bebegim hastalandı sabaha kadar baba diye camda uyukluyakalıyordu daha 1 yaşındaydı. dayanamadım onun tüm hakaretlerini aradagımda söyledi yenmez yutulzmaz herseyi sineye cektim seni çok seviyoruz istiyoruz olmuyo diye 1 hafta yalvar yakar eve cagırdım. geldi yine üstü örtüldü . (çünkü konuşulmuyo ben diyo kesip atıyo ) bu arada iş güç yok arkadasları dükkan açmış sözde onlarla çalışıyor işsizlik maaşı alıyor . bua y alcam bi dahak ay alcam drken 1 yıldan fazla zaman böyle gecti. borçların üstüne dahada eklendi sabahlara kadar nasıl içinden çıkarız diye düşünüyorum kızıma sarılıp yatkta. o herzaman ki gibi tv basında elinde telefon salonda yatıyo evlendik evleneli 1 yıl aynı yatakta zor uyumusuzdur heralde. bu zaman içinde cinsellik hiç yok. ama ihtiyaclarım var istiyorum istedikçe kacıyor saldırganlaşıyor beni suçluyor falan . eminim yuh diyeceksiniz bana ama karsı konulmaz sekilde yeniden bebe sahibi olmak istiyordum bencillik mi bilmiyorum ama istiyordum işte. zaman içinde birbirimizi geri dönüşü olmaan sözler söylemeye basladık ben onun erkekligine adamlıgına babalıgına o benim pasaklılıgıma evin pisligine kişiliğime aileme (ki küşümsediği babamın aynı olmasına ragmen ).mutfakta yıkanmayan bulaşıklar yıkamayan çamaşırler cocugun herseyi evin temizliği iş hersey benim üzerime delirecek gibi oluyordum içimden hiç bişi yapmak gelmiyordu bulaşıklar makineye onmasın yıkanmasın çamaşırlar umrumda olmuyordu . tek istedğim bebegimle olup onla zaman gecirmek içimdeki boşlukları doldurmaktı . bu zaman içinde evi bırakıp gitmeler bitmedi tabi 1 haftalık 3 /5 günlük gitmeler hep oldu . en son 1 ay önce evin pisliginden dolayı olay çıkarıp yine annesine gitti. yine çoçugu aramıyor sormuyor ama yavrum artık 2 yaşında herseyi anlıyor . baba nerde niye gitti o bizi sevmiyor diyor. gecen hafta evde çorabını bulmuş babasının çöpe atmış neden dedim istemiyorum diyor. geçen hafta işten çıkarıldım bukadar seyi düşünürke tabi verimli olamıyorum iştede bu bir yıl içinde 3 oldu . altında ezildigim borçlar 3 aydır ödenmemiş kira . ama ben anneyim dimi saglam durabilmeliyim bebegimle ilgilenebilmeliyim ama olmadı yapamadım yok yere kızdım hırpaladım boncuk gözlerine yaş kondurdum yavrumun . böyle olmuyo onunda rahatlamaya ihtiyacı var diye krese yazdırdım onca borcun içinde. öyle bi terdilme korkusu yasıyorki yavrum hergün anne sen baba olma beni bırakma diye gidiyor krese. ha kavga gürüldü ve cinsellik haricinde nasıl bir eş nasıl bir baba derseniz eşi benzeri yok dışardan gören bilmeyen cok sanlı oldugumuzu söylüyor. aklımdan sürekli boşanmak geciyor ama bi türlü yapamıyorum iki yere gittim adli yardım için gittim avukatla görüştüm ama yapamadım geri döndüm . yok diyorum böyle olmamalı hastalık bu normal insan böyle olmaz iş bulamadıgından boş gezdiğindemi amaçsızlaştı diyorum düzelir düzelecek düzelmeli diyorum. dr gidelim dye mesaj atım defalarca yazdım enggelemiş beni cevap bile vermiyo .15 gün önce kalan esyalarını almaya gelmiş ama niyeyse okadar ugrasıp bi türlü parmagında sürekli durmayan pislik kadının (ben ) yüzügü parmagında .offffffffffff akılama gelen herseyi yazgım az rahatladım galiba .

malesef evlilik bitmiş gibi görünüyor, aileniz nerde size destek olurlar mı yani onların yanına yerleşseniz, yeni bir sayfa açsanız kızınızla kendinize, eşinizin kendisine bile hayrı yok malesef yani size olacağını da pek sanmıyorum konunuzu okuyunca, siz bence bittiğini kabul edemiyorsunuz, psikolojiniz bozulmuş malesef haklı olarak, ama kendinize yeni bir sayfa açın, bitmesi dünyanın sonu değil, eşinize takılıp kalırsanız ilerleyemezsiniz, birde arada bir evi temizleyin inanın insanın psikolojisi daha güzel oluyor daha mantıklı kararlar veriyor düzenli ve temiz evde :) hakkınızda hayırlısı olsun

Screenshot_2015-09-10-21-54-26.png Burda siz benden çok daha tecrubelisiniz lutfen goruntude yazani okuyup bi fikir verin bana

Yani adamın iyi tarafları da var ya da eskiden böyle kötü değilmiş. Yazık 2 yaşında bi çocuk neden babasız kalsın. Hemen niye boşa gitsin deniyor anlamıyorum. Bu kadının kirasını boşanınca biz mi ödeyeceğiz. Gece baba diye ağlayan çocuğunu kim teselli edecek. Evet keşke bu raddeye gelmeden çözülseydi ama olmamış. Bence eşinizin kendi içinde bazı sorunları var. Siz de bu olaylardan dolayı bunalmışsınız. Buyüzden kesinlikle psikolojik destek görmenizi öneririm. Çocuğunuz için bunu da deneyin eğer yine aynı olursa o zaman bu kötü duruma son verirsiniz. Gurur yapmaya falan gerek yok, karşınıza alın gerekirse siz yanına gidin çocuğunuz için bunu denemeniz gerektiğini ona anlatın.

Bence bi yolunu bul 2.çocuğu yap.
Sakın boşanma, yuva öyle kolay kurulmuyor, baktın düzelmedi 3.çocuğu doğuracaksın mecburen.
3 kardeş birbirlerini oyalarlar sen de kocanla ilgilenirsin.
Cinsel isteği gelsin diye fındık fıstık falan yedir macun yedir, güzel çamaşırlar giy.
Evlilikte küslük olmaz yalvar, ayağına kapan, barışana kadar ağla.
Her yuvada olur böyle şeyler.

Bence bi yolunu bul 2.çocuğu yap.
Sakın boşanma, yuva öyle kolay kurulmuyor, baktın düzelmedi 3.çocuğu doğuracaksın mecburen.
3 kardeş birbirlerini oyalarlar sen de kocanla ilgilenirsin.
Cinsel isteği gelsin diye fındık fıstık falan yedir macun yedir, güzel çamaşırlar giy.
Evlilikte küslük olmaz yalvar, ayağına kapan, barışana kadar ağla.
Her yuvada olur böyle şeyler.
töbee estağfurullah :KK70:

Eğer çocuğumun kardeşi olsun sonra boşanırım , biz birbirimize yeteriz, bir daha da evlenmem asla diyorsanız sebebinizi anlarım ama psikolojisi bozulmuş bir çocuğunuz varken bir ikincisini istemek evet çok bencilce.

Evde devamlı hakaret eden, kumanda elinde yerinden kalkmayan , cinsellik konusunda sıfır , sizi istemeyen, devamlı evi terk eden, çalışmayan , alkolik adam normalde nasıl üstünüze düşen biri olduğunu anlayamadım.

Ya siz artık normal düşünemiyorsunuz ya da bu kadar insan sizi anlamadı.

arkadaşım karı koca hastamısınız siz ya Ne sana üzüldüm ne kocana olan o minik yavruya olmuş. İkinizde arlanmassınız, ikinizde umrunda değil kalkıp ikinci çocuğu istemişsn birde, ilkine çektirdiğinz eziyet yetmedi tabi. Allah akıl fikir versin. ikinizdende bişe olmaz kusura bakma. sendede bu adamı boşucak yürek yok.

X