Merhaba Herkese,
uzun zamandır konu açmamışım ama şimdi de biraz saçma bir konuyla geldim.
bir süredir biriyle görüşüyorum. kendisi evlenmiş boşanmış, ben 33 o 36 yaşında. köklü bir ailenin iyi eğitimli efendi çocuğu
boşanma sebebi de aslında dolandırılma diyebilirim. (kendisinden aldığım bilgi değil, küçük bir yer olayları vs biliyoruz)
şimdi bu çocukla 1 aydır yazışıyoruz, inanılmaz uyumluyuz fakat bir türlü görüşemedik, araya onun tatili benim tatilim şu bu girdi. 2 sefer de beni ekti yarın haberleşip görüşelim diye konuştuk mesela bir daha o gün ve bir kaç gün boyunca hiç yazmadı ortadan kayboldu. sonra açıklamaları işte ailesinden birileri hastalandı tarzı şeyler.( burada da şöyle bir bilgi vereyim beni ektiği zamanlarda hep evdeydi o bilmese de arkadaşım komşusu olduğu için bilgi alabiliyorum :))
neyse uzatmayayım arada ortadan kaybolmaları oldu böyle ama flört durumları olmadığından eminim. şu an hayatından çok memnun ve sanırım biriyle tanışmaktan birini hayatına almaktan da korkuyor.
en sonunda buluştuk ve her şey mükemmel geçti, 2. buluşmayı da yaptık aramızdaki çekim etkileşim mükemmel, tabi ki bişeyler de yaşandı, sarhoşken tehlikeli olduğumu aramızdaki çekimin onu korkuttuğunu vs söyledi. beraber gittiğimiz yer hep aile mekanları hiç çekinmesi yok elele gittik vs. ama ben paranoyaya bağladım arkadaşlar. çocuk 2 3 saat yazmasa ortadan kaybolduğunu düşünüyorum. birlikteyken sarhoşken canım bebeğim aşkım vs konuşuyorduk ama sabah olunca ben de demedim o da demedi :) bana bir yere gidelim derken bile çekiniyor. ne tepkimi vereceğimden korkuyor ama benden mi bekliyor yakınlık anlayamıyorum.
sizce bu kişiye nasıl davranmam gerekiyor yakın mı davranayım rahat etsin ya da akışına mı bırakayım. paranoyaklığı nasıl yenerim. öf koca kadın liseli ergenlere döndüm deliricemmmm