Nasıl davranacağımı bilmiyorum

mavikelebek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
17
3
29
Merhabalar hepinize iyi günler dilerim sizlerin bit konuda fikrini almaya geldim
Öncelikle eski konularına bakarsanız çoktan o dönemleri geçtim büyüdüm ve daha olgun olduğumu düşünüyorum.Bazı konularda çözüm bulamasamda.. Beş yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum insanlar ile ilişkim daha sağlıklı geçen sene çalıştığım yere bir sekreter başladı kadın kendisinde gayet iyi anlaştık birbirimizin dersine ortak olduk beraber sevindik benim herkes ile aram iyi kimse ile problem yaşamak istemiyorum başka samimi olduğum arkadaşım ile kendisinin arası bozuldu ve bu arkadaşım benden yaşça büyük benimle olan arkadaşlığını tek kalemde bitirdi sebebide aralarındaki sorundan dolayı benim ortayı bulamammış ben her ikisi ile de düzgünce konuşup anlatıyorum ama anlatamadım şuan da tek kelime konuşmuyor herkes ile konuşuyor güzel güzel bende nasıl davranacağımı bilemedim gidip konuşsanim ki konuşsam da beni kovar kesin arkadaşlık yapmak istemiyorum seninle demesine rağmen yine ben gidio konuşmuştum yoksa ne yapsam fikirlerinize ihtiyacım var

Nasıl bir tip o ya 🥴
Onlar ters düşecek arayı sen mi bulacakmışsın yani
Ben olsam kusura bakma koskoca kadınlarsınız kendi sorununuzu kendiniz çözmeniz lazım neden beni dahil etmeye çalışıyorsun ben veliniz değilim sonuçta derdim. O istedi ki o küsünce sende küs o kişiye. Sen tavır almayınca fesatlanmış. Ben böyle biriyle arkadaşlık yapmam zaten. Hatta inadına yenisiyle iyi olurum durumu da açıklarım ona, hiç tanıyamamışım diyerekten.

Sizi silen bir insan için bu kadar mücadele neden ?
O size gelene kadar bırakın kendi istediği olsun siz de onunla hic konuşmayın.
Küsün kızın demiyorum o tekrar muhakkak gelecektir o zaman değerlendirme yaparsınız

Sizi silen bir insan için bu kadar mücadele neden ?
O size gelene kadar bırakın kendi istediği olsun siz de onunla hic konuşmayın.
Küsün kızın demiyorum o tekrar muhakkak gelecektir o zaman değerlendirme yaparsınız
Doğru diyorsunzda diğer arkadaşlıklarımı etkiler yalnız kalırım diye korkuyorum

Nasıl bir tip o ya 🥴
Onlar ters düşecek arayı sen mi bulacakmışsın yani
Ben olsam kusura bakma koskoca kadınlarsınız kendi sorununuzu kendiniz çözmeniz lazım neden beni dahil etmeye çalışıyorsun ben veliniz değilim sonuçta derdim. O istedi ki o küsünce sende küs o kişiye. Sen tavır almayınca fesatlanmış. Ben böyle biriyle arkadaşlık yapmam zaten. Hatta inadına yenisiyle iyi olurum durumu da açıklarım ona, hiç tanıyamamışım diyerekten.anlattım ikisinede ama olmuyor işte zor durumda kaldım

Onun küstüğü kadın kimse gidip onunla arkadaş olun.birde iş yerinizde kimseyle dedikodu ,dert açılması gibi eylemlerde bulunmayın.ayıdan post,iş yeri arkadaşından dost olmaz😂
Doğru diyorsunuz ama asla tek kelime etmiyor bana sanki şeytanım ben yani inanın hiç kötü birşey de yapmadım hiç haketmedim beni takipten falan çıkarmış

X