nasıl davranacağımı bilemiyorum

Libnie

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
428
460
333
Merhaba Herkese,

uzun zamandır konu açmamışım ama şimdi de biraz saçma bir konuyla geldim.

bir süredir biriyle görüşüyorum. kendisi evlenmiş boşanmış, ben 33 o 36 yaşında. köklü bir ailenin iyi eğitimli efendi çocuğu

boşanma sebebi de aslında dolandırılma diyebilirim. (kendisinden aldığım bilgi değil, küçük bir yer olayları vs biliyoruz)

şimdi bu çocukla 1 aydır yazışıyoruz, inanılmaz uyumluyuz fakat bir türlü görüşemedik, araya onun tatili benim tatilim şu bu girdi. 2 sefer de beni ekti yarın haberleşip görüşelim diye konuştuk mesela bir daha o gün ve bir kaç gün boyunca hiç yazmadı ortadan kayboldu. sonra açıklamaları işte ailesinden birileri hastalandı tarzı şeyler.( burada da şöyle bir bilgi vereyim beni ektiği zamanlarda hep evdeydi o bilmese de arkadaşım komşusu olduğu için bilgi alabiliyorum :))

neyse uzatmayayım arada ortadan kaybolmaları oldu böyle ama flört durumları olmadığından eminim. şu an hayatından çok memnun ve sanırım biriyle tanışmaktan birini hayatına almaktan da korkuyor.

en sonunda buluştuk ve her şey mükemmel geçti, 2. buluşmayı da yaptık aramızdaki çekim etkileşim mükemmel, tabi ki bişeyler de yaşandı, sarhoşken tehlikeli olduğumu aramızdaki çekimin onu korkuttuğunu vs söyledi. beraber gittiğimiz yer hep aile mekanları hiç çekinmesi yok elele gittik vs. ama ben paranoyaya bağladım arkadaşlar. çocuk 2 3 saat yazmasa ortadan kaybolduğunu düşünüyorum. birlikteyken sarhoşken canım bebeğim aşkım vs konuşuyorduk ama sabah olunca ben de demedim o da demedi :) bana bir yere gidelim derken bile çekiniyor. ne tepkimi vereceğimden korkuyor ama benden mi bekliyor yakınlık anlayamıyorum.

sizce bu kişiye nasıl davranmam gerekiyor yakın mı davranayım rahat etsin ya da akışına mı bırakayım. paranoyaklığı nasıl yenerim. öf koca kadın liseli ergenlere döndüm deliricemmmm

Daha iki buluşmada hemen sarhoşluk olayları olmasaydı keşke. Çok yenisiniz ondan diyorum,yoksa elbette arada çekim vs olacak,beraber de içilecek ama henüz iki görüşme için biraz hızlı gidiyorsunuz gibi geldi bana. Biraz tanımaya çalışsanız, ilerisi için içiniz daha rahat ederdi.

İlk buluşmada neden hemen sarhoşluk oldu? Bu kişi bana alkolik eski eşimi hatırlattı, biz de küçük bir yerde yaşıyoruz ve 3 hafta 1 ay kadar sadece mesajlaşmıştık, buluşmamıştık, çekiniyorum fln diyordu. Alkollüyken çok samimiydi, rahattı, sabah alkol etkisi geçince çekingen, mesafeli biri oluyordu. Alkolün karakter değişikliği yaptığı kişilerden uzak durun.

Anladığım 2 kez buluşmuşsunuz. Daha ilk buluşmadan sarhoş olacak kadar içmeye gerek var mıydı ? Biraz birbirinizi tanısaydınız önce.
O zaman bu dengesizlikte olmaz daha açık tanırdınız birbirinizi

aslında 1 aydan uzun süredir sabah kalktığımızdan gece yatana kadar olan süreçte sürekli yazışıyoruz. ki ben de o da bu kadar yazışma konuşma vs sevmeyen insanlarız. ilk buluşma değil 2. de alkol olaylarına girildi. ama 1 aydır devamlı konuştuğumuz için ve çekimden dolayı da hiç yabancılık çekmedik doğrusu..

alkolik olmadığına eminim ki ben ona göre daha fazla alkol alan biriyim. sadece alkol alınca ağzından bişeyler kaçırıyor. işte ne düşündüğünü çekindiğini vs vs

Yazışmakla insan tanınmıyor ama. Onu işyerinde görün önce,çalışanlarla nasıl mesela, arkadaş ortamında görün, aradan birkaç buluşma daha geçsin öyle içer yakınlaşırsınız. Şahsen bekar olsam alkollüyken herkes bana çekici gelirdi,kaldı ki hiç sarhoş olmayan biriyimdir.

bir de eş dost çevreden hiç kötü yorum almadım. tanıyanların hepsi aynı şeyleri söylüyor.

görüşememe vs olaylarını da her şeyin ters gittiğini o yüzden olduğunu söylüyor defalarca da özür diledi ama içim rahat etmiyor.

yani gerçekten bu kadar kendimi kaptırmasaydım umursamazdım da

Sarhoş halinin tehlikeli olduğunu mu söyledi
Bu adam senin dürtmelerinle seninle görüşüyor
Arkadaşınla teyit ettiriyorsun evde mi değil mi diye
İş gezisindeyim dese kime takip ettireceksin
Ben olsam ıssız adam modunda takılanlar beni her zaman itmiştir diyip bir daha da yazmazdım
Köklü bi aile oluşu mu cezbediyor?
Eski karısı için dolandırdı demişler belki de adam sende dolandırcaksın sanıyordur olamaz mı

Bu sarhoşken aşırı ilgili, normalken çok soğuk erkekleri ben de anlayamiyorum.
Ben de biriyle benzer durum yaşadım.
Bir iki kadeh bir seyler içtiğinde bile dünyanın en aşık erkeği gibi davranip, normal zamanlarimizda yanyana iken buz gibi soğuk nevale.
Cozerseniz bana da yazin lütfen

küçük bir yer
beraber gittiğimiz yer hep aile mekanları hiç çekinmesi yok elele gittik vs.
Adam için neden dert olsun ki bu, neden çekinsin? Aile yerinde 'genc erkek, yakışır' diye düşünüyorlardir. Asıl sizin dikkatli olmanız lazımdi hem küçük yer ,hem aile mekanında adamla yakinlasirken

Bilemedim. Adam biraz tuhaf geldi. Yani 36 yaşında koca adam, belki sürekli mesajlaşmak ona göre değildir, sevmiyordur. Ama 2 defa sizi ekmesi ve evde oturması garip.
Siz başlatın bakalım birkaç sefer konuşmayı, mesajlaşmayı. Devamı gelecek mi ondan? Çekingen biriyse belki açılır. Baktınız ondan karşılık gelmiyor açık açık sorun ve konuşun.
Ama nedense bana daha çok ciddi ilişkiden korkuyormuş ve uzak durmaya çalışıyormuş gibi geldi. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı. Yavaştan alıyor ilişkiyi galiba.
Yani hepsi birer ihtimal tabi. Bence açık açık konuşmak, sormak en mantıklısı. Belki kendince bir açıklaması vardır.

Adamı çok beğendiniz ve her abuk davranışını makul gösterecek sebep bulmuşsunuz. Mesajlaşarak çok uyumlu olduğunuzu anlayamazsınız. 2 kere buluşmakla da anlaşılmaz. Yavaş gidin biraz bence. Ayrıca çok etkilense sizden, ne çekingenlik ne başka şey kalmazdı. Siz böyle düşücelere, napam ben derdine düşmezdiniz. İdare ediyo sizi işte, arada yakınlaşılıyo, gitmeyecek kadar ama çok da yakın olmayacak kadar götürüyo işi.

Adama çok umut bağlama derim. 2 gün evde oturup seni eken adamla devam etmen de garip olmuş aslında. Verdiği mesajlar da tekin değil zaten net bir yapısı yok. Benim görüşmeye devam edeceğim bir adam değil kendisi.

yok benimle arada olan çekimden dolayı tehlikeli olduğunu söyledi :)

yani aslında ortak tanıdıklarımız çevremiz var nasıl biri olduğunu az çok biliyorum neler yaşadığını vs. bana da korkuyor gibi geliyor ama neyse ki ben de köklü bir aileden geliyorum, maddi olarak onu dolandırmam imkansız o beni dolandırabilir :)

bilmiyorm belki de onları araştırdı da görüşmeye devam etti, bunu da şimdi düşündüm :)

Bence önceki ilişkisinde dolandırıldığı için şu an güven problemi çekiyor. Hayatına birilerini almak istiyor ama içinden de gelmiyor. Ya aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor ya da ilişkilere genel olarak bir güvensizlik hissediyor. Siz biraz yakın davranıp vakit geçirmeye çalışın ilk adımı hep karşıdan beklemeyin. Ama baktınız hala aynı hala tutuk tamamen salın gitsin sonuçta kimsenin güvensizliğinin sorumlusu siz değilsiniz. Bir de daha 2.buluşmada sarhoş olup yakınlaşmak bu ilişkinin dinamiğine göre aşırı geldi bana. Aranızda bir kaçak dövüşme durumu varken bu kadar hızlı bir giriş karşı tarafı iyice korkutur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…