• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl davranacağımı bilemiyorum

Adamı çok beğendiniz ve her abuk davranışını makul gösterecek sebep bulmuşsunuz. Mesajlaşarak çok uyumlu olduğunuzu anlayamazsınız. 2 kere buluşmakla da anlaşılmaz. Yavaş gidin biraz bence. Ayrıca çok etkilense sizden, ne çekingenlik ne başka şey kalmazdı. Siz böyle düşücelere, napam ben derdine düşmezdiniz. İdare ediyo sizi işte, arada yakınlaşılıyo, gitmeyecek kadar ama çok da yakın olmayacak kadar götürüyo işi.

aslında çok da beğenmedim. yani boyu benden kısa öyle yakışıklı vs değil. fakat inanılmaz uyumluyuz her konuda çok eğleniyoruz ve ciddi bir çekim var.

genel anlamıyla çekingen ve fazla kibar bir yapısı var bana karşı değil herkese karşı öyle o yüzden de aklım karışıyor.

aslında çok da beğenmedim. yani boyu benden kısa öyle yakışıklı vs değil. fakat inanılmaz uyumluyuz her konuda çok eğleniyoruz ve ciddi bir çekim var.

genel anlamıyla çekingen ve fazla kibar bir yapısı var bana karşı değil herkese karşı öyle o yüzden de aklım karışıyor.
Ciddi çekim sadece sizde olabilir mi? Onda sadece sarhoşken bi çekim var gibi. Ayıkken aynı yakınlığı göremiyosunuz ama.

Bence önceki ilişkisinde dolandırıldığı için şu an güven problemi çekiyor. Hayatına birilerini almak istiyor ama içinden de gelmiyor. Ya aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor ya da ilişkilere genel olarak bir güvensizlik hissediyor. Siz biraz yakın davranıp vakit geçirmeye çalışın ilk adımı hep karşıdan beklemeyin. Ama baktınız hala aynı hala tutuk tamamen salın gitsin sonuçta kimsenin güvensizliğinin sorumlusu siz değilsiniz. Bir de daha 2.buluşmada sarhoş olup yakınlaşmak bu ilişkinin dinamiğine göre aşırı geldi bana. Aranızda bir kaçak dövüşme durumu varken bu kadar hızlı bir giriş karşı tarafı iyice korkutur.
ben de aynı bu şekilde düşünüyorum. 2. buluşmada sarhoş olup yakınlaşma da inanın o çekimden dolayı oldu.

sonra biliyorum ki gittiğimiz yerlere kimseyle elele gidecek biri değil. ki özellikle kendi o mekanları tercih etti. onun da istediğini ama çekindiğini ve korktuğunu düşünüyorum.

ben de güven problemleri yaşıyorum, yakın bir zamanda en güvendiğim insanlardan birinin ihanetine uğradım sanırım biraz da abartıyor olabilirim.

bir tık yakın davranmayı deneyeyim bakalım

Ciddi çekim sadece sizde olabilir mi? Onda sadece sarhoşken bi çekim var gibi. Ayıkken aynı yakınlığı göremiyosunuz ama.

yok çekim olayından ilk o bahsetti sarhoş da değildi. bir de şu yaşımda gerçekten böyle bir çekim olabileceğini düşünmezdim o yüzden onda da olduğunu net bir şekilde görebiliyorum.

bir de eş dost çevreden hiç kötü yorum almadım. tanıyanların hepsi aynı şeyleri söylüyor.

görüşememe vs olaylarını da her şeyin ters gittiğini o yüzden olduğunu söylüyor defalarca da özür diledi ama içim rahat etmiyor.

yani gerçekten bu kadar kendimi kaptırmasaydım umursamazdım da :KK43:
Eş dost ilişkisi farklı, biriyle ilişki içinde olmak çooook farklı.
Örneğin, beni bir arkadaşım birisiyle tanıştırmıştı. Çocuğu bambaşka anlattı ama benim gördüğüm ise tamamen farklı biriydi.
Ben de kendimi ilişkide biraz daha farklı, arkadaşlıkta daha farklı biri olarak tanımlayabilirim. İyidir elbette ona sözüm yok ancak ilişkideki “iyi” olmakla arkadaşlarla “iyi” olmak bence bir tık farklı.
Ben bir de adamdan bir şey anlamadım, çekinecek ne var ortada.
Gerçi ben bu sıra adamlardan hiçbir şey anlamıyorum orası da ayrı

Bu sarhoşken aşırı ilgili, normalken çok soğuk erkekleri ben de anlayamiyorum.
Ben de biriyle benzer durum yaşadım.
Bir iki kadeh bir seyler içtiğinde bile dünyanın en aşık erkeği gibi davranip, normal zamanlarimizda yanyana iken buz gibi soğuk nevale.
Cozerseniz bana da yazin lütfen
Alkollüyken libidolar artıyor bence ondan

Bilemedim. Adam biraz tuhaf geldi. Yani 36 yaşında koca adam, belki sürekli mesajlaşmak ona göre değildir, sevmiyordur. Ama 2 defa sizi ekmesi ve evde oturması garip.
Siz başlatın bakalım birkaç sefer konuşmayı, mesajlaşmayı. Devamı gelecek mi ondan? Çekingen biriyse belki açılır. Baktınız ondan karşılık gelmiyor açık açık sorun ve konuşun.
Ama nedense bana daha çok ciddi ilişkiden korkuyormuş ve uzak durmaya çalışıyormuş gibi geldi. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı. Yavaştan alıyor ilişkiyi galiba.
Yani hepsi birer ihtimal tabi. Bence açık açık konuşmak, sormak en mantıklısı. Belki kendince bir açıklaması vardır.

evet sevmiyor fakat düzenli olarak mesajlaşıyor. buluştuğumuzdan beri de bir sorun yok yine düzenli olarak yazışmaya konuşmaya devam ediyoruz ben 2 saat cvp vermezse ortadan kayboldu diye paranoya yapıyorum.

mesajlaşma konuşmada bir sorun yok şu an ama sarhoşkenki gibi aşkımlı böceğimli değil, ben de çekiniyorum o da çekiniyor olabilir.

ya bir adım atacağım ya akışına bırakacağım

Adam için neden dert olsun ki bu, neden çekinsin? Aile yerinde 'genc erkek, yakışır' diye düşünüyorlardir. Asıl sizin dikkatli olmanız lazımdi hem küçük yer ,hem aile mekanında adamla yakinlasirken

yanlış anlaşılmışım sanırım.

normalde ailesiyle yakın çevresiyle gittiği yerlere 1 2 günlük flörtü götürecek biri değil. ki mekanları da biliyorum sahipleri çalışanları da bir kadınla elele gidince şaşkınlıkla karşılayıp sevindiklerini falan belirttiler.

kaldı ki mekanda bir yakınlaşma ve yanlış anlaşılacak bir durum yaşanmadı

Iletişim yok denecek düzeyde,boşanma nedenini vs yazmışsınız ama hepsi senaryo bence...adamin her söylediğine inanmayin halen evli olma ihtimali de yüksek:KK66:

yok her gün yazışıp konuşuyoruz. boşanma nedenini de o söylemedi ben zaten biliyordum. Hatta o hiç detay vermeden anlattı.

evli olmadığına da eminim :)

Köklü aile,köksüz aile bu tabirler bana itici geliyor.İnsanin karakterini geldiği ailesi,soyu sopu belirlemez.Nedense çok negatif bir elektrik var bu adamda.Hatta profesyonel bir yalancı dahi bile olabilir.Eski eş dolandırmış falan,inandırıcı gelmedi.Bir de eski eş tarafından değerlendirmek lazım olayı.Üzer sizi bu adam,fazla kaptırmayın kendinizi.

Paranoya yapacak bir durum yok. Bence sen sakin olmalısın.
Sakin olmazsan adamı objektif olarak değerlendirmezsin. Duygularına yenik düşersin.
Evet 2 defa ekmesi çok kötü olmuş.
Madem şans verdin, devam et. Bakalım bundan sonra ne olacak?

Şunu anlamadım. Alkol yokken el ele yürümüyor musunuz?

yok her gün yazışıp konuşuyoruz. boşanma nedenini de o söylemedi ben zaten biliyordum. Hatta o hiç detay vermeden anlattı.
evli olmadığına da eminim :)
Nerden biliyordunuz, 2 bireyin bosanma nedenini sadece onlar bilir,siz nasil bileceksiniz. 3.uncu kişilerden duyduğunuz ile fikir oluşturmuşsunuzdur. (buna dedikodu diyoruz) 1 ay sadece sanalda konuşup,müthiş uyumluyuz yazmışsınız😏 reel gorustukten sonra da adam pek sallamamış. Bilmediğiniz çok şey olduğuna eminim,bana fazla saf geldiniz açıkçası.

Köklü aile,köksüz aile bu tabirler bana itici geliyor.İnsanin karakterini geldiği ailesi,soyu sopu belirlemez.Nedense çok negatif bir elektrik var bu adamda.Hatta profesyonel bir yalancı dahi bile olabilir.Eski eş dolandırmış falan,inandırıcı gelmedi.Bir de eski eş tarafından değerlendirmek lazım olayı.Üzer sizi bu adam,fazla kaptırmayın kendinizi.
köklü aile derken aslında kim olduğunu nasıl bir aileden geldiğini bildiğimden bahsettim. tecrübelerimden yola çıkacak olursak aile çoook önemli.

eski eş olayı gerçek sonra başkasını da dolandırdı :) küçük yer taa o zamanlardan duymuştum bu olayı baya da detaylı biliyor bilmiyormuş gibi davranıyorum.

Nerden biliyordunuz, 2 bireyin bosanma nedenini sadece onlar bilir,siz nasil bileceksiniz. 3.uncu kişilerden duyduğunuz ile fikir oluşturmuşsunuzdur. (buna dedikodu diyoruz) 1 ay sadece sanalda konuşup,müthiş uyumluyuz yazmışsınız😏 reel gorustukten sonra da adam pek sallamamış. Bilmediğiniz çok şey olduğuna eminim,bana fazla saf geldiniz açıkçası.
küçük bir yerde yaşıyoruz. inanın herkes her şeyi biliyor. kaldı ki bahsi geçen kişi sonrasında bir başka kişiyi de aynı şekilde dolandırdı.

köklü aile derken aslında kim olduğunu nasıl bir aileden geldiğini bildiğimden bahsettim. tecrübelerimden yola çıkacak olursak aile çoook önemli.

eski eş olayı gerçek sonra başkasını da dolandırdı :) küçük yer taa o zamanlardan duymuştum bu olayı baya da detaylı biliyor bilmiyormuş gibi davranıyorum.
Siz yine de tedbiri elden bırakmayın🙂.

Paranoya yapacak bir durum yok. Bence sen sakin olmalısın.
Sakin olmazsan adamı objektif olarak değerlendirmezsin. Duygularına yenik düşersin.
Evet 2 defa ekmesi çok kötü olmuş.
Madem şans verdin, devam et. Bakalım bundan sonra ne olacak?

Şunu anlamadım. Alkol yokken el ele yürümüyor musunuz?

ya sanırım ben yakın zamanda güvensiz bir durum yaşadığım için böyle oldu.

yok elele yürüyoruz normalde de zaten 1 kere alkol aldık

Back