Nasıl davranmak doğru olur

Ben sizi tanımam etmem. Size karşı hislerim nötr. Bana yaklaşımınıza göre ya sizden soğurum ya da size ısınırım. Bence bu bir fırsat. Soğumuş da olabilirdi. Tavırlarınıza göre onun için iyi de olabilirsiniz kötü de. Haftada bir veya iki kere hal hatrını sorardım bir süre. Ondan gelecek yakınlığa göre de sıklığıyla oynardım. İlgisi varsa zaten daha fazlasını yapacaktır. Görev nedeniyle de görüşme sıklığı az olur. Triplere girip darlamayın derim.

Erkeklerde boyle hisler yok, bu "umursanmiyorum, oyleyse trip atayim" kadinsi hareketler.
Doğru söylüyorsunuz. Böyle düşünmezler. Peki bu adam bana döner mi acaba ne yapmam lazım bilmiyorum çok üzgünüm ve özlüyorum onu.. Nötrüm dedi senin davranışların belirleyecek dedi. Bilmiyorum ne yapmam lazım şu saatten sonra

Yani benim de eski meseleleri deşmeye niyetim yok aslında ama bilmiyorum yazacak mı edecek mi sanki akışa bırakırsam tamamen kopup gidecek benden giti hissediyorum
Giderse zaten senin hic olmamistir.iliskilerde asla israrci olmayin olacagi varsa olur. Bir tanıdığım 10 yil ayril baris cok sevmeler ikisde asiklar uzun yollar uzun kavusmalar vs vs gitti sonuc ikiside baskasi ile evlendi yani israrci olmamaķ lazim.severse döner sevmediyse alsin pideyi paşa. Kalbinizn kiymétini bilin

Kavga anlarında ben konusmamayı tercih ediyorum sevgilimle o sorana kadarda bir şey söylemiyorum asla sordugunda da lafımı esirgemeden söylüyorum bence sorun senin ısrarlı ısrarlı araman mesaj atman olmuş madem senin kırıldığın bir şey var bırak o senin gönlünü almaya calışsın senin defalarca araman ve mesaj atman gereksiz olmuş benim erkek arkadaşımda asker elimden geldiğince anlayışlı olmaya calışıyorum ona karşı uzatmıyprum hiç bir konuyu ciddi bir mesele değilse sende onu anlamaya calış cok zor bir psikoloji olmalı

Evet galiba en mantıklısı böyle davranmak. Şuan yolculukta oraya vardığından emin olduktan sonra haftada bir iki hal hatır sorayım. Zaten dediğiniz gibi istiyorsa yazar eder.

Doğru söylüyorsun seviyorsa zaten geri dönüş yapar dimi. Sonuçta büyük bir hata yapmadım. Aldatma yalan vs büyük bir olay yok. Saygısız ithamlarda da bulunmadım. Sadece ufacık şeyler( geç yazma,ilgi beklentisi vs)

Reactions: Cac
Başlarda bende öyle yapıyordum bu zamana kadar büyük bir tartışmamız hiç olmamıştı. Bu sefer ufak şeyler üst üste geldi. Belki de Şırnağa gideceği için stresliydi dayısının vefatı da üstüne geldi. Ben de anlayış ilgi beklentisine girdim. Kendime hakim olamadım yazdım çizdim.gerildikçe gerildik. Sonuc bu. Hiç yazmayayım diye düşündüm bir ara. Ama yolda şuan merak ettim sordum. Tersledi zaten. Bisey demedim. Hersey yolundaysa sorun yok yazdım. Bisey demedi. Oraya vardığından emin olduktan sonra bir süre hiç yazmamayı düşünüyorum. Bilmiyorum bu onu daha da uzaklastırır araya büyük bir soğukluk mu koyar iyi mi gelir. Çok üzgün ve şaşkınım yaşananlardan dolayı

Gittiğinde de sorma, kendisi haber versin ben geldim diye. Silme, engelleme ve mesaj da atma. Normal hayatına dön, her zamanki gibi storylerini at vs. Senin hayatın olduğunu, bağımlı gibi onu düşünmediğini anlasın. Bu konudan uzaklaşınca sen de iyi hissedeceksin

Sizi anlıyorum ama askerle sevgili olmak biraz bu konulardada güçlü olmayı gerektiyor. Benim sevgilimde tatilde şuanda iki haftadır toplasanız bir saat konuşmamaşızdır ama tatilidir bişey diyemem çok özlüyorum orası ayrı ama buna dayanmayı bilmekten başka care yok bu tarz ilişkilerde

Sen ilk başta sinirine yenik düşmüşsün ama o da fazlasıyla abartıyor bitirmiş gibi görünüyor bence.

Sessiz kal, kendini ozlet, severse geri doner.
Dondugunde yok beni umursamadin vs diye sararsa guzelce aciklarsin. Seni bunalttigimi soyledin, ben de geri durup sana alan actim, kafani dinle bizim kiymetimizi anla dersin.

Tabi bu dediklerim, iliskiniz karsi taraf icinde senin dusundugun gibi kiymetli bir iliskiyse gecerlidir.

Zaten donmezse kiymetli degilsindir, sevilmemissindir. Bu gercegi kabul edip arkani donmelisin.
Oz saygi ve oz sevgi sahibi olmak bunu gerektirir.

Lutfen kendini uzme :)

Beni istiyor seviyorsa gelir zaten değil mi çok büyük bir yanlış yapmadım sonuçta. Gerçekten seven bir erkek bir anda soğuyup evlenmek istediği kadını çıkarır mı kolayca hayatından

Evet onu da söyledi mesleğim gereği sert bir mizacım var her dakika arayamıyorum edemiyorum neden anlamıyorsun tarzında konuşmuştu bisey demedim bende tamam dedim. Zaten buluşmada en çok o konustu aşırı sinirliydi kırgındı. Çok üstüne gitmedim.

Sessizliğin bizi daha da çok uzaklaştırmasından korkuyorum galiba ama suan yapılacak en mantıklı şey bu dediğiniz gibi. Ve zaten seviyorsa ondan da bir şekilde adım gelir bir şekilde değil mi.
Teşekkür ederim iyi olmaya çalışacağım :)

Sen ilk başta sinirine yenik düşmüşsün ama o da fazlasıyla abartıyor bitirmiş gibi görünüyor bence.
Bunu çok düşündüm. Ama direkt bitti falan demedi. O yüzden bi şans olabilir mi diye düşünüyorum çok seviyorum çünkü onu

Sessizlik sizi daha cok uzaklastirabiliyorsa o iliski de zaten gelecek yoktur. Kaybiniz olmaz boyle bir durumda.

Hem herkes bazen, yalniz kalmaya ihtiyac duyar.

Gittiği yerlerde önce bi bakacak kendine göre birini bulur mu diye ,eğer bulamazsa sana döner …
Şırnağa gidiyor küçük bir dağ karakolu pek fazla sosyalleşme olanağı olmayan bir yer haftasonu izni bile kullanamayacağını sürekli karakolda olacağını söylüyordu terör bölgesi olduğu için. Yani buna rağmen böyle hesaplara giriyorsa hiç sevmemiş beni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…