Nasıl davranmak doğru olur

Valla siz çocuğu çok darlamışsınız. Hala da darlamaya devam ediyor ve kendinizi küçük duruma düşürüyorsunuz. Şu noktada barışacak olsanız ipleri çocuğun eline vermiş olursunuz.

Ayrıca sizin de bu çocuğu bu kadar darlamanızın sebebi kendinizi anlaşılmamış hissetmeniz. Beyefendi resmen sizi ghostlamış, dengenizi bozmuş sonra da sizi suçlamış.

İkiniz de sağlıksız davranıyorsunuz..

Yapmanız gereken şey artık arayıp sormayı bırakıp kendi hayatınıza bakmak. Bitti demişsiniz zaten, çocuk oyuncağı değil ilişkiler.

Evet galiba en mantıklısı böyle davranmak. Şuan yolculukta oraya vardığından emin olduktan sonra haftada bir iki hal hatır sorayım. Zaten dediğiniz gibi istiyorsa yazar eder.
Yazmayın yahu. Oraya sağ salim gidince siz aklına gelip “vardım her şey yolunda merak etme “ mesajı yazmıyorsa ömür billahi yazmayın

Bak senin bu histerik ve panik hallerini burada bunca insan görüyoruz o mu görmüyor sezmiyor. Sal. Salamıyorsanda salmış gibi yap. Hayatının merkezine koyma. De ki kendine 1 kitaba başlayacağım okumaya bitene kadar bir kelime yazmam peşinden koşmam aramam.
Bu zaman zarfında ondan bir ses yoksa zaten apaçık değil mi umrunda olmadığın.
Seni senin onu düşündüğün kadar düşünen seven özleyen merak eden bir kişi var mı yok mu önce bunu bir öğren. Senin emeklerinle senin uğraşlarınla senin ısrarınla yürüyen ilişkiden medet mi umuyorsun?
Bıraktığın an neden diye sormadan arkasına bakmadan giden biri.
Ayrıca tutarsız insanın kıymeti ağırlığı olmaz. Ayrılalım diyip vazgeçtim barışalım derseniz gözünde düşersin.
Sebebiniz vardı diyelim onun sana gelip neden niye ayrılıyoruz konuşalım tekrar gözden geçir nerede hata yaptım diye seni kazanması gerekiyordu o zaman kıymetin olurdu.
Erkekler maddi manevi ruhsal yatırım yapmadığı kadınlardan kolay vazgeçerler savaşmazlar

Beni istiyor seviyorsa gelir zaten değil mi çok büyük bir yanlış yapmadım sonuçta. Gerçekten seven bir erkek bir anda soğuyup evlenmek istediği kadını çıkarır mı kolayca hayatından
Kaç yaşındasın? 18 geçtiysen Allah rızası için kendine bir bardak içki ısmarla. Sakinleş

Uzunca mesajı kardeşime atsam o da okumaz bu ne destan mi yazdın der. Hele erkekler hiç sanmiyorum. Bir de dayısı ölmus güzel söz beklemek hala üstüne gitmek olmamış. Adam vazgeçmiş siz de vazgeçin.

Ay hiç oluru yok. Kusura bakmayın ama cepte olduğunuz için umursanmıyorsunuz net olarak. Ne yaparsanız yapın buradan geri dönüş çok zor. O kaçar siz kovalarsınız. Şimdi size "kendi hayatınıza bakın" derim ama siz mesajlarda ısrarla "kafasında bitirse, şöyle yapmaz mıydı? böyle yapmaz mıydı?" diye kendinizi ikna turuna çıkmışsınız.
Ayrıca hayatındaki önemli olayları o an değil çook sonra "ne kadar bencilsin!" diye bir mesajla öğrensem asla o ilişkiye devam etmem.
Aynı olay başıma gelse "Sana insan olarak değer veriyorum, askerlik sürecinde destek olurum. Bir derdin olursa yaz. Ama gönül ilişkisi olarak bu noktada benim için bitti. Dostluğumuz yardımıma ihtiyacın olduğu sürece devam edebilir. Hayatının zor noktasında seni yalnız bırakmaya vicdanım el vermez. Kendine çok dikkat et." der ve yoluma bakardım. Destek beklerse destek olursunuz. Çünkü dönünce "beni oralarda yalnız bıraktın" derse bu sefer vicdan yapacak biri gibi görünüyorsunuz.

Böyle bir mesaj atıp ayrılsam daha sonra tabii ki elde edemediği için tekrar ilgi gösterir ve üstüme düşerdi. Ben yoluma bakardım. Ama siz düzeldi diye tekrar yelkenleri suya indirirseniz tekrar cebe girersiniz ve tekrar ilgisizlikle karşılaşırsınız bir süre sonra. Böyle adamlardan ne kadar uzak olursanız o kadar iyi. Cümleleriniz ve davranışlarınızdan belli. Bu tip kişilerle mutlu olamazsınız. Kendinize daha uyumlu birini bulmaya çalışın.

Erkeklerın uzun uzun mesaj okumadığını artık anlamamız gerekiyor kadınlar olarak. Onların beyni o yönde çalışmıyor.
Ben bile eşim uzun uzun mesaj attığında bunalıyorum bazen. Hele birde kavga ettiysen zaten.
Sendeki hata sürekli üst üste yazıp arayıp zaten sinirli olan birini tamamen daraltmak bunaltmak olmuş. Ve anlattığın kadarıyla zaten zor bi dönem. Dayısı vefaat etmiş, üstüne doğu görevi vs.
Ondaki hata ise bukadar acımasız olup senin çabanı yok sayması.
Bence artık üstüne düşme.
Son olarak kısa bi mesajla ;
üstüne geldiğimin farkındayım ama sende benim biraz sevgi beklediğimi ve düzeltmek için çabaladığımı gördüğün halde ısrarla yok sayıyosun ve bu beni hırçınlaştırıyo. Daha fazla üstüne gelmiyorum. Konuşmak istersen yazarsın.
Bu mesajın üstüne o arayana yazana kadar yazma arama biraz kendi haline bırak. Bi hafta kadar yazmazsa zaten birşey hissetmemiştir.
Gerçekten seven bi erkek bu tür şeyler için soğuyup bitirmez.

Aşko, bence sen biraz kendini toparla. Bir kendine gel. Böyle hayat geçmez.

Karşısında olgun bir kadın olduğunu ummuş ama tam tersini görünce hayal kırıklığına uğrayıp soğumuş.

Kendi haline bırakın ona zaman verin, tekrar size yakınlaşırsa yetişkin gibi davranırsınız yakinlasmazsa zaten içinde bitmiştir.

anacım bu nasıl sevgi daraltma adamı ben bile daraldım gerek yok yüz verme bu kadar sev ama içinden sev azıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…