- 7 Haziran 2015
- 61
- 26
- 35
-
- Konu Sahibi nadiminkiymetlisi
+1Konuşmaya devam edip, daha sonra kimliğini açıklasa bile kendini komik duruma düşürdüğüyle kalacak. Muhtemelen çocuğun umrunda falan olmayacak, zaten hemen yeni arayışlara başlamış. Şu konuda arkadaşına verebileceğim tek tavsiye arkadaşlık sitelerinden koşar adım uzaklaşsın. Bu sitelerden bulduğunuz adamlara nasıl güvenebiliyorsunuz aklım almıyor.
Bahsi geçen kişinin arkadaşınıza ilgisinin azalması ve bu yüzden aldatmak kandırmak oyalamak yerine dürüstçe ayrılması onu kötü biri yapmaz ki bu neyin intikam çabası neyin utandırması? Bazı hanımlar ne yazıkki hırsından sinirinden veyahut üzüntüsünden iyiyi kötüyü birbirinden ayıramayıp kendini çok komik durumlara düşürüyor.. Yukarıda saydığım şeylerden birini yapmış olsa anlarım,ama ilgisi sevgisi azalınca ayrılmış insanlara kötü insan muamelesi yapmaktan vazgeçin bence artık hanımlar.Bir kere sizi sevdi başta duygusu yoğundu diye oldu bikere diyip ömür boyu yanınızda gezmek zorunda değil insanlar.Ek olarak zaten ayrılmış biri nihayetinde,profil açması ilişki esnasında olmamış ki.Ne diyip utandırıcaksınız? Adam efendi efendi söylemiş istemediğini şimdide yoluna bakıyor.Bu kadar takıntılı olmayın Allah aşkına ya.
hahah çok güldümÇocukla sanki tanımamış gibi konuşsun.Sohbeti ilerletsinler.Tekrar buluşup bi kez daha denesinler.Belki bu defa olur belli mi olur
mesele şöyle ben yanlış anlattım belki. çocuk buna bana zaman ver bekle geri döneceğim diyerek gitti ama.
ayy hiç güleceğim yoktu agzını yırtsın allah iyiliğini versin gzddmrlliHaa adam gibi olmuyor diyip bitirmek yerine bekleli dönücemli konuştuysa,ağzını yırtsın.Dibine kadar hakkı var.O zaman işler değişir yani.
yoksa zzaten o kadar gurursuz biri değil ya siz de hemen gömdünüz kızı :) ama işte nasıl bir tepki koyması gerektiğini bilemedi pek. ses çıkarmayıp iletişim kurduğunda mesajların görüntüsünü mü yollasa mesela. ya da bir yere çağırıp karşısına mı çıksa :)Haa adam gibi olmuyor diyip bitirmek yerine bekleli dönücemli konuştuysa,ağzını yırtsın.Dibine kadar hakkı var.O zaman işler değişir yani.
yoksa zzaten o kadar gurursuz biri değil ya siz de hemen gömdünüz kızı :) ama işte nasıl bir tepki koyması gerektiğini bilemedi pek. ses çıkarmayıp iletişim kurduğunda mesajların görüntüsünü mü yollasa mesela. ya da bir yere çağırıp karşısına mı çıksa :)