nasıl davranacağımı bilemiyorum

küçük bir yerde yaşıyoruz. inanın herkes her şeyi biliyor. kaldı ki bahsi geçen kişi sonrasında bir başka kişiyi de aynı şekilde dolandırdı.
Anlıyorum ama adamın davranışları tekin değil,saglikli iletisim yok.Yeri geliyor 10 yıllık eşimizi tanımıyoruz,eski eş durumundan bağımsız olarakta adam bir şeyler gizliyor ya da yarabandi gibi sizinle takılıyor.Ailenin içine girmeden de nasıl bir aile olduğunu anlayamazsiniz. Ici seni disi beni yakar misali.

Yorumlarda içkiydi gezmeydi bence asıl konudan uzaklaşılmış, asıl konu şu ki bu adam hiç güven vermiyor ve ben bu adamin ciddi, düzenli bir ilişki istediğini hiç sanmıyorum. Bence bu adam ıssız adam triplerinde, boşandım şimdi ciddi ilişkiyle uğraşamam kafasında. Bir bakın yine de, arıyor mu soruyor mu ilgi gösteriyor mu yoksam ortadan kaybolup canı isteyince mi yazıyor .. adam gibi ilişki içinde olmaya istekliyse olur tabi ama siz yazmayın, aramayın bırakın o istekli olduğunu göstersin. Bol şans dilerim!

ya sanırım ben yakın zamanda güvensiz bir durum yaşadığım için böyle oldu.

yok elele yürüyoruz normalde de zaten 1 kere alkol aldık
Tamam güvensizlik konusunda haklısın.

Yine de sakin ol.
Madem el elesiniz, göz göze de olabilirsiniz.

Bence devam etmeye değer.

Özgüvenli ve kendine güvenen alfa kadınlar erkekleri korkutuyor sürekli pasif ve kendilerinin yönetebildiği kadınlara alışık oldukları için sanırım bu kişi de öyle :) size yetemeyeceği konusunda komplekse girip uzak durmak isteyip duramıyor gibi.

Yarida okumayi biraktim. Aramayin ararsa cikmayin. Ekmek nedir ya bunyasta. Bunun neresi beyefendi. Bundan size koca olmaz.

yani aslında öncesinde kafasında ilişki fikri bile olmadığını söylemişti. bence de hayatından memnundu ama uzak kalamadı.

bir kaç kere de nerden çıktın geldin çok güzel oldu minvalinde sözleri var.

ben elimden geldiğince açık şekilde nasıl bir ilişki içerisinde olmak istediğimi beyan etmiştim buluşmadan önce aslında yapabileceğim her şeyi de yaptım.

geçen gün mesajlarını bir şekilde fark etmemişim sanırım saate geldi iş yerinde koşturmadan fark edemedim o da hemen nerdesn yok oldun vs yazıp bir tık panik olmuş.

2 güvensiz bir araya gelmemeli miydik bilemiyorum :))

çok teşekkür ederim yorumlar için gelişmeleri aktaracağım.

Ya ben gerçekten anlamıyorum ikinci buluşmada birşeyler yaşandı diyorsunuz ya hangi ara bu kadar yakinlasiyorsunuz...ikinci bulusma henüz ..bir aydır görüşme daha..bu ne hız...sonrada gelsin hayal kirikliklari

Ya ben gerçekten anlamıyorum ikinci buluşmada birşeyler yaşandı diyorsunuz ya hangi ara bu kadar yakinlasiyorsunuz...ikinci bulusma henüz ..bir aydır görüşme daha..bu ne hız...sonrada gelsin hayal kirikliklari
bu biraz insanların tercihlerine göre değişebilir mi acaba?

bir önceki flörtüm kıvanç tatlıtuğ ile yarışacak yakışıklılıkta bir tipti aylarca yakınlaşamadık istemedim görüşmeyi kestim mesela siz yıllarca görüşüp yakınlaşmayadabilirsiniz. hayat tarzı bakış açısıyyla ilgili bir durum.

2. buluşmayı da yaptık aramızdaki çekim etkileşim mükemmel, tabi ki bişeyler de yaşandı, sarhoşken tehlikeli olduğumu aramızdaki çekimin onu korkuttuğunu vs söyledi.
Kadının tecrubelisi yahut ne istediğini bileni korkutuyor sevgilini.
Bu tipler genel olarak kendi kapısını bile acamayan,sürekli kendisini utangaç ve tecrübesiz gösteren muhtaç kadınlardan hoşlanıyor.
Özetle fazla baskın gelmen tedirgin etmiş.
Yerinde olsam fazla üzerine gitmem.
Çünkü adam öğretmek,gözetmek,ihtiyaç duyulmak istiyor.
Sen o evreyi çoktan gecmissin.

daha düzgün tanımıyorsunuz bile biraz yavaş mı gitseniz

o kadar haklısınız ki...

erkeklerin geneli böyle prenseslerden hoşlanıyor. ben de seyit onbaşı gibiyim maalesef :))

bir rahatsızlığım için dr a gitmiştim mesela aileme falan haber vermedim 3 5 günü kendi ağrılarımla geçirdim o kadar şaşırdı ki :) halbuki benim için normal bir çok rahatsızlığı tek başıma hallediyorum artık alıştım diyorum, şaşırıyor.

prenses olmayı bir türlü öğrenemiyorum

Daha 2 buluşma için fazla hızlı ve fazla olan şeyler yapıyorsunuz bence..biraz kendinizi ağırdan mi alsanız acaba ? Onun kafası karışık belli ki

Ama tuhaf değil mi sizce de buluşma sonrası yada alkolün etkisi gecince sanki hicbirşey yaşanmamış gibi davranması. Sonuçta birşeyler yaşıyorsunuz. Sizin elinizi tutup aile mekanına gotürmesi birşey ifade etmiyor buradan bakınca,sanki sizinle aynı düşüncede değil. Ortadan kaybolmak konusunda da sevgiliniz,adı konmuş bir ilişkiniz olsa sorgularsınız ama bu mesafede durunca ona da birşey diyemiyorsunuz.
Üzülen siz olacaksınız gibi zira hem karnım doysun hem pastam dursun diyor adam adeta. Cekingen olduğuna inanmadım,bu bir kılıf duruma.

hiç bişey yaşanmamış gibi davranmıyor aslında. gayet ilgili alakalı ama daha çekingen. duşa girerken bile haber veriyor ama sanırım o da bende biraz hızlı gittiği için nasıl davranacağımızı bilemiyoruz şu an

ben de hemen atlayan yakınlaşan yılışan erkeklere mi alıştım naptım bilemiyorum.

arkdaşlarım daha detaylı biliyor tabi buraya uzun uzadıya o kadar detay yazamıyorum ama onlar da normal seyrinde diyor. ben pranoyaya bağladım sanırım. akışına bırakacağım

Mantıklı tabi akışına bırakmak ama kendinizi kaptırmadan devam edin siz yine de temkinli olun.
Güven sorunu yaşamış bile olsa gerçekten bu bir sorun,bunu aşması çok zor olabilir size de yansıyacaktır illaki.

elbette haklısınız.

benim de ciddi güven problemlerim var benim de aşmam biraz zaman alacak.

rahatsızlıklarımdan dolayı ertelediğim hobilere dönme kararı aldım. biraz kafamı boşaltmam iyi gelecektir.

sevgiler

Basindan bir ayrilik gecen erkekler süreli ilişkilere çok zor tanışıyor ben onu gözlemliyorum. Sıkıntılar yaşanmış, bayanalar veriliyor hele de cocuk varsa bir daha evlilik kurumuna filan tsbasmak ciddî ilişkilere yelken açmak istemiyorlar. Bence olay bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…