- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
Anlıyorum ama adamın davranışları tekin değil,saglikli iletisim yok.Yeri geliyor 10 yıllık eşimizi tanımıyoruz,eski eş durumundan bağımsız olarakta adam bir şeyler gizliyor ya da yarabandi gibi sizinle takılıyor.Ailenin içine girmeden de nasıl bir aile olduğunu anlayamazsiniz. Ici seni disi beni yakar misali.küçük bir yerde yaşıyoruz. inanın herkes her şeyi biliyor. kaldı ki bahsi geçen kişi sonrasında bir başka kişiyi de aynı şekilde dolandırdı.
Tamam güvensizlik konusunda haklısın.ya sanırım ben yakın zamanda güvensiz bir durum yaşadığım için böyle oldu.
yok elele yürüyoruz normalde de zaten 1 kere alkol aldık
Özgüvenli ve kendine güvenen alfa kadınlar erkekleri korkutuyor sürekli pasif ve kendilerinin yönetebildiği kadınlara alışık oldukları için sanırım bu kişi de öyle :) size yetemeyeceği konusunda komplekse girip uzak durmak isteyip duramıyor gibi.Merhaba Herkese,
uzun zamandır konu açmamışım ama şimdi de biraz saçma bir konuyla geldim.
bir süredir biriyle görüşüyorum. kendisi evlenmiş boşanmış, ben 33 o 36 yaşında. köklü bir ailenin iyi eğitimli efendi çocuğu
boşanma sebebi de aslında dolandırılma diyebilirim. (kendisinden aldığım bilgi değil, küçük bir yer olayları vs biliyoruz)
şimdi bu çocukla 1 aydır yazışıyoruz, inanılmaz uyumluyuz fakat bir türlü görüşemedik, araya onun tatili benim tatilim şu bu girdi. 2 sefer de beni ekti yarın haberleşip görüşelim diye konuştuk mesela bir daha o gün ve bir kaç gün boyunca hiç yazmadı ortadan kayboldu. sonra açıklamaları işte ailesinden birileri hastalandı tarzı şeyler.( burada da şöyle bir bilgi vereyim beni ektiği zamanlarda hep evdeydi o bilmese de arkadaşım komşusu olduğu için bilgi alabiliyorum :))
neyse uzatmayayım arada ortadan kaybolmaları oldu böyle ama flört durumları olmadığından eminim. şu an hayatından çok memnun ve sanırım biriyle tanışmaktan birini hayatına almaktan da korkuyor.
en sonunda buluştuk ve her şey mükemmel geçti, 2. buluşmayı da yaptık aramızdaki çekim etkileşim mükemmel, tabi ki bişeyler de yaşandı, sarhoşken tehlikeli olduğumu aramızdaki çekimin onu korkuttuğunu vs söyledi. beraber gittiğimiz yer hep aile mekanları hiç çekinmesi yok elele gittik vs. ama ben paranoyaya bağladım arkadaşlar. çocuk 2 3 saat yazmasa ortadan kaybolduğunu düşünüyorum. birlikteyken sarhoşken canım bebeğim aşkım vs konuşuyorduk ama sabah olunca ben de demedim o da demedi :) bana bir yere gidelim derken bile çekiniyor. ne tepkimi vereceğimden korkuyor ama benden mi bekliyor yakınlık anlayamıyorum.
sizce bu kişiye nasıl davranmam gerekiyor yakın mı davranayım rahat etsin ya da akışına mı bırakayım. paranoyaklığı nasıl yenerim. öf koca kadın liseli ergenlere döndüm deliricemmmm
Yarida okumayi biraktim. Aramayin ararsa cikmayin. Ekmek nedir ya bunyasta. Bunun neresi beyefendi. Bundan size koca olmaz.Merhaba Herkese,
bir süredir biriyle görüşüyorum. kendisi evlenmiş boşanmış, ben 33 o 36 yaşında. köklü bir ailenin iyi eğitimli efendi çocuğu
boşanma sebebi de aslında dolandırılma diyebilirim. (kendisinden aldığım bilgi değil, küçük bir yer olayları vs biliyoruz)
şimdi bu çocukla 1 aydır yazışıyoruz, inanılmaz uyumluyuz fakat bir türlü görüşemedik, araya onun tatili benim tatilim şu bu girdi. 2 sefer de beni ekti yarın haberleşip görüşelim diye konuştuk mesela bir daha o gün ve bir kaç gün boyunca hiç yazmadı ortadan kayboldu. sonra açıklamaları işte ailesinden birileri hastalandı tarzı şeyler.( burada da şöyle bir bilgi vereyim beni ektiği zamanlarda hep evdeydi o bilmese de arkadaşım komşusu olduğu için bilgi alabiliyorum :))
neyse uzatmayayım arada ortadan kaybolmaları oldu böyle ama flört durumları olmadığından eminim. şu an hayatından çok memnun ve sanırım biriyle tanışmaktan birini hayatına almaktan da korkuyor.
en sonunda buluştuk ve her şey mükemmel geçti, 2. buluşmayı da yaptık aramızdaki çekim etkileşim mükemmel, tabi ki bişeyler de yaşandı, sarhoşken tehlikeli olduğumu aramızdaki çekimin onu korkuttuğunu vs söyledi. beraber gittiğimiz yer hep aile mekanları hiç çekinmesi yok elele gittik vs. ama ben paranoyaya bağladım arkadaşlar. çocuk 2 3 saat yazmasa ortadan kaybolduğunu düşünüyorum. birlikteyken sarhoşken canım bebeğim aşkım vs konuşuyorduk ama sabah olunca ben de demedim o da demedi :) bana bir yere gidelim derken bile çekiniyor. ne tepkimi vereceğimden korkuyor ama benden mi bekliyor yakınlık anlayamıyorum.
sizce bu kişiye nasıl davranmam gerekiyor yakın mı davranayım rahat etsin ya da akışına mı bırakayım. paranoyaklığı nasıl yenerim. öf koca kadın liseli ergenlere döndüm deliricemmmm
geliyor 10 yıllık eşimizi tanımıyoruz,eski eş durumundan bağımsız olarakta adam bir şeyler gizliyor ya da yarabandi gibi sizinle takılıyor.Ailenin içine girmeden
Anlıyorum ama adamın davranışları tekin değil,saglikli iletisim yok.Yeri geliyor 10 yıllık eşimizi tanımıyoruz,eski eş durumundan bağımsız olarakta adam bir şeyler gizliyor ya da yarabandi gibi sizinle takılıyor.Ailenin içine girmeden de nasıl bir aile olduğunu anlayamazsiniz. Ici seni disi beni yakar misali.
Yorumlarda içkiydi gezmeydi bence asıl konudan uzaklaşılmış, asıl konu şu ki bu adam hiç güven vermiyor ve ben bu adamin ciddi, düzenli bir ilişki istediğini hiç sanmıyorum. Bence bu adam ıssız adam triplerinde, boşandım şimdi ciddi ilişkiyle uğraşamam kafasında. Bir bakın yine de, arıyor mu soruyor mu ilgi gösteriyor mu yoksam ortadan kaybolup canı isteyince mi yazıyor .. adam gibi ilişki içinde olmaya istekliyse olur tabi ama siz yazmayın, aramayın bırakın o istekli olduğunu göstersin. Bol şans dilerim!
Tamam güvensizlik konusunda haklısın.
Yine de sakin ol.
Madem el elesiniz, göz göze de olabilirsiniz.
Bence devam etmeye değer.
Ya ben gerçekten anlamıyorum ikinci buluşmada birşeyler yaşandı diyorsunuz ya hangi ara bu kadar yakinlasiyorsunuz...ikinci bulusma henüz ..bir aydır görüşme daha..bu ne hız...sonrada gelsin hayal kirikliklariMerhaba Herkese,
bu biraz insanların tercihlerine göre değişebilir mi acaba?Ya ben gerçekten anlamıyorum ikinci buluşmada birşeyler yaşandı diyorsunuz ya hangi ara bu kadar yakinlasiyorsunuz...ikinci bulusma henüz ..bir aydır görüşme daha..bu ne hız...sonrada gelsin hayal kirikliklari
Kadının tecrubelisi yahut ne istediğini bileni korkutuyor sevgilini.2. buluşmayı da yaptık aramızdaki çekim etkileşim mükemmel, tabi ki bişeyler de yaşandı, sarhoşken tehlikeli olduğumu aramızdaki çekimin onu korkuttuğunu vs söyledi.
Kadının tecrubelisi yahut ne istediğini bileni korkutuyor sevgilini.
Bu tipler genel olarak kendi kapısını bile acamayan,sürekli kendisini utangaç ve tecrübesiz gösteren muhtaç kadınlardan hoşlanıyor.
Özetle fazla baskın gelmen tedirgin etmiş.
Yerinde olsam fazla üzerine gitmem.
Çünkü adam öğretmek,gözetmek,ihtiyaç duyulmak istiyor.
Sen o evreyi çoktan gecmissin.
Ama tuhaf değil mi sizce de buluşma sonrası yada alkolün etkisi gecince sanki hicbirşey yaşanmamış gibi davranması. Sonuçta birşeyler yaşıyorsunuz. Sizin elinizi tutup aile mekanına gotürmesi birşey ifade etmiyor buradan bakınca,sanki sizinle aynı düşüncede değil. Ortadan kaybolmak konusunda da sevgiliniz,adı konmuş bir ilişkiniz olsa sorgularsınız ama bu mesafede durunca ona da birşey diyemiyorsunuz.bir de eş dost çevreden hiç kötü yorum almadım. tanıyanların hepsi aynı şeyleri söylüyor.
görüşememe vs olaylarını da her şeyin ters gittiğini o yüzden olduğunu söylüyor defalarca da özür diledi ama içim rahat etmiyor.
yani gerçekten bu kadar kendimi kaptırmasaydım umursamazdım da
hiç bişey yaşanmamış gibi davranmıyor aslında. gayet ilgili alakalı ama daha çekingen. duşa girerken bile haber veriyor ama sanırım o da bende biraz hızlı gittiği için nasıl davranacağımızı bilemiyoruz şu anAma tuhaf değil mi sizce de buluşma sonrası yada alkolün etkisi gecince sanki hicbirşey yaşanmamış gibi davranması. Sonuçta birşeyler yaşıyorsunuz. Sizin elinizi tutup aile mekanına gotürmesi birşey ifade etmiyor buradan bakınca,sanki sizinle aynı düşüncede değil. Ortadan kaybolmak konusunda da sevgiliniz,adı konmuş bir ilişkiniz olsa sorgularsınız ama bu mesafede durunca ona da birşey diyemiyorsunuz.
Üzülen siz olacaksınız gibi zira hem karnım doysun hem pastam dursun diyor adam adeta. Cekingen olduğuna inanmadım,bu bir kılıf duruma.
Mantıklı tabi akışına bırakmak ama kendinizi kaptırmadan devam edin siz yine de temkinli olun.hiç bişey yaşanmamış gibi davranmıyor aslında. gayet ilgili alakalı ama daha çekingen. duşa girerken bile haber veriyor ama sanırım o da bende biraz hızlı gittiği için nasıl davranacağımızı bilemiyoruz şu an
ben de hemen atlayan yakınlaşan yılışan erkeklere mi alıştım naptım bilemiyorum.
arkdaşlarım daha detaylı biliyor tabi buraya uzun uzadıya o kadar detay yazamıyorum ama onlar da normal seyrinde diyor. ben pranoyaya bağladım sanırım. akışına bırakacağım
elbette haklısınız.Mantıklı tabi akışına bırakmak ama kendinizi kaptırmadan devam edin siz yine de temkinli olun.
Güven sorunu yaşamış bile olsa gerçekten bu bir sorun,bunu aşması çok zor olabilir size de yansıyacaktır illaki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?